De meeste lucratieve Carrière

Veel mensen kunnen denken dat de financiële crisis heeft een slechte invloed op alle sectoren in de economie had. Echter, de gezondheidszorg is er een die niet veel wordt beïnvloed door de economische recessie. Er zijn ook enkele posities in het bedrijfsleven bedrijfsleven die worden beschouwd als de best betalende carrière. Maar deze posities passen in het topmanagement van een bedrijf.

Anesthesiologists
Het kan u verrassen, maar het feit is dat de gemiddelde per jaar salaris van anesthesisten is meer dan dat van artsen en chirurgen. Er is een enorme vraag naar anesthesisten, omdat ze nodig zijn in eventueel elke medische faciliteit. Hun primaire verantwoordelijkheid is het toedienen van anesthesie aan patiënten voorafgaand aan de operatie. De Amerikaanse staat dat anesthesisten betaalt het meest is Washington.
Gemiddelde Salaris: € 250,000

Chirurgen
Chirurgen behoren ook tot de best betaalde professionals in de industrie. Ze werken in een verscheidenheid van medische instellingen. Ze hebben meestal meer verdienen als ze hun specialisatie te gebruiken in het verlenen van diensten. Ze werken over het algemeen in openbare ziekenhuizen, particuliere medische voorzieningen, of zijn zelfstandigen en hebben hun eigen kliniek. De best betalende staat voor chirurgen is Wyoming.
Gemiddelde Salaris: $ 200.000

Gynaecologen
Gynaecologen zijn verantwoordelijk voor de behandeling van vrouwen die complicaties met betrekking tot de geboorte van een kind of andere reproductieve stoornissen. De staat New Hampshire is bekend om de beste salaris gynaecologen bieden.
Gemiddelde Salaris: 180.000 dollar

CEO’s
Chief Executive Officers (CEO’s) zijn een van de belangrijkste top management verzorgen van de activiteiten van een onderneming. Ze hebben voor het uitvoeren van de bedrijfsleiding van taken die van het grootste belang, waarvoor zij een brede expertise in de gerelateerde sector nodig hebben. Chief executive officers in de staat New Jersey worden beschouwd als de best betaalde in het bedrijfsleven.
Gemiddelde Salaris: 146.000 dollar

Psychiaters
Tegenwoordig, als gevolg van stress op het werk en andere psychische problemen, de vraag naar psychiaters is op de stijging. Daarom wordt de loonschaal van deze professionals ook toe. Psychiaters zijn verantwoordelijk voor de behandeling van een breed scala van mentale en emotionele stoornissen.
Gemiddelde Salaris: 145.000 dollar

Airline Pilots
Een luchtvaartmaatschappij baan als piloot is ook van mening dat een van de meest lucratieve beroepen in de industrie. Je moet ook rekening met het feit dat de beloning sterk afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en jarenlange ervaring. De best betalende staat voor deze luchtvaartmaatschappij professionals is Illinois.
Gemiddelde Salaris: 140.000 dollar

Tandartsen
Tandartsen zorgen gebitsproblemen, en te behandelen en dus genezen van de problemen. Omdat er veel mensen die tandheelkundige problemen, zijn de tandheelkunde professionals op grote schaal gezocht. De per jaar loon van tandartsen telt grotendeels af van hun specialisatie.
Gemiddelde Salaris: 110.000 dollar

IT-medewerkers
De Information Technology (IT) sector beschikt ook over een aantal van de meest lucratieve carrières en kansen op werk. Variërend van programmeurs tot database engineers, is er grote vraag naar IT-medewerkers over de hele wereld. Met de technologie vooruit in een snel tempo, is dit een job sector die is ingesteld om te groeien in de komende jaren.
Gemiddelde Salaris: $ 100.000

Accountants
Na het verkrijgen van een paar jaar ervaring, kan dit een zeer lucratieve carrière voor degenen die ervoor kiezen om te worden accountants. Een accountants baan lijkt misschien saai, maar als je wilt om te werken in alle rust en stilte, dan is dit de perfecte baan voor je. Terwijl gezien worden als een laag profiel en alledaagse baan, zijn ervaren accountants bekend dat de salarissen van meer dan $ 200.000 per jaar te krijgen.
Gemiddelde Salaris: $ 50.000

Financiële Adviseurs
Met de economie in een recessie, er zijn veel mensen die op zoek zijn naar goede investeringen die ervoor zorgt dat ze geld in de toekomst. Financiële adviseurs helpen mensen beheren van hun geld en investeren in de juiste sectoren voor maximale winst. Met een verwachte groei van ongeveer 30% en topsalarissen in de range van $ 200.000 +, kan een financieel adviseur carrière een zeer lucratieve keuze voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het vak.
Gemiddelde Salaris: 95.000 dollar

Opmerking: – De salarisschalen die hierboven genoemd zijn ruwe schattingen en kunnen veranderen al naar gelang de financiële voorwaarden van de economie.

Dit is slechts een willekeurige lijst van enkele van de meest lucratieve carrière in de industrie vandaag. Echter, er zijn veel meer opties die kunnen worden beschouwd als de best betalende carrières in de industrie.

Receptioniste Job Interview Attire
Opdrachtnemer Salaris
Gouverneur Taken
Systems Analyst Job Description
Overheid Medewerker Salarissen
Transplant Surgeon Salaris
Hoog betaalde banen voor vrouwen
Verantwoordelijkheden van de president van de Verenigde Staten
Hoe maak je een Diplomat Word
Hoe maak je een carrière Pick
Overheid Employee Benefits

Leave a Reply