Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière

Een belangrijke stap in het leven is het instellen van carrièredoelen en werken ten opzichte van hen. Deze doelstellingen kunnen worden op korte termijn doelen die we van plan voor de komende paar maanden of in een jaar tijd, of ze kunnen op lange termijn doelen die we kijken ernaar uit om in zeg, de komende 5 jaar of meer.

Beroep doet de verschillende carrière doelen die u wilt bereiken is een systematische en stap-voor-stap manier om wat je wenst carrière-wise. De volgende carrière doel voorbeelden kunnen nuttig zijn bij het instellen van uw doelen.

Voorbeelden:

Het streven naar het verwerven van voldoende kennis op het desbetreffende gebied / industrie zodat u uw eigen bedrijf te starten
Het kiezen van uw hobby of iets dergelijks dat je gepassioneerd over als uw beroep
Het krijgen van een promotie
Met in het achterhoofd dat je je baan te veranderen
Proberen om zich gelukkig voelen over het werk
Het aantrekken van prioriteit dat je een nieuwe vaardigheid te leren
Om je doel te stellen op een verdubbeling van de productiviteit of verkoop
Om een ​​personal brand te maken
Om het werk in evenwicht te brengen met andere persoonlijke activiteiten
Streven naar een verhoging

Voorbeelden van korte termijn doelen

Korte termijn carrière doelen zijn de doelen die je voor jezelf om te volgen op een dagelijkse basis. Dit zijn de basis doelen die je volgt om u te helpen in kleine manieren. Hoewel deze klinkt triviaal, zal het hebben van korte termijn doelen helpen op de lange termijn. Hier zijn een paar voorbeelden van de doelen moet men in gedachten te houden voor het onmiddellijke heden.

Om te antwoorden op e-mails van klanten en senioren dagelijks
Om te voorkomen dat de werkplek netjes en opgeruimd
Om goed te beheren tijd
Niet te breken timings dan
Om interactief met collega’s
Om quality time doorbrengen met de medewerkers, als je op een leidinggevende functie
Maak er een punt om opgewekt te zijn op het werk
Uit te blinken in het huidige project waaraan u werkt
Om uw snelheid en vaardigheden te vergroten op de werkplek
Om een ​​nieuwe vaardigheid als een computerprogramma, enz. te leren

Voorbeelden van lange termijn doelen

Uw loopbaan op lange termijn doelen helpen om te weten hoe betrokken je bent en hoe ernstig je het over je carrière bouwen. Een persoon met een duidelijke visie op de toekomst zal niet vinden het moeilijk om deze vraag te beantwoorden. Maar veel freshers, die hebben gewaagd in een nieuw veld, meestal vast komen te zitten wanneer u wordt gevraagd Waar zie je jezelf over vijf jaar langs de lijn? De lange termijn doelstellingen zijn in feite gebaseerd op de korte degenen alleen, maar zijn die dingen die we moeten in gedachten houden en naar het werk met betrekking tot onze carrière op de lange termijn.

Om strategisch te verplaatsen naar een positie waar u een team te leiden
Om de winst van de organisatie verdubbelen binnen een bepaalde periode of uw eigen bedrijf te starten
Om genoeg geld te besparen op een comfortabel pensioen te genieten
Om zo veel kennis op te doen als mogelijk en verzadigen uw dorst naar kennis

Doelstellingen van de Carrière Voorbeelden voor CV

Terwijl vermelding van uw carrière doelen in een CV, is het van zeer groot belang voor zijn werknemer centraal. De werkgevers moeten kunnen gage uw ernst zijn in het verwerven van de baan en moet je zien als een potentiële werknemer die waarde toevoegen aan de organisatie. Hier genoemd zijn enkele carrière doel voorbeelden die je kunt pen neer voor uw potentiële werkgevers om te lezen en een idee krijgen van uw doelstellingen en ambities.

Met vermelding carrière doelen in je cv, kunt u duidelijk te maken dat op lange termijn carrière doelen kunnen worden bereikt wanneer ze worden opgesplitst in een aantal korte-termijn carrière doelen die meer tastbaar.
Je kunt zeggen dat je korte-termijn doel is om een ​​positie te vinden in een stabiel bedrijf, net als degene die u hebt aangevraagd en waar je zal moeten groeimogelijkheden die zoveel mogelijk gebruik zal maken van uw prestaties.
U kunt ook vermelden dat u vertrouwd bent dat een teamspeler. En als onderdeel van het team kunt u ook coördineren met anderen die op hun beurt helpen het team om uit te blinken.

Carrière doelen helpen ons om onze focus te behouden en ons leven vorm te geven zoals wij willen. Dus neem je leven in eigen handen. Breng een paar minuten om achterover te leunen en waar je wilt zijn in de toekomst overwegen, en uit grafiek een plan voor uw leven met behulp van de bovenstaande voorbeelden gegeven. Moge het succes van jou zijn!

Up and Coming Carrière 2012
Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Werk in Community Development
Meest gerespecteerde beroepen
Doelstellingen van de Carrière voor leraren
Verschillende banen in de Medical Field
Carrière als Stage Manager
Microbioloog Salaris
Werken die goed betalen
Online Jobs from Home
Gezondheidszorg Jobs in Demand

Leave a Reply