Entry-level goedbetaalde banen

Er zijn een aantal carrières die uitsluitend is geavanceerde graden en van een aanzienlijke hoeveelheid werkervaring. Dergelijke carrière alleen goed betalen als je een Master’s of een Ph.D. graad, en ook over voldoende jaren ervaring in de gerelateerde veld. Echter, er zijn een aantal banen en carrières die niet vragen om dergelijke kwalificaties of werkervaring. Ze hebben zelfs betaalt u een zeer competitief salaris in vergelijking met andere beroepen die graden en ervaring vereisen. Afgezien van de hoge beloning, ze hebben ook een zeer grote vraag op de arbeidsmarkt.

Geregistreerd Verpleegkundigen (RNS)
Dit is waarschijnlijk een van de best betalende banen in de hele Verenigde Staten. Meer dan drie miljoen verpleegkundigen werken momenteel in de Verenigde Staten, met een meerderheid van hen is aangewezen als een Licensed Praktische Nurse (LPN) of Registered Nurse (RN). Voor het krijgen in de verpleging veld, zou je nodig hebt om een ​​geregistreerde verpleegkundige diploma waarvan de duur is van twee jaar, of een bachelor’s degree in de verpleegkunde bezitten. Een entry-level baan in deze carrière kan ergens halen je ongeveer $ 60.000 per jaar.

IT-professionals
Freshers van de Informatie Technologie (IT)-industrie zijn ook bekend om meer geld te verdienen dan elke andere carrière in de markt. Entry-level software development professionals en systeembeheerders kunnen verdienen een minimum van ongeveer 60.000 dollar per jaar. In deze IT-banen, de loonschaal telt grotendeels op alle soorten van computer vaardigheden, probleemoplossend vermogen, en nog veel meer essentiële factoren. Als u wilt krijgen in de IT-sector, moet je een bachelor’s degree hebben op elk gebied van computers die u wilt werken inch Er zijn ook enkele kleine duur cursussen en trainingen die u kunt invullen om toegang te krijgen in de IT-job-industrie.

Fysiotherapeuten
Iedereen weet dat de medische banen zijn het meest rendabel. Fysiotherapeuten, die uit de medische sector, ook verdienen een belangrijke aanvangssalaris. Het salaris voor de entry-level banen in de fysiotherapie is ongeveer $ 60.000 per jaar. Fysiotherapeuten zijn zeer de vraag in klinieken, ziekenhuizen en particuliere instellingen voor gezondheidszorg. Als u kijken uit naar een fysieke therapie baan, moet je een diploma van een erkende fysiotherapie school te voltooien.

Financieel Adviseurs
Deze professionals hebben een brede waaier van vaardigheden en expertise in de financiële sector, als gevolg waarvan zij zijn in grote vraag. Hun vraag stijgt, vooral in de tijd van een economische recessie, omdat beleggers moeten een perceptie van de economie te krijgen en zijn ups en downs te schatten. Een entry-level baan in de financiële advisering veld kan verdienen ongeveer $ 50.000 per jaar.

Onderwijsadministrateurs
Onderwijs banen en carrières in de educatieve sector worden ook beschouwd als een hoger loon hebben. Een entry-level baan als een opleiding beheerder kan verdienen een salaris rond de $ 80.000 per jaar. Echter, het enige nadeel is dat je nodig zijn om een ​​master’s degree in het onderwijs administratie bezitten, en dit kan ongeveer acht jaar in beslag. Dit wordt beschouwd als een van de hoogste betaalde baan in de markt.

Dit zijn slechts een paar entry-level goed betaalde banen die momenteel in de vraag. Stel je voor dat als de entry-level salarissen van deze banen is zo hoog, wat zullen de aspirant-salarissen na ondersteund door een aanzienlijke hoeveelheid ervaring en vaardigheden naarmate de tijd verstrijkt.

Detective Eisen
Beste Antwoorden op Vragen voor het interview
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek
Curator Job Description
Best Medical Vacatures voor de Toekomst
Spannende Jobs die goed betalen
Computer Information Systems Werken
Hoog betaalde banen in de medische sector
Top universiteiten ter wereld
Hydroloog Salaris
Mail Carrier Salaris

Leave a Reply