Elementary School Teacher

Instructie begint wanneer u, de leraar, leren van de leerling; zet jezelf in zijn plaats, zodat je kunt begrijpen. . . wat hij leert en de manier waarop hij het begrijpt. ~ Søren Kierkegaard

Een basisschool leraar baan is niet zo elementaire als het klinkt. Het duurt veel meer dan alleen het bijbrengen van de basis-of basisonderwijs aan kinderen van klas 1 – 6. De kinderen zijn het meest ontvankelijke leeftijd (ja! kinderen hebben de neiging om sneller in vergelijking met zelfs opgeleid volwassenen) leren, maar ze kunnen ook te zweven en weinig concentratie. Hier ligt de uitdaging voor een lagere school leraar! Om de kinderen te begrijpen welk onderwerp u onderwijst, in het bijzonder, en zonder dat het een last voor hen. Het is een vaardigheid die je nodig hebt om te ontwikkelen. Geen post afstuderen of promotie kan u helpen om die vaardigheid te bereiken. Het is ontwikkeld alleen wanneer u communiceert met kinderen met geduld. Zoals Kierkegaard zei in het citaat hierboven, moet je de leerling perspectief te begrijpen en vanuit het standpunt van de lerende gezien te denken, om effectief kennis te geven aan kinderen. Laten we eens kijken in detail de nodige aspecten in verband met werk op een basisschool leraar.

Hoe kan ik een basisschool leraar te worden

Een basisschool leraar te hervatten moet alle noodzakelijke kwalificaties als het afstuderen van een erkende universiteit in een bepaald onderwerp dat u wilt leren, een algemene kennis van meerdere onderwerpen, certificeringen zo nodig in een bepaalde staat, etc. Uw cv en uw houding in de sollicitatiegesprek moeten uitstralen de kwaliteiten als optimisme, geduld, effectieve communicatie en uw hardwerkende vaardigheden. Veel scholen kunnen vragen om een ​​kennis van meerdere onderwerpen, aan de kinderen de neiging om elk klein ding vragen. Er kan een ander criterium voor verschillende landen of scholen. Bijvoorbeeld, in Californië, moet u de California Betreft Onderzoek voor docenten (CEST) door te geven aan een basisschool leraar te worden, en de State Board of Education subsidies certificering voor alle kandidaten die voldoen aan de beroeps-en andere eisen. De brevetten mogen niet worden verplicht in een aantal van de prive-scholen. Voor de scholen rekruteren u, bent u ook verplicht om te geven ‘live leer tests’, waarin de senior docenten uw algehele onderwijs-en klasse-management vaardigheden te beoordelen. Deelnemen aan de verenigingen, zoals de ‘American Federation of Teachers’ kan u helpen om regelmatig op de hoogte over de verschillende vacatures in het onderwijs veld.

Elementary School Teacher Job Description

Er wordt gezegd en ik heb vaak meegemaakt dat er in die herinneren aan hun schooljaren, vooral studenten hun docenten, en niet de cursussen die ze namen herinneren. Zelfs u misschien nog weet je leraar meer dan het specifieke voorwerp leerde je van hem / haar. Het leermateriaal is een kwestie van een paar pagina’s of schoolboeken. Maar het eigenlijke leerproces van een kind is de observatie van de leerkracht en de verbeelding die de leraar maakt het mogelijk om te ontwikkelen in een kind. Je moet de persoon die u wilt dat uw leerling te worden zijn. In de elementaire jaren, ben je verantwoordelijk voor de totale kid’s educatieve en emotionele ontwikkeling.

Het meest primaire aspect van een elementair onderwijs betreft het maken van de kinderen begrijpen de basis van alle onderwerpen, zodat zij niet zouden de problemen in hogere klassen worden geconfronteerd. Elementaire leraren onderwijzen sociale en motorische vaardigheden aan studenten met grote nadruk op demonstratieve onderwijs en audiovisuele lezingen. Ze moeten voor te bereiden en de cursus doelstellingen zoals die door de schoolleiding. Zij moeten ervoor zorgen dat discipline en orde wordt gehandhaafd in de klas en een speeltuin. Ze geven opdrachten en nemen tests, en ervoor te zorgen dat het resultaat goed is, waardoor de leermogelijkheden van de leerlingen onberispelijk blijven. Hun taak omvat ook het regelen van excursies, workshops, en het bijwonen van conferenties en vergaderingen. Deze job vereist een uitzonderlijk vermogen om te gaan met stressvolle situaties, en moet de leraar te hebben voortdurend indrukwekkende energie-niveaus. Uw werk in de klas strategieën en technieken bepalen de effectiviteit van uw werk, en als de grote Albert Einstein had gezegd, Het is de ultieme kunst van de leraar om vreugde in creatieve expressie en kennis ontwaken. Op een vergelijkbare manier, moet je continu bloeien om vreugde ontwaken in de kennis die u geven, zodat het gemakkelijk wordt, maar het hebben van een diepe impact op de kinderen het begrip van een onderwerp.

Elementary School Teacher Salaris

De lagere school leraar salaris is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de aard van de school je les in, je werk locatie, je ervaring, etc. Het gemiddelde salaris van een basisschool leraar in de VS is ongeveer $ 50.000 per jaar In stedelijke locaties, het salaris hoger is, gezien het feit dat de meeste van de grotere en bekende scholen bevinden zich in de grote steden. Ook kan een ervaren basisschoolleraar te ontvangen een jaarsalaris van ongeveer $ 75.000. Tegenwoordig worden veel instellingen geconfronteerd met een tekort aan goede leraren, dus er is grote kans voor u om in het onderwijs en een verschil maken voor de jonge geesten van ons land.

Dit is alle informatie die u nodig heeft over een lagere school leraar. Vergeet niet, volgens een Joodse spreekwoord, Het slechte leraar woorden vallen op zijn leerlingen, zoals harde regen, de goede leraar, zo voorzichtig dauw. Zorg ervoor dat uw woorden niet alleen vallen als dauw, maar ook laat uw woorden en daden hebben een eeuwig effect op de leerlingen, het veranderen van hun leven voor het beter!

Waarom is College belangrijk
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay
Hoe kan ik een basisschool leraar te worden
Basisvereisten om leraar te worden
Lab Technician Job Description
Best betaalde banen Straight Out of College
Court Reporter Salaris
Construction Management Career Information
Makkelijk te Jobs Get
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Hoe te Vrijwilliger bij een ziekenhuis

Leave a Reply