Detective Eisen

Undercover, trailing criminelen, het bestrijden van de degenen die tegen de wet. Nou, laat me je een ding zeggen. De taak van een detective is niet half zo glorieus als Hollywood het maakt ook mag zijn. In feite is de baan is een van de meest gevaarlijke, als hij gaat, vrijwel frontaal tegen gevaarlijke criminelen, helemaal alleen. Dus begrijpelijk, recherchebureaus en de politie zal een lange lijst van eisen, die je nodig hebt om te bezitten hebt ingesteld, moet je ooit willen een zijn in de toekomst.

Wat er nodig is om een ​​Detective

Dus laat me splitsen dit in het onderwijs en de persoonlijke kwaliteiten die een detective zou moeten hebben. Een baan van deze aard vereist zowel persoonlijke en academische kwalificaties. Dus als je wilt een politie-of een prive-detective te zijn, beide soorten eisen noodzakelijk zijn.

Educatieve Criteria
Men moet hebben afgerond middelbare school. Afhankelijk van de aard van de functie, kunt u ook nodig heeft om een ​​bachelor’s degree in strafrechtelijke en / of persoonlijke en / of burgerrechten hebben. Deze educatieve kwaliteiten zijn belangrijk als de detective moet weten welke wet, de persoon die hij is trailing, zou kunnen breken. Hij moet ook hebben basiskennis van eerste hulp.

Veel professionele detectives ook weten over criminele psychologie, die hen helpt verdiepen in de geest van de criminele en helpt hen te anticiperen zijn volgende zet.

Als u wilt een politie-detective te worden, moet je een 4-jarig bacheloropleiding te voltooien van een erkende universiteit, bij voorkeur in de criminologie / psychologie of andere wet. U zult ook moeten de uitgebreide politiële opleiding te volgen, aan het einde van die je nodig hebt om de basis fitness niveaus, zoals voorgeschreven door hen. Een detective is de taak kan vaak van een rigoureus fysieke aard en vandaar dat hij moet sterk genoeg zijn om te kunnen omgaan met een dergelijke bedreigingen.

Persoonlijke Criteria
Nu weet ik niet echt wat waren de educatieve kwalificaties van James Bond of Sherlock Holmes, maar ze bezitten veel persoonlijke kwaliteiten die hen helpt zich inderdaad erg goed detectives.

Het eerste ding dat je nodig hebt is een probleemoplossend vermogen. Omdat aan elkaar wilt naaien alle aanwijzingen en maak enig gevoel van te maken, om te weten waar te gaan en wanneer en wat om uit te maken van een bepaalde situatie, moet u een opmerkelijk scherpe hersenen. Een detective moet ook erg dapper en moedig. Hij ontmoet veel gevaarlijke situaties en dus duurt het een man van een goede hoeveelheid van moed, om te kunnen om dat te doen. Hij moet ook in staat zijn om zichzelf te vermommen redelijk goed en een goede acteur te zijn. Hij zal vaak merken dat hij in een situatie waarin hij zijn uiterlijk te veranderen en om iemand anders te zijn om informatie uit iemand te krijgen alsof. Ten slotte, een detective moet ook zeer sociaal en dienen goed aangesloten. Wie weet welke van uw contactpersoon zou kunnen leveren de informatie die u nodig heeft!

Oh en ja, als je echt goed in, kan het werk een van de best betalende banen in de wereld. Andere particuliere instanties kunnen stellen hun eigen set van eisen als goed, die zij voelen zijn belangrijk als onderdeel van het werk van de detective.

Leuk Werken die goed betalen
Medische Loopbaan
Daarom wil ik een Leraar te zijn
Research Assistant Job Description
Up and Coming Carrière 2012
Nieuwe Werken voor leraren
Cardiovasculaire Technologist Salaris
Eisen voor Online Teaching Jobs
911 Operator Jobs
Oogheelkundige Technicus Salaris
Beste Betalen Vacatures voor de Toekomst

Leave a Reply