CTO Job Description

Het grootste deel van de taak van een CTO is om zijn enorme kennis te gebruiken in de informatietechnologie aan de IT-kader van de organisatie uit te werken. Als een van de belangrijkste persoon in het functioneren van het bedrijf, is de CTO recht op knappe salarissen, voordelen en premies. Voordat we bespreken hun salaris details, laten we eerst onszelf vertrouwd te maken met hun taken.

Job omschrijving

De functiebeschrijving van een CTO bestaat voornamelijk uit ontwikkelen en te verbeteren technologie ten behoeve van het bedrijf. Deze getalenteerde en hoogopgeleide professionals spelen een zeer belangrijke rol in de onderzoeks-en ontwikkelingsafdeling van het bedrijf. Ze werken nauw samen met de leden van de IT-teams en mensen die behoren tot het senior management. Ze hebben de belangrijke taak van het ontwikkelen van de aanwezigheid op het web van hun organisatie uit te voeren. Hij moet goed in de gaten te houden op de veranderende technologische trends en moet de gretigheid om nieuwe technologieën, die in eerste instantie geïntroduceerd in de markt te leren. Chief technology officer verbindt zich er eveneens de taak van de bespreking van de technologische strategie van zijn bedrijf met de klanten, klanten, werknemers, strategische business partners en belanghebbenden van het bedrijf.

Van de hierboven genoemde taken, kunnen we concluderen dat dit een taak van een specialist, moet die worden hoog gekwalificeerde en zeer ervaren. Over het algemeen hebben ze Bachelor of Master’s degree in engineering of in verschillende takken van de wetenschap. Degenen met doctoraat kon krijgen de eerste voorkeur voor de positie van een CTO. Omdat dit standpunt is opgenomen in het senior level management, bedrijven rekruteren kandidaten die meerdere jaren in de industrie en zijn pass-outs van gerenommeerde onderwijsinstellingen. Degenen met een diploma in management, samen met basis bachelor-en master-opleidingen, worden ook de voorkeur voor deze functie. Goede managementvaardigheden, communicatieve en sociale vaardigheden, het vermogen om nieuwe technologieën en concepten te begrijpen, het vermogen om te werken in een team, geduld, vertrouwen en hard werken zijn de kwaliteiten die nodig zijn om een ​​chief technology officer van een bedrijf te worden.

Salaris Details

Aangezien de chief technology officer is een van de belangrijkste spelers in de business ontwikkeling en uitbreiding van een organisatie, zal zijn salaris uiteraard veel hoger zijn dan de mensen die zich bezighouden met diverse andere beroepen. Het salaris is grotendeels afhankelijk van het aantal jaren ervaring, diploma’s, de organisatie waarvoor zij werken, de locatie van het werk en vaardigheden. Ze kunnen alles tussen USD 150.000 tot USD 200.000 makkelijk verdienen per jaar in grote multi-nationale bedrijven. Degenen met een bachelordiploma in de informatica, kan rekenen op een salaris te verdienen in het bereik van USD 100.000 tot USD 150.000 per jaar. Degenen met een master’s degree in computer science wordt verwacht dat zij iets te verdienen in het bereik van USD 150.000 tot USD 200.000 per jaar. Echter, mensen met een doctoraat verdienen het meest en hun inkomen ligt tussen USD 125.000 tot USD 250.000 per jaar en zelfs meer. Afgezien van de Verenigde Staten van Amerika, de chief technology officers werken in Japan en Singapore te verdienen een mooie salaris.

Naast de vaste salarissen, chief technology officers ontvangen aantrekkelijke extraatjes, incentives en bonussen. De aandelenopties voordeel verhoogt aanzienlijk de totale inkomsten van deze senior executives. Zo, dit was alles over het werk van de CTO’s beschrijving, hun opleidingsniveau en salarisgegevens. Hoewel, heel weinig mensen in de wereld zijn in staat om zich te kwalificeren voor deze hoge post, moet je proberen je best en optimistisch te zijn voor hetzelfde. Hier is waar ik af te tekenen door wensen u het allerbeste voor je carrière!

Chief Operating Officer Job Description
Bank Teller Job Description
Nieuw verzoek om een ​​baan
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
Online Jobs voor studenten
Top Betalen Medische Carrière
Animal Science Carrière
Goede Carrière Na militaire dienst
De Academische Tenure System
Future Jobs in Amerika
Hoogste betaalde banen met een bachelordiploma

Leave a Reply