Entomoloog Salaris,

In termen van de leek, entomologie is de studie van insecten en er zijn meer dan een miljoen soorten insecten op deze planeet. Het salaris Volgens de nationale statistieken is rond de USD 55.000 per jaar merk.

Entomologie valt onder de biologie en de entomoloog bestudeert de insecten onder laboratoriumomstandigheden en opmerkt ze in hun natuurlijke habitat wanneer op veldwerk. Onder de entomologie paraplu zijn er verschillende onderwerpen als biomechanica, landbouw, voeding, forensische wetenschap, enz. De studie van insecten is van vitaal belang in de ontwikkeling van robots als de insecten beweging zijn gedupliceerd door robots ingenieurs met geweldige resultaten. Entomoloog spelen ook een belangrijke rol als het gaat om de landbouw als sommige insecten verantwoordelijk zijn voor de bestuiving en een aantal voor de vernietiging van gewassen. Forensisch entomoloog studie een plaats delict en proberen om een tijdlijn te bepalen voor het evenement. Door al deze verschillende gebieden van het werk het salaris van een entomoloog schommelt volgens het functieprofiel.

Diploma’s

Salaris van een entomoloog hangt grotendeels af van de educatieve erkenning, gegadigden die een Bachelor’s degree waarschijnlijk minder salaris te krijgen dan hun collega’s met een masteropleiding of doctoraat. Studenten met een middelbare school diploma of GED gelijkwaardig kunnen zich inschrijven voor de mate entomologie bacheloropleidingen. Veel scholen bieden ook masteropleidingen en Ph D. niveau cursussen in de entomologie waarin studenten profiteren wanneer ze op zoek zijn naar hoge lonen banen. Sommige scholen bieden zelfs online programma’s in de entomologie, maar er zijn geen online programma’s voor subcategorieën zoals forensische entomologie. Studenten die hebben een aangeboren voorliefde voor insecten zal uitblinken in dit beroep. Sommige entomoloog zijn ook bekend om hun eigen succesvolle bestrijding van plagen bedrijven lopen na het voltooien van hun werk natuurlijk.

Job omschrijving

Er zijn verschillende specialisaties onder entomologie vandaar de functieomschrijving en het salaris van een entomoloog zal variëren volgens de werkprofiel. Voor een beter begrip entomoloog werken met ziektebestrijding wij de rol van insecten in ziekteoverdracht. In de landbouw-industrie zullen zij werken aan manieren om schadelijke insecten te beperken nadelige gevolgen voor het gewas en identificeren van de insecten die bestuiving te helpen. Forensische entomoloog studie delict en bestuderen insecten zoals maden en vliegen naar de tijd van de misdaad vast te stellen. Zij moeten naar de plaats van de misdaad te bezoeken of moeten monsters te analyseren in het laboratorium instellingen. De taken van een entomoloog zijn wijdverspreid.

Salaris

Het salaris is gerelateerd aan het gebied van specialisatie kiezen ze bijvoorbeeld, kan forensische salaris variëren tussen USD 29.000 tot USD 49.000. Volgens sommige statistieken het gemiddelde salaris van de forensische entomoloog per uur ligt rond de USD 25. Rechtshandhaving krachten zijn de top werkgevers als het gaat om forensische entomologie. De medische entomoloog salaris kan variëren tussen EUR 60.000 tot EUR 65.000 en op het entry-level kan jaarlijks worden zo laag als USD 25.000. Deze mensen bestuderen de infecties die insecten dragen en hun effecten met betrekking tot het menselijk leven.

Als je kijkt naar de salarisschalen voor de werkgelegenheid als de meeste beroepen, het salaris is ook afhankelijk van de geografische locatie van de baan. In staten als New York, het gemiddelde salaris bedraagt USD 36.000 en in de staat Californië de mediaan salaris is USD 32.000 per jaar. Een entomoloog zoek naar werk in Texas kunnen verwachten om jaarlijks te verdienen ongeveer USD 30.000 en de statistieken voor de staat Florida geven ook de figuur op USD 30.000.

Als u het gemiddelde salaris, zult u merken dat het schommelt volgens de lijn van het werk en de plaats van het werk. Analisten voorspellen dat de baan vooruitzichten voor dit beroep in de komende jaren is goed met een groei die meer dan gemiddeld in vergelijking met andere beroepen.

Best betaalde banen met een graad van Associate’s
Air Hostess Eisen
Employment Insurance
Actuaris startsalaris
De meeste Dangerous Jobs
CV schrijftips voor het Bank-Jobs
Jobs Werken met kinderen
Basic interviewtechnieken
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Preschool Teacher Eisen
Jobs met een diploma rechten

Leave a Reply