Detective Salaris

Relax, de handboeien vast zitten omdat ze nieuw zijn. Ze strekken zich uit nadat je ze dragen een tijdje.

Dit is een absoluut hilarisch te nemen over de politie, (heb ik niet nodig om te zeggen dat, toch?) maar als je dacht dat het werk van rechercheurs en agenten is alles snor en alle glamour, dankzij Hollywood, het is niet het geval. Het is een grote boze wereld die er zijn en de politie moeten op hun tenen de hele tijd en ruwe it up. Maar hoe zit het met hun salaris? Zijn ze proportioneel betaald? Laten we eens kijken.

Wat doet een rechercheur doen?
Detective functieomschrijving, om te beginnen van, zoals het woord al doet vermoeden, gaat het opsporen van misdaad. Hij of zij doet het door het verzamelen van bewijsmateriaal en het analyseren van het te ‘ontdekken’, dat wil zeggen vinden van de dader achter de rug. Kortom, strafzaken opgelost door een detective. Het gaat om het controleren van het strafregister, crime scene investigation, spreken met getuigen (als dat al die er zijn), verdachten en slachtoffers. Deze normaal gesproken beginnen als patrouille officieren en dan worden ze gepromoot als detectives in ongeveer 3 jaar. Dit is het raamwerk, alleen maar om een ​​idee te geven van wat een detective doet en in het algemeen over politieagent banen.

Wat is het salaris voor Detectives?
Een nieuwkomer in deze functie begint op een bescheiden $ 55.000 per jaar, (mediaan loon) volgens gegevens over 2009. Deze coëfficiënt kan kleiner, afhankelijk van opleiding, ervaring en opleiding. Het zou naar beneden gaan om nog $ 20.000. Wat de gespecialiseerde rechercheurs of detectives betreft, het gemiddelde salaris van een detective met overheidsinstellingen is ongeveer 54.000 dollar per jaar. Aan de andere kant, als een detective werkt in metro’s en grote steden en is vrij ervaren en goed in zijn werk, het is een grote sprong voorwaarts. Deze rechercheurs kunnen verdienen iets van $ 85.000 tot 91.000 per jaar.

Is de Salaris Gegeven door de federale regering anders?
Nou, niet precies, maar ja, ze zijn ergens tussen wat de staat geeft de rechercheurs en wat wordt verdiend door rechercheurs in metro’s. Een crime scene investigator krijgt rond de $ 75.000 per jaar en dat doet een politie rechercheur. Hun verantwoordelijkheden op dit niveau zijn sterk gespecialiseerd en kan soms vertrouwelijk.

Doe de omgeving en Rank Matter?
Uiteraard genoeg, het gebied er wel toe doet. Als een gebied is een aanzienlijke hoeveelheid criminaliteit, worden de officieren er zeker gaat om meer betaald krijgen. Bijvoorbeeld, in de staat New Jersey, politieagenten verdienen rond de $ 70.000 per jaar. Dit is natuurlijk op de hogere kant. Op dezelfde wijze wordt salaris bepaald door rang ook. Volgens sommige rapporten in 2008, de laagste 10% bij een groep rechercheurs verdiende tussen de 30.870 dollar aan 59.060 dollar en die 10% van het hoogste voetstuk verdiende rond 76.640 dollar en meer. Dus eigenlijk het gemiddelde salaris van alle rechercheurs volgens gegevens van 2008 was rond de $ 64.000.

Dit zijn slechts de gemiddelden. Deze kunnen sterk variëren afhankelijk van geografie, specialiteit, expertise en werkgever, uiteindelijk. Dus als op alle in dit artikel zegt 30.000 per jaar en je krijgt niet zo veel, maak je geen zorgen! Je zou uiteindelijk wel in de Hoofdklasse!

Reden voor Leaving Huidige vacatures
Career Change Op 40
Laterale Career Move
Beste Beroepen in het Medical Field
Kunst Werken die goed betalen
Census Bureau Jobs
Hoe kan ik een baan krijgen zonder ervaring
CV schrijftips voor het Bank-Jobs
Career Quiz voor middelbare scholieren
Gemiddelde MBA startsalaris
How to Get gecertificeerd als een badmeester

Leave a Reply