Cowboy Jobs

Het lijkt inderdaad te zijn verrassend om cowboy banen te vinden in de hedendaagse high-tech wereld. Er zijn echter een groot aantal cowboys werken in ranches over de hele wild staten USA, hetzij Texas of Kansas. Dit zijn de hedendaagse cowboys en om ze te vinden moet je je huis en zoek in de staten die de oorsprong van de cowboys getuige te verlaten. Tegenwoordig is de taak van cowboys beperkt tot het toezicht op de handhaving van de ranches en het verzorgen van dieren. Met de uitvinding van prikkeldraad, is op grote schaal vee drives van de ene toestand naar de andere decennia geleden beëindigd en huidige tijdperk cowboys zijn voornamelijk bezig met verschillende taken met betrekking tot het beheer van vee in de ranches.

Het definiëren van Cowboy Jobs

De meesten van ons restrictieve afbakening van cowboys in de traditionele Amerikaanse manier als een man die het grootste deel van zijn dagen doorbrengt op het paard hoeden vee drives in het wilde westen regio’s. Echter, de huidige cowboys hebben tal van taken en verantwoordelijkheden. Zij moeten zorgen voor de veeteelt, reparatie hekken en uit te voeren de taken van irrigatie management in de ranches. Dus je definitie van een cowboy zal een limiet op de taken en plichten van een cowboy. Als we club samen de taken van cowboys sinds de laatste 100 jaar sinds hun oprichting, vandaag, kan het worden samengevat tot slechts deze lijnen. Een cowboy is een zelf gemotiveerd persoon die hard werkt om te zorgen voor het vee en van het land, ranches en is handig in het omgaan met touwen en paarden.

Het vinden van Cowboy Jobs

Het is niet gemakkelijk te vinden cowboy banen als gevolg van de beperkte praktijk van deze blijvende tradities in de VS deze dagen. Echter, nog steeds wordt gezegd dat ongeveer 10.000 mensen werk als cowboys in ranches alle in de VS. Met de hulp van een netwerk van boeren en mensen die nu in hetzelfde beroep, kan men krijgen deze banen. Vraag je vrienden om u te helpen informatie over ranches en mensen die werkzaam zijn in hen. Door netwerk van professionals op hetzelfde gebied, het krijgen van een baan als een cowboy is eenvoudig mogelijk.

Vacatures voor Cowboys

Er wordt gezegd dat het aantal taken een cowboy moet alle voeren overdag zeker enorm. Mogelijke carrière mogelijkheden voor cowboys in de ranches kan een van de volgende.

Paard Groomer
Hij houdt zich bezig met de taak van het toezicht op de gezondheid en fitheid van het paard op een dagelijkse basis. Hij moet zorgen dat de stal, zadels, hoofdstellen en andere apparatuur dagelijkse schoon en het paard oefeningen. Hij moet onmiddellijk melden gezondheidsproblemen van het paard naar de dierenarts.

Ranch Manager
Een cowboy als een ranch manager moet beschikken over uitgebreide ervaring in het werken op grote ranches. Veel particuliere instellingen bieden graden in ranch management. De mogelijkheid om alle soorten machines gebruikt bij ranches en wordt tweetalig te voeren is een bijkomend voordeel.

Dude Ranch Hand
Dude ranch handen zijn verantwoordelijk voor de zorg van gazons, gronden, voeding, het verzorgen van dieren in de ranches. Ze moeten werken onder de ranch manager en ze moeten ook kennis hebben van paarden en van de westerse cultuur en levensstijl.

Het is belangrijk voor u om te denken dat als je serieus wilt een cowboy leven te overwegen voordat u de sprong te wagen om een ​​cowboy te worden. Als u Google op het internet, is het gemakkelijk om informatie te vinden over de verschillende websites die cowboy banen bieden. Verschillende reisbureaus en Internet job portals geven informatie over banen die nodig zijn in de ranches. Professionals in de veeteelt land kan u helpen om banen op dit gebied te krijgen. Het is mogelijk om diverse andere banen met betrekking tot de cowboy werkt als in de slachthuisterrein, vat racer, zoals personeel of concurrenten op rodeo’s of in de cowboy trucker business. Laat uw zoektocht naar een baan niet te beperken tot slechts een aspect van de cowboy banen. Deze banen zijn niet monetarily moeite waard, dus je moet twee keer nadenken voordat intensivering in hen. Niettemin, als je hebt nagedacht om uit te gaan in het wilde westen en echt leven een cowboy levensstijl, een onderbreking van uw dagelijkse werk is altijd geweldig!

Chemist Job Description
Wat kunt u verwachten in een tweede gesprek
Paraprofessionele Salaris
Wat Job is geschikt voor Quiz Me
Top Jobs in Demand
Online Jobs voor tieners
Goed betaalde banen met geen Degree
Wat banen vereisen High School Diploma
Alternatieve carrières voor docenten
Carrière Doelen en Doelstellingen Voorbeelden
Top betaalde banen voor vrouwen

Leave a Reply