Electronic Technician Salaris

Welke technicus die u noemt, het is een respectabele baan die geavanceerde vaardigheden vereist op een specifiek gebied. Dus, is de elektronische technicus, die verantwoordelijk is voor het installeren, onderhouden en repareren van (indien nodig) elektronische apparatuur voor de specifieke organisatie, waarmee hij / zij op dit moment werkt. In een productiebedrijf, de technicus werkt meestal onder leiding van elektronische ingenieurs. Hier zullen we een kijkje nemen op de elektronische technicus salarispakket, alsook de verantwoordelijkheden opgeroepen tot het functieprofiel.

Job omschrijving

De werkelijke taakomschrijving varieert naar gelang van het gebied waarvoor hij / zij in dienst is geweest. Zeg bijvoorbeeld: een bank elektronisch technicus onder andere verantwoordelijk voor de montage en het oplossen van problemen daarmee samenhangende apparaten in een werkbank, terwijl een veld elektronica technicus baan vereist onderhoud en reparatie van off-site elektronische apparatuur. Ook als je aangesteld als een computer elektronisch technicus, kan het nodig zijn om te gaan met de computer en IT (informatietechnologie) onderhoud.

Met ervaring en expertise, zal een elektronische technicus promoveren naar een hogere functie. Het functieprofiel van een senior elektronisch technicus is om de producten van het bedrijf te testen en uitgebreid onderzoek uit te voeren bij het identificeren van eventuele nadelen en het bedenken van innovatieve ideeën om deze te verbeteren. Algemeen een elektronische technicus van elke graad moet grondig met de apparaten handleiding, kunnen de apparatuur te testen, en, hij / zij moet in staat zijn om problemen op te sporen en te lossen. In het kort, de technicus is verantwoordelijk voor het waarborgen van de goede werking van de elektronische artikelen en systemen.

Salaris

Net als bij geen andere beroepswerkzaamheden, het gemiddelde salaris voor een elektronische technicus hangt grotendeels af van de achtergrond en ervaring van de werknemer. Een beoogde kandidaat moet de middelbare school afstuderen (bij voorkeur een technische opleiding) en diploma of erkende opleidingen in de relatieve veld. Voor kandidaten geïnteresseerd zijn in de computer of IT-afdeling, kan de werkgever vragen om aanvullende certificeringen en licenties. Onnodig te zeggen, ervaren kandidaten met werk ervaring in de elektronica assemblage, zal onderhoud en reparatie een hogere salarisschaal dan eerstejaars.

In de huidige dag salarisherziening zal een elektronische technicus met minder dan een jaar ervaring verdienen ergens tussen USD 27,500-40,000. Degenen met 1-4 jaar ervaring kunt krijgen tot USD 45.000, en dat meer dan 5 jaar ervaren kandidaten komen in aanmerking voor het verdienen van USD 52.000 per jaar. Aanvragers die hebben gewerkt voor 10 jaar of meer kunnen rekenen op een jaarsalaris pakket van ongeveer USD 60.000. Zo salaris stijgt met verhoogde expertise op het gebied. Ook de omvang van de organisatie en de logingegevens van uw medewerkers invloed hebben op de loonschaal.

Sprekend over de carrièremogelijkheden, zijn elektronische technici werkzaam in zowel de private als de publieke bedrijven. Men kan zelfs werken als freelance aannemer, met of zonder aansluiting bij een reparatie bedrijf. In het geval dat, je bent elektronische savvy en hebben een passie voor het oplossen van problemen, dan steeds een elektronische technicus kan het juiste alternatief voor u zijn. Naast de technische vaardigheden, moet je fit en energiek aan de fysieke eisen (indien van toepassing), zoals het beklimmen van ladders, gaan ondergrondse gewelven of het hanteren van zware voorwerpen voor de installatie of reparatie doeleinden te voldoen.

Zoals je hebt gezien, het salaris is echt indrukwekkend. En het zal blijven als een veeleisende beroep in de komende jaren. Op de afsluitende opmerking, je carrière is een ernstige beslissing die niet lichtvaardig moet worden genomen. Samen met het salaris pakket, rekening houden met de risico’s van het werken als een elektronisch technicus. Indien mogelijk, praat met mensen die in hetzelfde veld en neemt hun zienswijzen over het werk profiel. Op deze manier kunt u beslissen of dit de juiste baan voor je is of niet.

Goed betaalde banen met geen Degree
Disney Tops Lijst van Beste plaatsen om te beginnen Career
Top betaalde banen
Opdrachtnemer Salaris
Kinesioloog Salaris
Job Interview Follow-up E-mail
Voordelen van een leraar
Overheid Employee Benefits
Besmettelijke ziekte specialist
Airline Pilot Salaris
Laterale Career Move

Leave a Reply