De meeste Dangerous Jobs

Er is altijd het gevaar dat we alleen het werk doen ter wille van het werk. Dit is waar het respect en de liefde en de toewijding komen – dat we het doen aan God, aan Christus, en dat is waarom we proberen om het te doen zo mooi mogelijk. ~ Moeder Teresa

Velen van ons onze banen dagen vloeken in dag uit en denken dat we opgescheept met een psychotische baas die komt naar het kantoor alleen maar om ons gek. Of misschien sommigen van ons voelen onze banen missen de spanning en de adrenaline rush die zal prikkelen en ons over de rand duwen. Nou, veel werk te doen duwen over de rand, letterlijk. En deze banen zijn enkele van de meest gevaarlijke ter wereld degenen. Dit artikel zal een lijst van gevaarlijke banen die zeker zal u laten genieten en als je werk beter.

Top 10 Dangerous Jobs

‘S Werelds meest levensbedreigende banen zijn die met het hoogste risico op dodelijke afloop.

Vlucht ingenieurs en professionele piloten: Ze zijn op een risico van ongeval of beginnen gekaapt of misschien het ontwikkelen van een chronische ziekte, boordwerktuigkundigen en piloten hebben een deurklink van een gevaarlijke baan. De boordwerktuigkundigen worden geacht te werken op run-time, dat wil zeggen, omzeilen gigantische vliegtuig onderdelen wanneer ze werken! Men zou kunnen verliezen een ledemaat of twee in deze meest gevaarlijke baan.

Politieagenten en handhaving: Niemand waar ook ter wereld kan ontkennen het feit dat politieagenten en wetshandhavers zijn in de meest pijnlijke van allemaal. Bestrijding van criminaliteit is geen gemakkelijke taak, vooral wanneer criminelen ingenieuze methoden te gebruiken om terug te vechten. En de meeste van de sterfgevallen van politieagenten zijn niet alleen door een vliegende kogel, maar auto-ongeluk gerelateerde sterfgevallen in high-speed achtervolgingen.

Weiger en recyclebare materialen Verzamelaars: U misschien af ​​wat doet een afval en recyclebaar materiaal collector zorgen te maken over? Nou ja, deze mannen en vrouwen hun handen in dingen die ervoor zorgt dat u flauwvalt. Ze moeten scheiden van de vuilnis materiaal van gevaarlijke stoffen. Deze vuilnismannen in ontwikkelingslanden om de natte en droge afval scheiden met alleen hun blote handen. Denk er eens over, het scheiden van luiers, maandverband, keukenafval, industrieel afval, papier, karton dozen en alles en alles wat wordt genoemd afval. Ze zijn gevoelig voor vele besmettelijke ziekten en verwondingen tijdens het hanteren van gevaarlijke stoffen. Petje af voor deze mensen die durven om een ​​taak die ervoor zorgt dat onze steden schoon te doen.

Vrachtwagen Divers / Motor Drivers: Rijden lijkt misschien een plezier terwijl u in uw Ferrari of misschien een gevecht om uw bestemming te bereiken op tijd in de spits het verkeer per uur. Maar voor deze lange afstand vrachtwagenchauffeurs is het een kwestie van leven en dood. Onregelmatige werktijden, slechte verlichting, vermoeidheid, slechte wegen (sommige landen nog steeds gaten in plaats van wegen), slecht zicht, barre weersomstandigheden dragen allemaal bij aan het risico van het besturen van een zwaar voertuig. Deze drivers uren op de weg en zijn altijd op een risico van het krijgen in een ongeval. Ze hebben ook het voertuig problemen zoals lekke banden, motor reparatie en vele andere werkgerelateerde risico’s worden geconfronteerd.

Elektriciens: Elektriciteit is een van de meest gevaarlijke spul om mee te werken en een elektricien is altijd een risico op het krijgen van een schok. Elektriciens hebben hun leven opknoping tussen de hoge palen en een live-draad die kan spellen in een opwindende schok.

Iron Workers and Structural Werknemers: Wanneer we een mooi gestructureerde, hoogbouw zien, hebben we altijd de neiging om de architect te prijzen voor mikt op een dergelijk gedetailleerd ontwerp. Maar hebben we ooit een gedachte aan die mannen die hun leven riskeren om de architect de visie om te zetten in werkelijkheid? Deze ijzeren werknemers en constructiestaal werknemers zijn altijd op een hoog risico op overlijden op het werk. De mensen in laswerkzaamheden en het krijgen van zware apparatuur en stalen balken aan de boven steeds een risico op het krijgen van een schok of apparatuur vallen van een gebouw. Deze dappere mannen vechten alle verwachtingen gewoon om ons te helpen ons leven door te brengen in onze droom huizen.

Boeren: De zware machines gebruikt door boeren en ranchers kunnen verpletteren mensen of weglopen tractoren of graafmachines kunnen overreden boeren. Of wordt geschopt door een koe die wordt gekieteld als je melken haar uier of geraakt te worden door hoorn een boze stier. Dat is alles in het werk dag voor een boer.

Dakdekkers: Een verkeerde beweging en dakdekkers kunnen storten een paar meter tot hun dood. Ook andere gevaren, zoals harde wind, het krijgen opgepikt door een paniekerig kraai of misschien het dak instorten zijn een essentieel onderdeel van hun werk! Dat is een deurklink van een spetterende en gevaarlijke baan.

Mijnwerkers: Het maakt niet uit hoe kostbaar is het spul dat u gedolven in de buik van de aarde, is het niet meer waard dan je lijf en leden. Mijnwerkers zijn altijd op een risico op het krijgen van ondergrondse gevangen, opraken van zuurstof, het inademen van giftige gassen, vochtige en onveilige arbeidsomstandigheden, enz., waardoor de mijnbouw een uiterst gevaarlijke job. Mijnwerkers echt naar beneden en vuil alleen voor onze auto’s te draaien op gas en dat mooie diamant op de vinger van het meisje.

Hout Snijders: Hout cutter of een logger lijkt misschien een eenvoudige klus te klaren. Ga naar het bos in de ochtend met een scherpe bijl en gewoon hakken van de bomen. Breng een mooie dag in de schoot van de natuur met af en toe een dutje in de schaduw van een koele boom die nog niet is gehakt. Een houten kotter wordt geconfronteerd met de dodelijkste en de scherpste zagen beschikbaar. Een verkeerde beweging en in plaats van hout is het een ledemaat dat is te snijden. Ook het risico van overlijden door omvallende bomen is zeker hoog.

Afgezien van deze banen zijn er een aantal andere taken die een vermelding vereisen. De taak van een oorlogsmisdaad verslaggever of degenen die het verslag van de natuurrampen over de hele wereld hun leven op het spel zetten. De taak van een microbioloog werken met de meest gevaarlijke virussen en bacteriën zijn op een risico op infectie. Vrijwilligers zoals artsen, verpleegkundigen, medisch werknemers die ervoor kiezen om hun diensten aan te bieden op het gebied van zeer onstabiele omgeving die oorlog gevoerd of getroffen door een endemisch zijn ook in gevaar. Die werken met instabiele verbindingen en nucleaire straling het risico op het krijgen van straling brandwonden en het ontwikkelen van kanker. Zelfs de fabrieksarbeiders die werken in gevaarlijke omstandigheden zijn ook het vermelden waard in deze lijst.

Dit zijn enkele van de meest opwindende van de wereld banen die echt gevaarlijk. Ik weet zeker dat je zou zijn begonnen om uw werk te waarderen, omdat je weet hoeveel hebben om hun leven te riskeren om hun maandelijkse loonzakje te krijgen. Ik groet al deze miskende helden die hun leven op het spel zetten elke dag. Op het einde, laat ons al deze alledaagse helden die ons helpen ons leven beter en comfortabel bedanken.

Wat moet ik Major In
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
School Bus Driver Salaris
Lijst van carrières die mensen te helpen
Spannende Jobs die goed betalen
Mail Carrier Salaris
Werkloosheid Bereikt 3-Jaar Laag, volgens de officiële rapporten
Carrière Werken met kinderen met kanker
Career Change Ideeën
Wat Carrière goed geld verdienen
Systems Analyst Job Description

Leave a Reply