Employment Insurance

De Employment Insurance wordt ook wel aangeduid als de EI-programma. Het is ontworpen met de moeilijkheden die werknemers in het achterhoofd. De beste waarschijnlijke toepassing van dit programma is de ondersteuning en tijdelijk inkomen opluchting geldt voor personen die tijdelijk werkloos zijn. Deze mensen kunnen ofwel tussen twee banen, omgaan met ziekte, bevalling of ouderschap, of zelfs het verstrekken van kritische zorg en ondersteuning aan een familielid naar het risico van overlijden. Op zulke proberen en moeilijke tijden, de EI-programma stappen in als reddende genade en machtigt de werknemer om te gaan door de fase meer vertrouwen.

Die profiteert van de Employment Insurance of EI-programma?

Het is essentieel om te onthouden dat u kunt toepassen voor EI voordeel alleen als u hebt betaald op de rekening en hebben te maken met een tijdelijke werkloosheid. In dit geval kunt staan ​​om te profiteren als u kunt bewijzen aan de overheid dat je je baan verloren door niet de schuld van je eigen. Een dergelijke situatie zou kunnen ontstaan ​​als gevolg van gebrek aan werk of zelfs seizoengebonden of plotselinge beheer verklaard ‘breekt’ of massale ontslagen. U kunt ook profiteren monetaire bijstand, terwijl de behandeling met een zwangerschaps-en ouderschapsverlof breuk in de arbeids-of als u ziek bent en niet in staat om te werken. Interessant, bent u ook onderworpen aan ‘vissen voordelen’ ontvangen als u zich bezig met de visserij. U kunt ook aanspraak maken op medelevende zorgtoeslag, als u te maken met een onvermijdelijke breuk in de werkgelegenheid op zorg of steun verlenen aan een zieke familielid die ernstig ziek.

De procedure

Als u een oude EI-programma account die is komen te vervallen, moet u eerst activeren van de account. Als er een claim is op de plaat in de laatste 52 weken, moet de reactivering geen probleem, afhankelijk van het individuele geval en de analyse. In het geval van reactivering, moet u een aanvraag voor dezelfde, online in te dienen. Dit kan gedaan worden 24 uur per dag, 7 dagen per week, vanaf elke internet-toegangspunt. Om er zeker van te zijn en te achterhalen of u kunt ontvangen van het programma voordelen, moet je kick-start een procedure. Ten eerste, het indienen van een aanvraag voor de verzekering – online of persoonlijk – bij de dichtstbijzijnde Employee Service Center.

De aanvraag tot inschrijving is de meest essentiële stap, ongeacht of u ontvangen of verwachten om geld te ontvangen wanneer werkloze of als u misplaatst of verloren uw staat van dienst. Je moet vragen voor uw opname of ROE van uw vorige werkgever. Maar zelfs als de records met betrekking tot eerdere tewerkstelling zijn niet traceerbaar, moet u nog steeds uw aanvraag voor een uitkering, terwijl het proberen om de records op orde te krijgen. Er zijn speciale agenten die de zorg van de hele procedure en zelfs bereken uw claim. Je moet idealiter toe te passen zodra u stopt met werken. Vergeet niet, kan een vertraging bij het indienen van aanvraag om een ​​uitkering dan een maand na de laatste werkdag resulteren in een verlies van uitkeringen.

De Documentatie

Je moet zijn plaats te houden bepaalde documenten wanneer u een bestand voor de EI-programma. Deze omvatten uw Social Insurance Number of ZONDE en de Record arbeidsvoorwaarden of ROE. In het geval van de voormalige, kan het nodig zijn om het bewijs van de immigratie status en werkvergunning leveren, indien nodig. In het laatste geval, moet beschikbaar zijn voor elke taak gehouden gedurende ten minste 52 weken. U zult ook tot persoonsidentificatie bewijs, zoals uw rijbewijs, geboorteakte of paspoort en volledige bankgegevens van uw cheque of bankafschrift te produceren. Dit zorgt voor rechtstreekse betaling op uw bankrekening.

In het geval van een vordering tot uitkering bij ziekte, bent u verplicht om een ​​medisch attest met vermelding van de duur van uw arbeidsongeschiktheid te produceren. U wordt ook verwacht te onderhouden en een bewijs van uw totale salaris te produceren voor aftrek, inclusief commissies en ontvangen brutobedragen of nog betaalbaar zijn aan jou zoals vergoedingen doorgestuurd voor vakantie, ontslag, pensioen, enz.

Investment Banker Salaris
Beslissen over een Career
Dingen om te overwegen voordat u uw baan
Lijst van Carrière in de geneeskunde
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Hoe maak je een spion te worden
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Entry-level goedbetaalde banen
Best betaalde banen voor vrouwen

Leave a Reply