Essentiële Workplace vaardigheden voor College Grads

De overgang van school naar een werkplek is enorm en kan heel intimiderend zijn. Verhuizen van een beschermd leven tegen een, dat laat je aan hun lot voor jezelf moet je om te gaan met veel veranderingen in een keer. Natuurlijk mag u hebben gewerkt in het verleden, maar nu je verwacht dat je een aantal professionaliteit ontwikkelen in uw manier van werken, en vaardigheden die alleen zal u helpen verhuizen naar betere posities in het leven te ontwikkelen. Veel organisaties vinden college grads niet voorbereid op de werkplek, dat is wanneer hun gevoel van eigenwaarde krijgt een enorme mishandeling, en zij zich onwaardig elke klus. Echter, het werken aan bepaalde vaardigheden meteen vanaf het begin te helpen vangen deze slag en maken het proces een beetje gladder. Hier bespreken we de belangrijkste werkplek vaardigheden die college grads deze verder ontwikkelen of bezitten. Neem een ​​kijkje.

Job vaardigheden die iedere Student Needs

Elke opdracht heeft je nodig om over bepaalde vaardigheden die u zullen helpen het uit te voeren op je best. Vergeet niet dat alle werkgevers professionaliteit te winnen van hun medewerkers. Zelfs als je nieuw bent in het personeelsbestand, kunt u worden voorzien van een korte periode van tijd om uw manier van werken gebaseerd op die van de organisatie te modelleren, dit betekent niet dat je moet altijd leren. Je moet snel en efficiënt om opgemerkt te worden en erkend op de baan.

Taal-en communicatievaardigheden
Taal-en communicatievaardigheden worden getest, zelfs voordat je bent aangenomen. De manier waarop je spreekt in een interview, worden uw manier van schrijven als er een schriftelijke test, en je lichaamstaal zijn getest bij een interview zelf. Zelfs als je in staat waren om de tekst van de afkortingen en jargon te beheersen in het interview, hoe lang ga je het bedekken op de baan? Je moet leren om goed Engels te spreken en met de juiste spelling, grammatica en interpunctie schrijven. Zelfs als u een korte e-mail sturen naar een collega, ervoor te zorgen dat u volledige woorden te schrijven en maken het zo professioneel mogelijk. Communicatie omvat ook luistervaardigheid, alsmede het doorgeven van berichten naar anderen. Voor deze, notities nemen als je moet, vragen stellen om duidelijk te maken of je goed het bericht hebt begrepen, en aandacht besteden aan woorden die zijn benadrukt bij. Dit zal u helpen effectief te communiceren berichten en zal werken in uw voordeel.

Technologische vaardigheden
Kennis van de fundamentele gebruik van computers en technologie zal naar verwachting van alle college grads. Je wordt opgeleid om specifieke bedrijfssoftware te gebruiken, maar vergeet niet dat geen enkele organisatie werkt zonder het gebruik van technologie. Zorg ervoor dat u op zijn minst bewust zijn van het gebruik van MS Office en het internet als je basics. Deze technologische kennis kan dan ook worden gebruikt voor basis taken zoals het plannen, en nog veel meer belangrijke taken, zoals het maken van geavanceerde presentaties.

Productief Denken
U bent ingehuurd op een junior-niveau en krijgen wereldse banen tot iets groots langs komt. Nou en? Bent u niet van plan om te laten zien hoe productief je bent? Bent u niet van plan om te laten uw organisatie weten dat je zo goed in staat te denken productief en out-of-the-box zoals ze zijn? U bent niet van plan om de mogelijkheden te krijgen om dit te doen. Je moet deze mogelijkheden waar u kunt diplomatiek suggesties die zullen worden gebruikt en krijgt u opgevallen grijpen. Bovendien productief denken draait ook rond effectief gebruik van middelen. Als dat is wat je gelooft, zorg ervoor dat je showcase efficiënt het.

Mogelijkheid om te werken zonder hulp
Elke hogeschool grad is lepel alleen gevoed in de eerste dagen na ingehuurd. Daarna wordt van u verwacht om bestellingen op te nemen en op de juiste verwerken. Je moet je onafhankelijkheid of uw vermogen om te werken zonder hulp tijdens het werken in een organisatie. Begrijp uw vrijheid om beslissingen te nemen en effectief gebruik maken van het, maar zorg ervoor dat u aan toe bent door elke beslissing die je maakt. De mogelijkheid om te werken zonder hulp wordt in verband gebracht met productieve denken. Combineer de twee en je zult merken dat je zeer gewaardeerd op de werkplek.

Leadership Skills
Bent u bereid om de leiding te nemen van je werk? Bent u bereid om een ​​groep van andere collega’s in de richting van een succesvolle doelbereiking leiden? Werkgevers verwachten dat zelfs verse college grads tot basisvoorzieningen leiderschapskwaliteiten bezitten. Leiderschap is een belangrijk aspect van de fundamentele managementvaardigheden deze wordt verwacht te bezitten. Een leider moet begrijpen het belang van teamwork en het eigenlijke werk van een leider. Een leider legt geen beslissingen; hij / zij zorgt ervoor dat elk standpunt wordt respect gegeven en een uiteindelijke beslissing wordt bereikt door middel van gezonde communicatie tussen de groep. Wat belangrijk is, is dat je niet moet aarzelen wanneer het gegeven extra verantwoordelijkheid, en je moet vertrouwen hebben in jezelf te zijn in staat om een ​​groep te leiden tot succes binnen de organisatie.

Openheid voor Verandering
Hoe flexibel bent u? Kun je je manieren om samen te voegen in die van de organisatie? Zoals eerder vermeld, krijgt u een bepaalde hoeveelheid tijd in eerste instantie om jezelf aan te passen. Deze keer op een efficiënte wijze worden gebruikt en je moet in staat zijn om te werken op basis van de organisatie eisen goed. Dit betekent niet dat je niet kunt een unieke werkstijl hebben. Het betekent alleen dat deze stijl niet mag ingaan tegen de regels die door de organisatie zijn vastgelegd. Simpel gezegd, moet de invoering van nieuwe methoden van werken positief worden omarmd en geïmplementeerd op zijn vroegst.

Workplace relatie-ontwikkeling
Het bevorderen van gezonde werkrelaties op de werkplek is van het grootste belang, of je moet werken in een team, als een leider, of zelfstandig. Je moet geaccepteerd worden door uw collega’s, superieuren en ondergeschikten, alsmede in staat zijn om ze te aanvaarden met alles wat ze te bieden hebben. Verder moet je in staat zijn om gezonde relaties met mensen die de macht hebben om het verloop van je carrière, zoals uw direct leidinggevende te veranderen te ontwikkelen. Niet veel aandacht te besteden aan dit aspect, maar je weet nooit hoe een persoon kan je hele carrière, dat is waarom je moet respecteren om de relatie die je smeden op de werkplek te veranderen.

Terwijl u misschien niet uitstekend in elk aspect, is het belangrijk dat u elk van de bovengenoemde werkplek vaardigheden in een significante hoeveelheid om te bewijzen dat je in staat bent te leren en het overnemen van extra verantwoordelijkheden bezitten. Vergeet ook niet dat je gaat worden berispt of schreeuwde tegen, de werkplek kan soms wreed. Echter, moeten deze tegenslagen slechts worden gezien als een tijdelijke fouten die je gesterkt wordt om beter te presteren in de toekomst. In staat zijn om te leren van je fouten is een vaardigheid die iedereen om je heen zeker zal waarderen. Hou vol, en zie uw toekomst helder schijnen als je cultiveren en gebruik maken van deze vaardigheden.

Beste IT-bedrijven om voor te werken
Top Medical Jobs
Trauma Chirurg Salaris
Alternatieve carrières voor Artsen
Bioengineering Salaris
General Contractor Salaris
Medische Vacatures in Demand
Jobs Werken met gehandicapte kinderen
Creatieve Werken die goed betalen
Soorten Mental Health Professionals
Hoe om jezelf te beschrijven

Leave a Reply