Doctor in de holistische geneeskunde

De grote Amerikaanse arts Andrew Taylor is de pionier van het veld van de osteopathie geneeskunde. In de Verenigde Staten van Amerika, artsen van osteopathie geneeskunde ook de praktijk osteopathie manipulatieve geneeskunde. In sommige Europese landen, zijn er veel artsen die het nemen van osteopathie geneeskunde zodra ze klaar zijn met hun medisch college opleiding. Een ander ding om te worden opgemerkt is dat osteopathische artsen die een opleiding uit een ander land niet in aanmerking komen om een ​​licentie te krijgen voor de praktijk in de Verenigde Staten van Amerika. Maar doctor in de osteopathie (DO) uit de Verenigde Staten hebben het recht om het opzetten van hun praktijk in zo’n veertig vijf landen van de wereld.

Degree Details

De arts van de osteopathie geneeskunde is een graduate niveau cursus in de Verenigde Staten van Amerika, die wordt aangeboden aan chirurgen en artsen. De duur van deze cursus is vier jaar. Afgezien van de doctor in de geneeskunde (MD), worden alleen de arts van de osteopathie geneeskunde graad houders mogen oefenen als medische artsen. Osteopathic geneeskunde beoefenaars, die wensen om een ​​specialist te worden, moet u een residency-programma dat kan zijn van een looptijd van twee tot zes jaar te ondergaan. Men moet de certificatie-examens, uitgevoerd door de raad van bestuur, door te geven aan een specialist op dit gebied van de osteopathie geneeskunde. De artsen van de osteopathie geneeskunde gebruik maken van de Osteopathic Manipulatieve Treatment (OMT) of de Osteopathic Manual Medicine (OMM) voor de behandeling van hun patiënten.

Er zijn veel overeenkomsten tussen een doctor in de geneeskunde en een arts van de osteopathie. Beide medische professionals, in de meeste gevallen, gespecialiseerd in psychiatrie, familie praktijk, kindergeneeskunde of chirurgie. Beiden moeten het bord leeg uitgevoerd onderzoek de vergunningen te verkrijgen. De primaire nadruk van de osteopathie geneeskunde is op de primaire auto van de patiënten en hun holistische gezondheid door het geven van holistische geneeskunde. Het merendeel van de osteopathie geneeskunde artsen zijn van mening dat de gevolgen van vroegere ziekten van patiënten en de fysieke trauma ervaren door hen worden gezien op hun lichaam. Ze proberen de anatomie van een patiënt nauwkeurig te begrijpen met behulp van hun verstand en sterk ontwikkelde visie om te kijken en dingen waarnemen. Een arts van de osteopathische geneeskunde zal proberen en focus in de behandeling van de patiënt lichaam als een geheel in plaats van te maken met slechts een paar delen van het lichaam. Deze artsen hebben een zeer nuttige en praktische ervaring van ongeveer vijfhonderd uur in het bestuderen van het bewegingsapparaat van het menselijk lichaam.

Gevarieerde Programma’s

Osteopathic medische programma’s zijn min of meer vergelijkbaar met die van de allopathische medische programma’s. In de osteopathie programma’s, wordt meer nadruk gegeven op de eerste lijn en het hebben van een preventieve benadering van gezondheid. Zeer getalenteerde medische professionals hebben een aantal kansen in de onderzoeksafdelingen op dit gebied, maar patiëntenzorg is het belangrijkste aspect van dit gebied. De programma’s die zij op zich nemen te helpen de artsen kennen het belang van een gezonde leefstijl. Volgens een onderzoek uitgevoerd door de American Osteopathic Association, zal er ongeveer 80.000 artsen van de osteopathie die zelfstandig in de Verenigde Staten van Amerika beoefenen in 2020.

Men kan zich aanmelden voor deze programma’s door de Amerikaanse Vereniging van Hogescholen van holistische geneeskunde Application Service, (AACOMAS), een dienst van gecentraliseerde vorm applicatie. U moet ook uw Medical College Admission Test (MCAT) resultaten in te dienen, samen met de afschriften van de AACOMAS. Betaal het inschrijvingsgeld dat zal rond de US $ 50.

Het salaris voor dit veld toont een groeiende trend en deskundigen is bekend dat meer dan US $ 150.000 per jaar verdienen. Als je de capaciteit, ten volle inspannen om deze grote vak in te voeren.

Beste Betalen Vacatures voor mannen
Respiratory Therapist Job Description
Computer Technician Job Description
Wat Jobs het meeste geld verdienen
Korte Carrière dat goed salaris
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Overbrengen Hogescholen
Voorstel Schrijver Job Description
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Spannende Carrière
Basic interviewtechnieken

Leave a Reply