Dermatologie als een Career

Dermatologie behandelt de diagnose en behandeling van ziekten gerelateerd aan de huid, haar en nagels. De huid is gevoelig voor verschillende ziekten, zoals acne, huidkanker, psoriasis, eczeem, wratten, etc. Hair problemen zoals haaruitval, roos, etc. zijn gemeenschappelijk. Een dermatoloog is een gekwalificeerde arts die diagnoses en behandelt deze problemen.

Job Profiel van een dermatoloog
Het takenpakket van een dermatoloog zijn diagnose en behandeling van aandoeningen gerelateerd aan de huid, haren en nagels. Voor de toepassing van de diagnose, kan hij putten huid, weefsel-en bloedmonsters en test ze. Gebaseerd op de testresultaten hij beheert de vereiste behandeling in de vorm van geneesmiddelen, radiotherapie of chirurgie. Daarnaast voert hij ook esthetische procedures voor patiënten die hun huid te verbeteren. De verschillende cosmetische ingrepen die dermatologen te voeren als behandelingen omvatten lasertherapie, dermabrasie, botox injecties of collageen injecties, plastische chirurgie, enz.

Diploma’s

HBO: een vierjarig bachelor’s degree met grote in een van de drie – biologie, scheikunde, natuurkunde is vereist.

Medische graad: Dermatologen vallen onder de categorie van artsen, zodat ze bij te wonen medische school aan een vier jaar medische diploma te behalen (MD of DO).

Residency Programma: Na het verkrijgen van de medische graad, dermatologen moeten een driejarige geaccrediteerde residency opleiding af te ronden. Het eerste jaar van het residency programma omvat de spoedeisende geneeskunde, interne geneeskunde, familie praktijk, algemene chirurgie, gynaecologie en verloskunde of kindergeneeskunde. De komende twee jaar richt zich op dermatologie-specifieke cursussen, zoals biochemie, dermatologie, fysiologie, keratinocyten, melanocyten, de huid tekenen van HIV-infectie, pathofysiologie van UV-bestraling, enz. Ze zijn ook getraind op het bijhouden, begeleiding van patiënten en diagnostische testen. Specialisaties in de dermatologie zijn beschikbaar op het gebied van Immunodermatologie, cosmetische dermatologie, dermatopathology, veterinaire en pediatrische dermatologie.

Licentieverlening
Na afronding van het residency programma, een licentie moet worden verkregen om een ​​praktiserend dermatoloog te worden. Hiervoor dermatologen moeten de drie stappen van de USMLE examen aanmerking. Ze hebben ook aan de raad Certification test uitgevoerd door de American Board of Dermatology passeren. Re-certificering vereist is na tien jaar.

Werkplekken
Dermatologen werk in klinieken, ziekenhuizen en zorginstellingen. Ze hebben ook werk vinden als docent in medische colleges. Ze zijn ook in grote vraag in klinisch onderzoek die ook helpt ze te voltooien een MD.

Winst en voordelen
De geschatte gemiddelde salaris van een dermatoloog is 235.178 dollar in de VS. Zelfstandigen dermatologen het beheer van hun voordelen door hun overleg en behandeling kosten, maar de bedienden die genieten van voordelen zoals betaalde vakantie, verzekeringen, pensioenregelingen, enz.

Dermatologie is een snel opkomende carrière als gevolg van de groeiende gezondheidszorg. Er is voorspeld door het Bureau of Labor Statistics, dat de mogelijkheden voor dermatologen gaat om grote te zijn in het komende decennium. Degenen die willen om het te nemen als een carrière moet een vriendelijke benadering, gevoeligheid voor de behoeften van patiënten en het allerbelangrijkste, passie en ijver jegens het beroep.

Follow-up Call Na Interview
Legitieme Online Jobs
Top 10 best betalende Jobs
Soorten Mental Health Professionals
Hydroloog Salaris
Loan Officer Marketing Plan
Beste Carrière voor de Toekomst
Leraar Interview Vragen en Antwoorden
Real Online Jobs
Tekenen van een goed interview
Medisch Directeur Job Description

Leave a Reply