COO Job Description

Gelet op de diversifiëring van de verschillende zakelijke ondernemingen, in de afgelopen tien jaar hebben bedrijven gegaan mondiale en de behoefte aan een effectief beheer en leiders zijn geworden van absoluut belang. In verschillende bedrijven en bedrijven, naast de Chief Executive Officers (CEO’s), zijn er verschillende andere hoge leidinggevende posities die er na verschillende werken van de CEO’s. Terwijl het werk van een CEO met zich meebrengt activiteiten die zich voornamelijk bezig met het toezicht op de algemene werking van de bedrijven, COO’s zijn degenen die de fakkeldragers in het krijgen van dagelijkse activiteiten in het bedrijf gedaan in de tijd en effectief.

Job omschrijving
De Chief Operating Officer of meer algemeen bekend als de COO, helpt CEO in routine werken en zorgt voor de dagelijkse optimalisatie van de verschillende activiteiten in verschillende afdelingen van het bedrijf. Of het nu de IT, marketing, verkoop, klantenservice en account manager afdeling, de taak van een COO houdt activiteiten in verband met het toezicht op de werking van elk van deze afdelingen. Als u de werking van COO’s in top corporate bedrijven, je zult zien dat COO rapport te vinden om chief executive officers (CEO’s) en de hoofden van de verschillende afdelingen, op zijn beurt verslag uit aan de COO. Een zeer eenvoudige feit gekoppeld aan COO banen is dat hun taken verschillen, afhankelijk van de grootte van de onderneming. In sommige kleinere bedrijven, zijn Chief Financial Officers of CFO’s niet in dienst genomen en de COO’s zijn bekwaam genoeg voor het uitvoeren van leidinggevende taken met betrekking tot financiën.

Taken en verantwoordelijkheden
Enkele van de belangrijkste taken van dit beroep, zijn de volgende.

Geef suggesties en adviseren het management voor het maken van belangrijke wijzigingen in de planning van verschillende thema’s en zakelijke beslissingen.
Het plannen van de werkzaamheden van de verschillende afdelingen en bespreek het met de hoofden van elke afdeling. Strategische planning vormt het hoofdbestanddeel van deze baan.
Houd een oogje op de kwaliteitscontrole van verschillende activiteiten met betrekking tot de productie, etc.
Voeren regelmatige bijeenkomsten en sessies om alle afdelingshoofden ervoor te zorgen dat werkzaamheden zijn voltooid volgens de prioriteiten van de vooropgestelde taken.
Zorg ervoor dat alle werkzaamheden en activiteiten voldoen aan de wettelijke methoden, algemene verplichting zorg en management.
Optreden als bemiddelaar voor het oplossen van conflicten tussen de verschillende afdelingen.
Instellen en toewijzen operationele doelstellingen voor afdelingen. Beloon elke afdeling als team na de doelstellingen worden gerealiseerd.
Bekwaam in het omgaan met teambuilding activiteiten en motiveren van de teams om de kwaliteit prestaties te geven.

Gemiddeld salaris
Als je analyseert verschillende salarisschalen voor banen, zult u merken dat de COO salaris is een van de hoogste van verschillende beroepen. Het gemiddelde salaris kan overal tussen de US $ 130.000 en US $ 300.000. Dat is zeker een heel fatsoenlijk salaris.

Omdat de COO van een bedrijf is zeker een verantwoordelijke positie en indirect de prestaties van een bedrijf is afhankelijk van de efficiëntie van dergelijke managers. Om een ​​COO, een moet worden gewapend met goed management degree of bachelor-of masteropleiding en moet een goede werkervaring te hebben. Omdat COO is een van de top posities in een bedrijf, moet men maken er een punt om relevante werkervaring in management gebied te krijgen. Hier is een kijken naar de COO salaris op basis van het type van de industrie. Zoals eerder vermeld, het salaris van een COO schiet tot US $ 300.000 in top bedrijven en bedrijven.

Gemiddeld salaris

Industrie
Salaris (in US $) ca. per jaar

Gezondheidszorg
90.000 tot 150.000

Informatie Technologie (IT) Diensten
100.000 tot 160.000

Financiële diensten
98.000 tot 160.000

Verzekering
100.000 tot 157.000

Carrièremogelijkheden in het beheer gebied zijn fors toegenomen in het laatste decennium en tegelijkertijd, het veld is gegroeid concurrerend. Met de goede graden en vaardigheden, kan men klimmen op de ladder van het succes gestaag en uiteindelijk te veroveren in het bereiken van hun dromen.

Parodontoloog Salaris
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Orthopedisch Chirurg Job Description
Hoe kan ik een jobaanbieding weigeren
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Wat Job is geschikt voor Quiz Me
Criminoloog Career Information
Goede Interview Tips
Conciërge Job Description
Hoe een actuaris worden
Online Jobs voor 14-jarigen

Leave a Reply