Creative Career Choices

Als er een soort van werk dat iedereen wil, het is een creatieve one – waar je mee bezig bent waar je van houdt, en te weten dat u tevreden bent met je carrière keuze. Veel mensen zitten vast in doodlopende banen, whiling weg de dagen van hun leven iets te doen hebben ze geen interesse in, dat beperkte hersenactiviteit heeft, terwijl het doen, dat is te belastend voor je ooit laten vertragen, of een routine dat u gewend jezelf.

Veel van ons willen eruit, terwijl anderen wat ze krijgen, omdat ze nodig hebben om hun rekeningen te betalen en ten minste twee warme maaltijd opties per dag te hebben. Hoe zit het als je voorbij en gedaan met de hele middelmatigheid van het hebben van een baan die te dicteren wat je moet doen, waar wat iemand anders wil, is wat je moet elke dag vast te stellen? Creative banen geven je de vrijheid om jezelf te zijn, want mensen geven banen hun best als ze houden van wat ze doen. Laten we eens een kijkje nemen op een aantal interessante creatieve carrière opties die u kunt nadenken over het nemen van jezelf.

Creatieve Werken Lijst

De volgende creatieve carrière ideeën kon gewoon uw soort dingen, omdat we allemaal op zoek naar onze eigen sterke punten voordat we perfectioneren, of uit te voeren wat het is we al goed in zijn, voordat we het naar het volgende niveau.

? Street Dance Performer
Mensen houden van dansen – of het nu gaat om achterover te leunen en al die dans shows, of als ze het soort om een ​​zet buste elke keer een liedje gaat branden. Straatartiesten grijpen veel aandacht wanneer ze kunnen uit te werken op een aantal uitgewerkte / nooit eerder gezien beweegt terwijl het houden van het publiek betoverd. U kunt verruiming van uw keuzemogelijkheden door zelfs het spelen van een instrument en mee te zingen, of om mensen te vragen een deel van een goocheltruc misschien. Wie weet, kunt u het foutieve het groot als een entertainment-agent wat potentieel in je om het groot ziet.

? Pastry Chef
Omdat het een allround chef-kok is een ding, maar het zijn een banketbakker is een alles bij elkaar verschillende plateau in de creatieve job arena. Dit zijn een van die creatieve carrières die goed betalen, waardoor je serieus in toom te houden sommige grote bokken als je zo goed als je denkt dat je bent. Neem een ​​klasse en in zo veel geld als je kunt in eerste instantie, aan de touwen van de gebak bedrijf te leren. Zodra je jezelf aan te passen aan de ins en outs van het spel en perfectioneren uw keuken vaardigheden, zullen de mensen in de rij staan ​​om uw teller in een mum van tijd. Enkel ben zeker om uw ras te verbreden als het gaat om gebak, mensen vinden het heerlijk als ze keuze te over. Zorg ervoor dat u all time favorieten als onderdeel van uw menu, omdat bepaalde eet gewoon nooit achterhaald gaan.

? Freelance Schrijver
Als een schrijver in een full-time baan heeft zijn nadelen, waardoor u minder vrijheid om uw schrijfvaardigheid te oefenen in verschillende gebieden. Freelancing geeft u de gelegenheid om te werken met verschillende soorten mensen die willen uw grote schrijven vaardigheden aan het publiek iets memorabele om te lezen over te geven. Experimenteer met het schrijven over reizen, boek / album / gadget herzien, mode bloggen, product promotie, en reclame kopieën een paar te noemen.

? Studiebegeleiding
Ben je goed in iets waar u dezelfde know-how te geven aan anderen? Als je weet hoe je een instrument te spelen, koken, naaien, neem professionele foto’s, een vreemde taal spreken en ga zo maar door, kunt u lessen te bieden aan degenen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe deze dingen te doen. Het geeft je de kans om een ​​andere passie te versterken en tevens uw eigen, terwijl u hen kennis over wat je weet.

? Tour Guide
Als je een liefde voor nieuwe steden en oude, kun je uitrusten jezelf met alles wat er te weten over hen. Doe up advertenties in de krant waarin staat hoe je een betrouwbare gids, met informatie over alles wat toeristen moet weten over zijn – net als de beste restaurants, ontmoetingsplaats vlekken, stad hoogtepunten, winkelen bestemmingen en ga zo maar door. Heb een transport van uw eigen om uw toeristen tegemoet, zodat je afkomen als meer geloofwaardig en iemand die ze kunnen vertrouwen voor een legit goede tijd.

? Secret Shopper
Er is een systeem dat bedrijven werken aan zogenaamde ‘geheime shoppers’ waar ze mensen stap in een positie die maskers hun ware identiteit, waardoor ze vaste klanten in een bepaalde plaats. Alleen hier, je moet verslag uitbrengen aan de onderneming over de manier waarop de doelgroep locatie scoorde gebaseerd op welke criteria het bedrijf wil dat je te dekken. Het kan heel leuk omdat je veel rollen gesponnen tot een, als een geheim voedsel criticus, een regelmatig in de bioscoop, een shopper in een bekend winkelcentrum, een klant bij een bank en ga zo maar door te spelen.

Deze banen zijn slechts enkele van een hele lijst van andere alternatieven die u kunt zoeken en te proberen. Als u wilt overslaan en hop door middel van verschillende functieprofielen en het experiment in dat opzicht, dan heb je geen probleem het vinden van iets dat je eindelijk kunt vasthouden aan en leuk om te doen.

Career Change Op 40
Botanist Salaris
Doctor in de holistische geneeskunde
Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Receptioniste Job Interview Attire
Wat moet ik Major In
Court Reporter Salaris
Lijst van anders zijn Carrière en werkgelegenheid
Non-profit uitvoerend directeur Job Description
Archivaris Salaris
Gemakkelijkste Hogescholen te krijgen in

Leave a Reply