Criminoloog Salaris

Om te voorkomen dat criminaliteit, is er een dringende behoefte aan het bestuderen van crimineel gedrag en de redenen waarom misdaden gebeuren. En om dit te doen, er zijn professionals aangesteld die bekend staat als criminologen. Dit zijn experts die het uitvoeren van gedegen onderzoek naar alle aspecten van criminaliteit, zoals soorten misdrijven, crimineel gedrag, gedragsstoornissen van veroordeelden, en andere criminele analyse.

Job omschrijving

Hun primaire taak is het bepalen van de redenen waarom mensen krijgen in het plegen van illegale activiteiten. Ze bestuderen ook de nadelige effecten die misdaad, corruptie en illegale handelingen hebben op de samenleving. Ze bestuderen zo veel gevallen mogelijk, en gebruiken de resultaten om theorieën die op hun beurt nuttig zijn bij het voorkomen van strafbare feiten in de toekomst te formuleren. Ze werken met verschillende organisaties en proberen uit te vinden de methodes van rehabilitatie. Deze professionals over het algemeen hun diensten bij de overheid, maar kan ook werken in particuliere bureaus. Ze werken samen met rechtshandhavingsinstanties om bij te dragen in de preventie van criminaliteit. Sommige criminologen kunnen er zelfs voor kiezen om criminologie studies les te geven in universiteiten en de wet scholen.

Hoe maak je een Criminoloog Word

De eerste stap die u moet nemen is om een ​​bachelors doen op gebieden als sociologie, psychologie of criminologie. Dit is misschien niet halen je een volwaardige baan, maar zal u zeker helpen bij het verkrijgen van een assistent de positie onder toezicht van een criminoloog. En werken als assistent van een criminoloog zal echt geven u een goede werkervaring uit te blinken in dit gebied. Je moet ook een master’s degree te bezitten. Sommige professionals zelfs een doctoraat in de criminologie hebben, dat is de reden waarom hun loonschaal is zo hoog.

Gemiddelde Salaris

Als je een frisser in de criminologie, kunt u een salaris variërend van ongeveer 29.000 dollar tot $ 40.000 per jaar. Voor professionals met werkervaring van een tot vier jaar, het loon stijgt van 41.000 dollar tot 49.000 dollar per jaar. Ook de jaarlijkse salaris blijft op het vergroten van de praktijkervaring in de criminologie. Als u werkzaam bent in een staat of lokale overheidsinstantie, zou het salaris rond de 31.000 dollar tot $ 41.000. Criminologen hun diensten aan de federale overheid kan een loonschaal van ongeveer 43 duizend dollar tot $ 61.000.

Het salaris verschilt ook veel afhankelijk van de status van de werkgelegenheid. De top betalende staat voor criminologen is New Jersey met maximaal de bezoldiging bereiken 105.750 dollar per jaar. De op een na hoogste betalende staat District of Columbia tegen het tarief van $ 90.000 per jaar. Virginia, Illinois en New York volgen met een jaarlijks salaris van ongeveer 87.000 dollar, $ 80.000 en 76.000 dollar respectievelijk. Degenen die werken in het onderwijs werk als professoren aan universiteiten en andere instellingen mogen verwachten een jaarlijkse medium loon van rond de $ 76.000. Het salaris is afhankelijk van vele andere factoren, zoals de stad van de werkgelegenheid, service criteria van particuliere werkgevers, enz.

Voor een criminoloog met een master’s degree, zal het krijgen van een onderzoek graad zeker verbeteren zijn bezoldiging vooruitzichten in de toekomst.

Alternatieve carrières voor Advocaten
Beste Undergraduate Technische Scholen
Industrieel Ontwerpen Carrière
Overbrengen Hogescholen
Hoe maak je een prive-detective Word
Best Medical Carrière
Spannende Jobs die goed betalen
Dermatoloog Salaris
Leuk Werken die goed betalen
Nefroloog Vs Uroloog
General Contractor Salaris

Leave a Reply