De meeste vaste banen in Amerika

Voor veel mensen een baan is meer dan een inkomen – het is een belangrijk onderdeel van wie we zijn. Dus een carrière overgang van welke soort is een van de meest verontrustende ervaringen die je kan zien in je leven.
~ Paul Clitheroe

Nou, 2012 net begonnen en de laatste paar jaar zijn heel tumultueuze in termen van economische instabiliteit, de fenomenaal snel herstel en een zich herhalend mogelijkheid van economisch moeilijke tijden te wachten. Gezien de dire lot dat de Amerikaanse economie onderging (die beïnvloed veel andere economieën en in de vorm van, wat kan worden genoemd, een afgeleide economische recessie) in de laatste paar jaar, het feit dat het weer sprong op zijn voeten zo snel is lovenswaardig inderdaad. Echter, voordat dit herstel zou kunnen worden genoemd compleet, een paar scheuren langs de werkgelegenheid grafiek ontdekt een mogelijkheid van een bedreiging voor de stabiliteit van de Amerikaanse economie. Het is waar dat tegenspoed is de beste leermeester. Het is tijdens deze moeilijke tijden die we krijgen om onze ware bondgenoten te identificeren. Uitbreiding van deze tegenspoed toespeling op economische omstandigheden, tijdens de recente recessie, de carrièremogelijkheden die de minste omloopsnelheid bleek en bleef het verstrekken van de professionals min of meer dezelfde hoeveelheid werkdruk en beloning naar voren zijn gekomen als de meest stabiele banen in Amerika.

Op dit moment, de beste banen in Amerika zijn die welke worden geleverd met een garantie van de werkgelegenheid voor de mensen, zelfs in, God verhoede, een soortgelijke economisch instabiele situaties in de toekomst. Kom, laten we een kijkje nemen op wat zijn enkele van de meest betrouwbare banen in de hedendaagse economie.

De meeste Beveiligde opdrachten in deze economie

Hieronder volgt een lijst van enkele van de meest betrouwbare banen in Amerika, dat een stabiele bron van inkomsten en werkgelegenheid voor de mensen hebben zelfs in de jaren van recessie. Geen wonder, werden deze banen ook aangeprezen als de meest veilige banen van de 21e eeuw en behoren tot de top banen in Amerika.

Algemeen secundair onderwijs
Vacatures in het onderwijs zullen altijd in de hoge vraag als geen kwestie hoe slecht de economische scène is, zouden de mensen liever bezuinigen op een maaltijd per dag in plaats van stoppen met het versturen van hun kinderen naar school. In deze context zijn vacatures voor leraren, in het bijzonder die van de primaire, midden en leraren van middelbare scholen, altijd al als een van de top beste banen in Amerika. Voorbeelden op het gebied van onderwijs kan onder meer omvatten:
Kleuterleidsters
Online Teaching Jobs
College Docent
College Professor
Universitair docent
Preschool Teacher
Plaatsvervanger Teacher

Medische Vacatures
Artsen, artsen en verpleegkundigen zullen altijd nodig zijn, ongeacht hoe slecht de economie is. Ziekten houden geen rekening met de economische parameters voor het binnenvallen van een persoon gezondheid en wellness en in dergelijke gevallen, medische hulp is onvermijdelijk. Naast het feit dat een van de edelen en meest gerespecteerde beroepen, medische banen en medische beroepen staan ​​hoog een van de hoogste betaalde banen in Amerika. Voorbeelden van medische banen kunnen onder andere omvatten:
Arts
Chirurg
Radioloog
Patholoog
Gynaecoloog
Verloskundige
Kinderarts
Nefroloog
Phlebotomist

Advocaten
Het beroep van de wet is een van de oudste en meest stabiele van alle andere carrières. Of het nu het burgerlijk recht of het strafrecht, de vraag naar tolken van de wet van het land en verzorgers van rechtvaardigheid is iets dat afhankelijk is van de individuele omstandigheden in plaats van de internationale economie. Naast het feit dat een van de meest stabiele en best betalende banen op dit moment, is het beroep van advocaat gaat worden een van de meest stabiele toekomst banen in Amerika.

Begrafenisondernemer
Oke, kan dit slaan als een beetje vreemd, maar het werk van een begrafenisondernemer is een van de stablest banen rond. Zelfs in het slechtste geval van economische recessie, zal een begrafenisondernemer altijd een van degenen die behouden hun baan als, vergeef me als ik klinken een beetje onbeleefd, als mensen worden geboren in deze wereld, ze sterven ergens of het ander. Inception en de kwaliteit van het leven kan afhankelijk zijn van de economische omstandigheden, maar de dood kent geen dergelijke beperking. Vandaar dat de taak van een begrafenisondernemer is een van de beste banen in Amerika op het gebied van stabiliteit en het minst significante ontslagen te ervaren, zelfs in tijden van economische verstoringen.

Marktonderzoek
Verrast waarom dit een gemaakt aan de lijst? Nou, zie je, want economisch turbulente tijden leiden tot verandering in koopgedrag en ontwikkeling van het verbruik van de mensen, wordt het steeds belangrijker om nauwkeurig vast te leggen deze markt nuances om te komen met een marketing strategie die het beste past bij de tijden en de beste stakingen economisch evenwicht. Geen wonder, dit is een van de top carrière in Amerika, zij het in een stabiele of duizelingwekkende economische omstandigheden.

Veel van deze relatief stabiele banen zijn ook enkele van de meest financieel lonende banen in Verenigde Staten. De vraag voor een loopbaan in de informatietechnologie, web development, mode en media-industrie, enz., kan fluctueren op basis van de economische omstandigheden, maar de overheid banen en carrières in het onderwijs, geneeskunde, recht en civiele diensten aan te bieden zoals carrière mogelijkheden die dienen als de hoekstenen van de basis van de meeste economieën. Als zodanig, is de kans van deze carrière velden met uitzicht op veroudering of uitsterven in het gezicht van een economische crisis zijn zeer weinig en zeer ver uit elkaar.

Beste Computer Banen voor de toekomst
Elementary School Teacher Salaris
Software Engineer Salaris
Carrière Werken met dieren
High Betalen Stress Free Jobs
Meest bevredigende Carrière
Dermatologie als een Career
Nieuw verzoek om een ​​baan
Hoogste Betalen Beroepen
Machinist Salaris
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview

Leave a Reply