Criminoloog Career Information

Criminologen zijn zeer talentvolle personen met een graad in de sociologie. Ze zijn in wezen sociale wetenschappers die gespecialiseerd zijn in de criminaliteit analyse, criminele psychologie en rehabilitatie. Criminologen verlenen hun diensten aan verschillende overheidsinstellingen en particuliere instanties. Ze hebben niet alleen helpen bij het oplossen van delicten, maar ook helpen bij het voorkomen van criminaliteit uit de samenleving door het identificeren van de oorzaak van criminaliteit. Criminologen werken op verschillende niveaus en omgaan met verschillende aspecten van de criminologie.

Criminoloog Career Information

Criminologie is een tak van wetenschap die zich bezighoudt in de criminaliteit onderzoek, analyse en preventie. Als een criminoloog, is een naar verwachting misdaad gegevens te analyseren en de patronen van criminaliteit te identificeren. Criminologen bestuderen ook de criminele psychologie en proberen uit te vinden wat de oorzaak achter zijn gedrag. Ze bestuderen de verschillende sociale, economische, culturele, genetische en geografische kenmerken van criminelen. Deze analyse helpt om de oorzaken van criminaliteit te evalueren en uiteindelijk uit te roeien. Criminologen bestuderen zoveel misdaad gevallen mogelijk om vast te stellen wat drijft criminelen in het plegen van criminaliteit.

Daarnaast hebben ze ook de studie van de diverse corrigerende maatregelen en bepalen hoe ze de hoofden van misdadigers en de samenleving op de lange termijn beïnvloeden. Zij kunnen komen tot een conclusie dat bepaalde straffen niet voorkomen dat criminelen het plegen van criminaliteit in de toekomst. Integendeel, kunnen ze geïsoleerd en agressief en gedwongen om nog meer ernstige misdrijven te plegen. Criminologen hervorming manieren om criminelen te rehabiliteren, zodat ze ook kunnen een normaal sociaal leven te leiden. Deze aanpak helpt bij het verminderen van de totale criminaliteit.

Een ander aspect van de criminologie zich bezig met het uitvinden van nieuwe technieken van misdaadonderzoek. Effectieve misdaadonderzoek technieken zoals leugen detectoren, vingerafdrukken, enz., worden in wezen uitgevonden door criminologen. Deze technieken worden later gebruikt in een strafrechtelijke laboratoria voor het oplossen van een misdaad geval. Criminologen kunnen van grote hulp zijn bij het omgaan met gevallen van psychopaten, omdat ze goed kan analyseren het gedragspatroon van een sociopaat. Hun kennis kan van grote bron om politie-instanties en prive-detectives.

Criminologen werken ook voor wetshandhavingsinstanties of juridische instellingen. Ze zijn gewapend met juridische kennis waardoor ze een geweldige bron in het bouwen van een rechtszaak. Sommige criminologen specialiseren op het gebied van jeugdcriminaliteit en revalidatie en delinquentie. Bovendien kunnen sommige criminologen bestuderen historische gevallen aan de veranderingen in criminele psychologie te volgen. Dit helpt in het brengen van het strafrechtelijk onderzoek technieken up-to-date.

Criminoloog Career Eisen

Voor het begin van een carrière in de criminologie, moet men beschikken over een bachelor’s degree in de sociologie, psychologie of criminologie. Deze graad kan een voet aan de grond voor je toekomstige carrière. U kunt gaan werken als assistent criminoloog met een senior criminoloog of een sociale wetenschapper. Om te kunnen werken als een professionele criminoloog, heeft u een postgraduaat in de criminologie. Dit geeft u niet alleen een betere carrièreperspectieven, maar verbetert ook uw winstpotentieel voor een groot deel. Een doctoraat op dit gebied kunnen openen verschillende mogelijkheden voor u in educatieve en federale departementen.

Criminoloog Salaris

De criminoloog salaris is recht evenredig met het onderwijs kwalificatie en jarenlange ervaring op dit gebied. Freshers kunnen verdienen een aanvangssalaris ergens in de range van 29.000 dollar tot $ 40.000 en gaan vervolgens in op tot ongeveer 41.000 dollar naar 49.000 dollar te verdienen met een tot vier jaar ervaring in relevante gebied. Degenen die in de diensten van overheidsinstellingen kunnen verdienen ongeveer 43000 dollar tot $ 61.000. Hooggekwalificeerde en ervaren criminologen kunnen verdienen maar liefst salaris van 105750 dollar per jaar. Overigens is het salaris ook beïnvloed door de staat van de woonplaats van een persoon, met New Jersey de hoogste betalende staat.

Zo kan een carrière in de criminologie helpen bijdragen aan de samenleving. Hoewel, dit is een boeiende carrière optie, kan het mentaal en fysiek veeleisend.

Hoog betaalde banen in de vraag
Hoe kan ik een baan op een booreiland Get
Reumatoloog Salaris
Stappen voor Becoming een professionele atleet
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Investment Banker Job Description
Top betaalde banen en Carrière
Stappen om leraar te worden
De meeste lucratieve Carrière
Alternatieve carrières voor Advocaten
Career Doelstelling Voorbeelden

Leave a Reply