CV schrijftips voor het Bank-Jobs

Ze zeggen, de eerste indruk is de laatste indruk. Helemaal waar! Uw CV is de eerste presentatie van U aan een potentiële werkgever. Hoe uw interview gaat, en zelfs de aard van uw vaste aanstelling zal te wijten zijn aan de indruk dat de CV aangemaakt op de geest van de werkgever. Er zijn veel kleine samenvatting het schrijven tips die u kunnen helpen om uw CV effectief.

Een ding dat je nodig hebt om in gedachten te houden bij het schrijven van je cv is dat het niet gaat om uw kwalificaties, uw ervaring, uw doelstellingen. In feite gaat het om uw kwalificaties, uw ervaring en uw doelstellingen. Kortom, het gaat over jou! En het geheim van het maken van een CV dat geen enkele bank zal verwerpen is om ze te laten zien dat je in sync met hen zonder afbreuk te doen aan uw individualiteit. Hier zijn 15 tips om je cv, bankier rocken in stijl!

(I) Schrijf nooit een cv in een haast. Onthoud bankmanagers moeten kalm en berekend.

(Ii) altijd grondig onderzoek op de bank die je solliciteert naar en herschrijven uw CV houden van de specifieke bank in het achterhoofd. Massa hervat verzending ligt voor de hand en niet op prijs gesteld (iedereen houdt ervan om zich speciaal voelen, toch?)

(Iii) Eerlijkheid is het beste beleid. Lieg niet over je kwalificaties of ervaring in je cv. Het is een bank je solliciteert, zullen ze controleren alle details (het is in hun natuur!).

(Iv) Schrijf je carrière doel het bijhouden van de bank doelstellingen voor ogen (de baan en carrière doelstellingen moeten worden geschreven. Niet overslaan!). Dit zal een band met uw gesprekspartner voordat hij zelfs ontmoet u (het is een geweldig gevoel als de interviewer begroet je met een warme glimlach).

(V) Voor een bank cv, tenzij u een aanvraag voor een marketing gerelateerde baan, is het het beste om zich te onthouden van het vermelden van het reizen als een hobby of interesse.

(Vi) Gezien het feit dat dit je eerste indruk, maken het bedrijfsleven. Banken niet waarderen cv’s die niet in balans zijn of een veel kleur gebruikt voor de tekst. Gebruik een eenvoudige doopvont, een uniforme tekst grootte en een aangepaste blok uitlijning.

(Vii) Geef je verleden werkervaring in het kort. Zich te onthouden van kritiek op je vorige organisatie in je cv (het bewijst dat je niet staan ​​uw keuzes).

(Viii) Houd uw belangen zo veel mogelijk economie-gerelateerd. Een goede optie zou zijn om te gaan door de biografie of het profiel van de CEO en uit te vinden wat zijn interesses zijn. Het geeft je een hoge hefboomfinanciering persoonlijke vlak.

(Ix) Als muziek, films en lezen zijn je interesses, voel me niet verlegen om het te vermelden (stand-by in het interview als je ondervraagd, zijn ze goed belangen!)

(X) Het leven filosofieën kunnen interesseren enkele interviewers, maar niet allemaal. Grondig onderzoek van de bank, haar werkomgeving, cultuur, enz. voordat je filosofische in je CV.

(Xi) Geef al uw informatie in detail, zoals, adres, telefoonnummer, e-mailadres enz. Het moet niet moeilijk zijn voor hen om u te bereiken.

(Xii) Adres uw begeleidende brief bij de juiste persoon (geven geen prefix van de heer of mevrouw, op deze manier het geslacht of de status er niet toe). Voor deze, nogmaals, zal het nodige onderzoek nodig zijn.

(Xiii) In het geval dat u al een baan hopper tot nu toe, sla dan de irrelevante of korte-span ervaringen. Te veel korte termijn ervaringen kan u een tijdelijke gevoel. Dat zou ten koste gaan van het succes van het interview.

(Xiv) In het geval u nog niet echt gehad betaalde werkervaring, geef je zelf krediet. Vrijwilligerswerk of stages worden gerespecteerd. Ze laten zien dat je de neiging om te leren. Vermeld het werk in je cv zonder mankeren.

(Xv) Zich onthouden van vermelding van uw religieuze overtuiging (het zou helpen voorkomen dat de pre-interview discriminatie)

Zorg ervoor dat alle details vermeld in de CV kan worden gecontroleerd en gemotiveerd. U kunt de vleierij voor het interview (ik raad je sterk aan om ook niet het dan doen!). Uw CV dient te worden berekend, grondig, nauwkeurige, professionele en respectabel. Is dat niet alleen de eerste indruk die je zou willen maken?

Hoogste Betalen Beroepen
Google Online Banen-legitieme of Scam?
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Amerikaanse banengroei Rises
Corporate Finance Carrière
Top universiteiten ter wereld
Job Interview: Dressing up succesvol
Voorstel Schrijver Job Description
Stabiele Jobs voor de Toekomst
Best Entry-level Overheid Jobs
Medical Sales Recruiters

Leave a Reply