Entry-Level Oil Rig Jobs

Er zijn veel vacatures beschikbaar op de entry-level voor het werken in een booreiland. Oliën rigs kan zowel offshore of onshore. Men moet werken in een onshore booreiland, althans in het begin om de relevante ervaring. Offshore banen zijn een beetje hard dan onshore die als gevolg van de omvang van het reizen betrokken zijn en de tijd die wordt besteed weg van de kust. Het gaat ook geconfronteerd met gevaarlijke situaties met betrekking tot de dreiging van orkanen. Het is echter een boeiende job waar men krijgt om te leren veel. Het salaris of vergoeding is niet helemaal een probleem naar vacatures op booreilanden, omdat, zelfs de vaatwassers krijgen een knappe salaris van $ 700 per week in het begin zelf.

Oil Rig Jobs voor Beginners

Men kan van toepassing zijn voor de volgende posten tot een booreiland baan land. Vandaag de dag is het booreiland werkgelegenheidssector bruist van banen, want er is stijging van het aantal mensen worden aangeworven. Hier is wat nuttige informatie over de verschillende soorten banen beschikbaar zijn in dit gebied.

Hulppersoneel

De belangrijkste taak van een Roustabout is het begeleiden kranen die ladingen over het dek te verplaatsen. Het verstrekken van de bemanning op het dek met de nodige apparatuur en het uitvoeren van de schoonmaak-en onderhoudswerkzaamheden zijn secundaire verantwoordelijkheden van een roustabout. Assisteren boortorens op de boor vloer is ook een van de banen van een Roustabout. Het jaarsalaris van een Roustabout is rond de $ 54.000.

Onderhoud Roustabout

Een onderhoud Roustabout schouders de verantwoordelijkheid van het schoonmaken van het dek, algemene onderhoud en schilderen. Hij kan verdienen rond 47.000 dollar als het jaarsalaris.

Lasser

De lassers zijn permanent op basis van een tuig om te kijken na reparaties en bouw van metalen werken. Een groot aantal lassers worden ingehuurd als het bedrijf zorgt voor een groot project. De lassers zijn veel tijd nodig om naar verschillende locaties reizen na afloop van een bepaalde opdracht. Ze krijgen een jaarsalaris die draait rond de $ 62,000.

Radio Operators

Het is een belangrijke taak, maar als een wat minder veeleisende en hectische. De persoon die verantwoordelijk is voor deze vacature moet zorgen voor de radiozender en soortgelijke apparaten, hij zou verdienen tot $ 62.000 per jaar.

Steigerbouwers

De steigerbouwers zijn niet gebonden aan een bepaalde booreiland locatie. Ze moeten reizen naar verschillende locaties om de nodige installaties. Steigerbouwers kunnen verdienen een salaris van 57.000 dollar per jaar.

Rig Safety and Training Co-ordinator (RSTC)

Deze job gaat om een ​​veel verantwoordelijkheden en dus de RSTCs worden goed betaald, dat wil zeggen dat ze verdienen rond de $ 80.000 per jaar. De kandidaat moet niet alleen kennis hebben met betrekking tot het bedrijfsbeleid en veiligheid wetten, maar hij moet ook een goede manager en communicator.

Bergruimte

Een Storeman moet de computer geletterd als hij is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de winkels. Gemiddelde salaris van een bergruimte is ongeveer 59.000 dollar per jaar.

Dokter

Artsen zijn niet noodzakelijk artsen, maar goed opgeleide vakmensen, veelal oud-verpleegkundigen. Ze moeten medicijnen te geven, net als een apotheker doet voor behandelingen. Handhaving van medische dossiers voor bemanningsleden is ook een van de verantwoordelijkheden op de schouders van Medics. Men kan verwachten dat een salaris van rond de 69.000 dollar per jaar voor het scheppen van een Medic’s.

Mud Engineer

Mud Ingenieurs moeten hebben afgerond afstuderen in de chemie. Zij kijken na vloeistoffen die worden gebruikt in olieplatforms. Deze professionals worden betaald een salaris van rond de 72.500 dollar per jaar.

Schilder

Een schilder moet werken op hoogte met behulp van de steiger veiligheidsgordels. Zij zijn verantwoordelijk voor het uitvoeren van het schilderwerk op rigs. Een schilder krijgt rond 57.000 dollar als zijn jaarsalaris.

Aanmerking te komen en vereisten voor Oil Rig Jobs
Om in een booreiland job, moet men te beschikken over een goede gezondheid. Het is verplicht om door een medisch onderzoek met inbegrip van de ‘Spinal X-ray’ en ‘Drug Screening Test’. De minimum leeftijd van een entry-level kandidaat voor deze job moet 18 jaar. De gemiddelde leeftijd van de werknemers op booreilanden is ongeveer 27 jaar. Formeel onderwijs niet veel uit voor de entry-level posities. Een persoon streven om in een baan in een booreiland moet snel leren, op verschillende situaties aan te passen en moet de capaciteit om te werken voor lange uren te hebben. De werkzaamheden op booreilanden is sterk teamgericht. Men kan zelfs verliezen zijn baan, alleen voor niet opdagen. Zo aanwezigheid zeer belangrijk is op dit gebied.

De booreiland banen worden beschouwd als een van de hoogste betaalde banen die ook zorgen voor een uitdagende werkomgeving voor de medewerkers. Het maakt deze baan een van de meest gewilde.

Wat doet een netwerkbeheerder doen?
Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Internet van huis zonder Investment
Hoogste betaalde banen in de wereld
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Alternatieve carrières voor Advocaten
Basisvereisten om leraar te worden
Cover Letters for Teaching posities
Finance Major Salaris
Hoe kan ik een baan krijgen zonder ervaring
Loss Mitigation Specialist

Leave a Reply