Different IT Jobs

De groei in de Informatie Technologie (IT) sector is fenomenaal, en heeft een aantal kansen op werk voor jonge afgestudeerden en promovendi. Verschillende soorten banen kunnen betalen je echt goed op voorwaarde dat u de juiste soort van educatieve kwalificaties en vaardigheden. Afgestudeerden van de beste hogeschool en universiteiten in de cursussen van de informatietechnologie kunnen beter salaris dan veel andere beroepen. Als u zich bewust bent van de computer een loopbaan in de vraag, dan is het plannen van uw loopbaan goed zou niet een moeilijke taak. Laten we enkele van de meest populaire IT-banen.

Software Developer
Software-ontwikkelaars doen de belangrijke taak van het ontwikkelen van nieuwe software om de behoefte van de cliënten van hun bedrijf te vervullen. Ze werken hard om nieuwe software voor klanten op gebieden zoals het bankwezen, verzekeringen, financiële dienstverlening, informatietechnologie en telecommunicatie diensten te creëren. Software-ontwikkelaars werken in teams en rapporteren hun werk om hun afdelingshoofden. Een afstuderen of postdoctorale diploma in de informatica of een graad in de software engineering kan het u een baan als software ontwikkelaar. Een software ontwikkelaar salaris kan iets tussen de $ 55.000 tot $ 150.000 per jaar, afhankelijk van hun ervaring. Deze banen steeds bovenaan de lijst van hoge salaris carrière als gevolg van hun potentieel voor het genereren van een hoog inkomen.

Software Testing Professionals
De taak van een software tester is om te controleren of de kwaliteit van de bereide software is tot de streep en dat het goed functioneert. Hij detecteert de fouten in de software en stelt correcties en oplossingen voor hetzelfde recht te zetten. Software testers in dienst zijn van zowel grote als middelgrote softwarebedrijven om de software te testen werk te doen in een team. Een afstuderen diploma in informatietechnologie, gevolgd door een cursus in software testen kan je een baan als software tester. Salarissen voor deze professionals variëren volgens hun plaats en soort van de werkgever. De functieomschrijving van een kwaliteit analist houdt de controle van zowel nieuwe als oude programma’s om hun duurzaamheid en relevantie.

Computer Programmeur
De taak van een programmeur wordt beschouwd als een prestigieuze is. Software programmeurs te bereiden programma’s voor een snelle berekening en het oplossen van numerieke problemen effectief. Een programmeur dient kennis te hebben van de computer programmeertalen zoals C, C + +, Java, enz. Ze kunnen stageplaatsen te vinden in een groot aantal multi-nationale organisaties en lokale softwarebedrijven en kunnen verdienen tussen de $ 40.000 tot $ 100.000 per jaar. Computerprogrammering carrières hebben volop werkgelegenheid in de VS in de afgelopen jaren. Software ontwikkeling voor externe klanten is een onderdeel van de programmeur analist functieomschrijving. Aangezien het een belangrijke verantwoordelijkheid, de programmeur analist salaris is vrij goed en is in het bereik van $ 45.000 tot $ 70.000 per jaar.

Technische Schrijvers
Loopbaanperspectieven voor technisch schrijvers wordt aangenomen dat ze de beste zijn. Technische schrijvers worden ingehuurd in overvloed in de IT-sector als gevolg van hun vermogen in het opschrijven van nuttige informatie over allerlei software en de voorbereiding van handleidingen en gebruikershandleidingen, samen met online help-oplossingen. Een educatieve achtergrond in de informatica en software met een cursus in technisch schrijven van een erkende instelling kan u helpen bij het verkrijgen van de beste technische schrijven banen. Kennis hebben van de technische schrijver functiebeschrijving is essentieel voor alle beginnende technisch schrijvers. Technisch schrijver kunnen verdienen rond de $ 35.000 tot 45.000 dollar in het begin en van meer dan $ 60.000 per jaar na vijf jaar ervaring. In een recent onderzoek werd dit beschouwd als een van de beste carrière in de informatietechnologie.

IT Docenten
IT-docenten leren informatietechnologie onderwerpen aan studenten op de middelbare school, hogeschool en universiteiten. Ze krijgen ook de mogelijkheid om studenten in prive coaching centra waar de pay-pakketten zijn zeer lucratief te onderwijzen. Om een ​​docent te worden, moet je diploma hebben op het gebied van software engineering, informatica en een liefde voor het onderwijs. Ze kunnen verdienen iets tussen de $ 45.000 tot $ 100.000 per jaar, afhankelijk van hun functie en ervaring.

IT-directeur
Een IT-directeur houdt toezicht op het werk van alle medewerkers in de organisatie en verzorgt de dagelijkse werking van de organisatie. Hij ziet er op toe dat de klanten van het bedrijf zijn tevreden en geeft suggesties en tips zijn junioren voor het verbeteren van hun prestaties. Enkele jaren werkervaring in de IT-gebied, samen met een graad in IT is wat er nodig is om een ​​IT-directeur. Ze kunnen verdienen knappe salarissen tussen de $ 80.000 tot 160.000 dollar per jaar. Zijn rol is belangrijk als die van de chief information officer van een bedrijf. De chief information officer functieomschrijving omvat het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van informatie-technologie-strategieën van het bedrijf met een kleine verandering van de ene organisatie naar de andere.

Netwerken en Technician Jobs
Netwerkbeheerders en database managers ook werken in IT-bedrijven afhankelijk van hun capaciteiten om dagelijkse activiteiten te behandelen. Netwerkbeheerder functieomschrijving omvat de planning van het netwerk van computers op een systematische manier voor efficiënt dagelijks gebruik. Technici hebben ook openingen in de IT-sector. De computer technicus functieomschrijving gaat het vooral om het oplossen van problemen en het onderhoud van de systemen. Computer technicus salaris hangt grotendeels af van vaardigheden, op een gemiddelde is tussen de $ 40.000 en 65.000 dollar per jaar.

IT-banen zijn de beste in de lijst van de verschillende carrières en dus moet je proberen voor een carrière op dit gebied. In de hoop dat u deze informatie met vrucht te gebruiken, wil ik hier afmelden. All the best!

Hoe kan ik een baan zoeken
Inkoop Agent Job Description
Investment Banker Salaris
Residency Interview Questions
Wat te dragen aan een interview?
Jobs voor gepensioneerde leerkrachten
Body Language voor sollicitatiegesprekken
Finance Major Salaris
Different IT Jobs
Airline Pilot Salaris
ICT-banen die in de vraag

Leave a Reply