Creatieve Werken die goed betalen

Niet iedereen geeft de voorkeur aan een baan die verwacht dat je in een hokje zitten van negen in de ochtend tot negen in de nacht, ook al is het een van de meest deining betaalde banen. Er zijn mensen die graag uitdagende banen, die kan ze denken, hun fantasie gebruiken en creëren iets unieks. Hoewel, het maken van een merk in een dergelijke creatieve beroepen kan jaren duren nog, het wachten is de moeite waard, zowel in termen van het genot dat ze bieden, alsmede het salaris, dat kan enorm zijn op creatief gebied als je eenmaal gevestigd zijn in een bepaalde bedrijfstak . Scroll naar beneden om te weten van een dergelijke creatieve carrières die goed betalen.

Binnenhuisarchitect
Een interieur ontwerper belangrijkste taak is om ervoor te zorgen thuis interieurs esthetisch aantrekkelijk, tegelijkertijd, veilig voor de bewoners. Het ontwerpen van de woning ruimte betekent alle beslissingen met betrekking tot de meubels, stoffen, verlichting, accessoires, enz. wordt genomen door de binnenhuisarchitect, het houden van de verhuurder in de smaak en persoonlijkheid in het achterhoofd. Interieur ontwerpers werken in woningen en commerciële complexen, zoals kantoren, ziekenhuizen, scholen, hotels, restaurants, enz. Het salaris van een interieur ontwerper vandaag kan overal worden tussen de $ 32.000 en $ 50.000, per jaar.

Architect
Een architect ontwerpt de algehele look van een huis of een gebouw, rekening houdend met de veiligheidsnormen, functionaliteit, economie en behoeften van de klanten die zouden worden gebruikt. Vandaag de dag, met computer-aided architectonische technologie beschikbaar, is er een grote behoefte aan een computer kunnen omgaan en ervaren architecten. Kijkend naar de huidige trends, kan het salaris van een architect ergens tussen 47.000 dollar tot 74.000 dollar per jaar.

Animator
Met een gemiddeld salaris variërend van $ 40.000 tot 63.000 dollar, animatie is inderdaad een van de interessante carrière die goed betalen. Deze professionals werken met filmmaatschappijen, reclamebureaus, websites en video-industrie, onder andere. De taak omvat het tekenen van de schetsen en storyboards met de hand, en vervolgens opnieuw creëren van hen in geanimeerde foto’s met behulp van computer technologie voor het gebruik in films, televisieprogramma’s, websites en computerspelletjes.

Schrijver
Voor degenen onder u die een bevel over taal en weet hoe je je gevoelens, gedachten en incidenten onder woorden te brengen creatief, een van de gemakkelijkste carrières die betalen goed is om een ​​schrijver. Een schrijver kan werken in een krant, tijdschrift, schrijven voor websites of werken voor de televisie-en filmindustrie. Het schrijven van boeken, blogs, scripts, cv-schrijven of copywriting voor reclame, dit zijn enkele van de taken die een schrijver kan nemen. Een schrijver salaris vandaag kan overal variëren tussen de $ 30.000 tot $ 67.000.

Filmmaker
Werken als een producent of regisseur van een film of een tv-show kan een zeer lonende carrière creatief te zijn. De directeur is de basis van elke film als hij is degene die bepaalt hoe een bepaalde opname zal zien, hoe de acteurs zal handelen, wat camerastandpunten zal worden gebruikt, hoe de set wordt gemaakt, kortom hij is degene die brengt het script tot leven. De producent van een film is degene die regelt de financiën en zorgt ervoor dat de film is gemaakt volledig in overeenstemming met de visie van de regisseur. Filmmaking kan een zeer lonende carrière financieel te zijn, op voorwaarde dat een persoon heeft het geduld om te blijven voor een lange tijd.

Chef
Het salaris van een chef-kok kan overal variëren tussen de $ 40.000 en 68.000 dollar. Een chef-kok werkt in hotels en restaurants. Hij maakt heerlijke gerechten die zijn versierd in een zeer creatieve manier. De creativiteit van een chef-kok ligt in het proberen zijn handen op een aantal nieuwe gerechten en het toevoegen van enkele kruid aan de oude!

Acteur / Model
Voor degenen onder u die zijn begiftigd met heerlijke looks, goede hoogte en figuur, en degenen die de persoonlijke charisma om hun eigen te houden in de voorkant van de camera, een carrière als model en handelen op u wacht. De eerste salaris van een kleine tijd acteur kan variëren ergens tussen de $ 25.000 tot $ 80.000. Zodra een persoon wordt gevestigd op dit gebied en wordt beroemd, het bedrag van de bezoldigingen die hij of zij kan verwachten zich niet laat vergelijken met enig ander gebied. De vergoeding voor een acteur en model is meestal opdracht wijs.

Zoals u kunt zien, is er overvloed aan creatieve velden die een persoon kan een carrière te maken binnen Dus, kies degene die uw natuurlijke talenten en neiging past. Om te beginnen, neem een ​​cursus of opleiding op het vakgebied te bouwen op uw natuurlijke talent!

Adjunct Professor Salaris
Ongebruikelijke Carrière Lijst
Federal Air Marshal Salaris
Top 10 universiteiten in de wereld
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Hoe maak je een High School leraar te worden
Oncoloog Salaris
Airport Security Jobs
Hoe te Jaarsalaris converteren naar uurloon
Laterale Career Move
High Betalen Entry Level Jobs

Leave a Reply