Doelstellingen van de Carrière Verklaring Voorbeelden

Mensen met duidelijke, schriftelijke doelen, veel meer bereiken in een kortere periode van tijd dan mensen zonder dat ze ooit zou kunnen voorstellen. ~ Brian Tracy, de beroemde zelfhulp auteur.

Weten wat je wilt van het leven is iets dat kan helpen bij het focussen en al uw mentale en fysieke energieën channelize aan dingen die echt om u toe in het leven. Dit geldt in elk aspect van het leven, zoals relaties of carrière. Vanuit het oogpunt carrière, als je goed geschreven korte en lange termijn doelstellingen, dan kun je een goede carrière planning voor hoe te handelen om deze doelstellingen te verwezenlijken. Verklaarde eenvoudig, het ontwikkelen van een gewoonte van het schrijven van je carrière doel verklaringen kan positieve resultaten hebben in het bereiken van die doelen.

Hoe maak je een Career Doelstelling verklaring Schrijf
Alle grote corporate bedrijven hebben een doel en een doel om het bestaan. Deze verklaringen zijn voor een stevige, maar ook op individueel niveau, moeten we carrière doelstellingen. Dus, als je nog niet hebt geschreven uw carrière doel uitspraken, dan zonder veel omhaal, volg deze tips en dan lezen, carrière doel statement voorbeelden om een ​​blauwdruk van je carrière te snijden.

Als je het schrijven van uw carrière doelen in een persoonlijk dagboek, dan kun je net zo lang als je wilt werken, echter, carrière doelstellingen zijn meestal geschreven in CV’s en in de samenvatting het schrijven moeten ze moeten kort en precies. Probeer uw doelstellingen vermeldt in niet meer dan 2-3 lijnen.
En omdat verschillende sollicitaties kan zijn dat u uw carrière doelen te wijzigen volgens de aanduiding en verantwoordelijkheden, moet je flexibel te zijn in het aanbrengen van wijzigingen.
Wees specifiek over wat je wilt doen. Echter, niet rigide zijn in je keuzes. Net als je wilt een computer programmeur te zijn, kies dan niet gewoon proberen te beperken tot een aantal zeer specifieke taal of domein. Geef de onderneming een deel flexibiliteit om je te overwegen voor diverse andere computer programmering posities.
Vermijd het gebruik van ‘ik wil werken als een computer ingenieur voor het programmeren van software positie’. In plaats daarvan, beginnen met te zeggen, om mijn vaardigheden en capaciteiten te benutten en bij te dragen aan de ontwikkeling van software programmering …. Beperken het gebruik van ‘ik’ of ‘mijn.
Klinken niet hoogdravend. Houd de carrière doel eenvoudig en verstoken van bloemrijke taal.

Voorbeelden van Career Doelen en Doelstellingen
De voorbeelden zijn samengesteld uit verschillende bronnen, zoals cv’s en persoonlijke mission statements. Hier zijn ze:
Een marketing-en sales positie die vaardigheid in het maken en bewaken van promoties van farmaceutische producten aan klanten vraagt.
Mijn carrière doel is om de CEO van een toonaangevende uitgeverij geworden en publiceren van werken van schrijvers die zijn getalenteerd en worstelen om een ​​plaats in de media te krijgen te bevorderen. Het bezitten van een uitgeverij is mijn droom voor de afgelopen 6 jaar en nu na een ruime ervaring als uitgeverij manager, ik wil een onafhankelijk een te openen.
Op zoek naar een zeer uitdagende functie in een organisatie waar mijn administratieve vaardigheden het beste kunnen worden gebruikt.
Ik zou graag op lange termijn te werken in sectoren zoals infrastructuur en de bouw waar sprake is van een enorme groei en ontwikkeling in de komende jaren.
Willen aansluiten als management trainee in marktonderzoek afdeling van een bedrijf. Lange termijn doelstellingen zijn het bereiken van een leidinggevende functie door het verbeteren van opleiding, werkervaring en vaardigheden.
Werken in het onderzoek gebied van de biotechnologie en de fijne kneepjes van de menselijke cel te begrijpen.
Streven naar een copywriter positie in een reclamebureau om daar te werken voor vijf jaar. Met investeringen na veel werkervaring, dromen om een ​​onafhankelijk reclamebureau bezit.
Om te werken voor een bedrijf dat helpt me om auto’s te ontwerpen en waar ik kan slijpen mijn ontwerpen vaardigheden. Voortzetting van mijn postdoctorale opleiding in het ontwerpen van auto’s.

Ten slotte kunnen de doelen voor je carrière variëren, afhankelijk van ieder individu en dus moet men ervoor zorgen dat men zich bewust is van zijn sterke en zwakke punten en verschillende factoren die rijden zijn persoonlijkheid. Een goede SWOT-analyse moet worden gedaan om de persoonlijkheid te begrijpen, zodat men kan zich meer bewust over het instellen van carrièredoelen. Hoe meer je weet jezelf, hoe beter je op de hoogte bent over je keuzes.

Hottest Job Markten
Opdrachtnemer Salaris
Job Interview Dress Code
Dingen om te overwegen voordat u uw baan
Carrière in de Informatie Technologie
Medische Examinator Salaris
Kindergarten Teacher Salaris
Online Jobs Zonder Investering
Beste Computer Banen voor de toekomst
Hoe te Career Doelstellingen Schrijf
Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek

Leave a Reply