Construction Management Career Information

Een constructie manager is bekend onder verschillende andere namen profiel – constructeur, bouw opzichter, algemene superintendent, productie manager, project manager, algemene constructie manager, executive constructie manager, algemeen aannemer, aannemer en onderaannemer zijn enkele van hen. Het functieprofiel van een constructie manager kan eisen dat hij zijn 24×7 beschikbaar, om te gaan met het nummer van de ‘n’ van factoren die kunnen leiden tot problemen op een bouwplaats. Hij kan als zelfstandige te werken, of werken op een loonlijst voor een aantal bouwbedrijf.

Kwalificatie: Een stevige achtergrond in de bouw wetenschappen, gecombineerd met een aantal relatieve ervaring in het veld, is de ideale kwalificatie die nodig is voor deze job profiel. Relevante kennis van bedrijfskunde zou verder werken in uw voordeel. Een diploma in de bouwkunde of civiele techniek, is het hoogst noodzakelijk voor het invoeren in dit veld. Er zijn een aantal goede instituten die cursussen in bouwkunde. Deze tak is ook bekend onder andere namen, zoals de bouw wetenschap en bouwtechnologie. De cursusduur is over het algemeen vier jaar. Kandidaten met een master’s degree in de bouw management, zeer eenvoudig te krijgen ingehuurd door de grote bouwbedrijven. Veel kandidaten, die worden ingehuurd als bouw-managers, worden grondig beoordeeld op hun begrip van bouwplannen, bouwtekeningen, kostenraming en managementvaardigheden. In het algemeen, mensen opstaan ​​om de post van de bouw managers na het behalen van voldoende ervaring in ambachtelijk werken, bouwbegeleiding, enz. Een extra certificering van organisaties als American Institute of Constructors (AIC) en Construction Management Association of America (CMAA), hoewel niet verplicht, zou zeker fungeren als een positieve factor in cv van de kandidaat.

Carrièremogelijkheden: De bouwsector is een van de snelst groeiende sectoren in de hele wereld. Het is onderzocht en er wordt geschat door verschillende arbeids-wetenschap bureaus, dat de niet-residentiële bouw industrie zal een nog snellere groei, tegen het einde van dit decennium. Zoals de bouwsector blijft stijgen, zal de behoefte aan bouw-managers ook blijven toenemen.

Functieprofiel: Een groot deel van het werk, wordt uitgevoerd buiten zijn kantoor, op de bouwplaats. Hij moet beschikbaar zijn op de site, bijna de hele werkdag en en analyseren oplossen, problemen die zich kunnen voordoen. Kleine projecten, zoals de renovatie van een woning, worden uitgevoerd door een zelfstandige constructie manager, die rechtstreeks een transactie met de werknemers en voert het gehele project. In grotere projecten, zoals de bouw van bruggen of grote commerciële centra, wordt het werk verdeeld over een aantal van de bouw managers. Een constructie manager is verantwoordelijk voor een breed scala van banen, met betrekking tot de verschillende soorten constructies die kan variëren van commerciële en residentiële gebouwen, bruggen en wegen. De gehele bouw is gepland door hem. Hij verdeelt het werk in kleine delen en schat de tijd en kosten die nodig zijn om elk onderdeel uit te voeren. Zijn planning heeft om precies te zijn en hij moet rekening houden met de verschillende calamiteiten of onvermijdelijke omstandigheden, die zich kunnen voordoen tijdens de uitvoering van elk van zijn plannen. Multitasking specialiteiten en werken onder druk zijn zeer belangrijke eigenschappen, dat een constructie manager moet bezitten.

Financiële voordelen: De winst van een bouwkundig ingenieur in het algemeen afhankelijk van het type van het bouwproject hij is de behandeling. De geografische locatie van de bouwplaats wordt ook rekening gehouden met, bij de beslissing het salaris. Bouw managers hebben over het algemeen te ver van hun kantoor te werken en in veel gevallen, ze worden verzonden om te werken buiten hun eigen land. In dergelijke gevallen is hun carrière is over het algemeen zeer lucratief. Zij hebben ook recht op verschillende soorten bonussen en toelagen.

Het is een algemene opvatting, dat de bouwsector ook is getroffen door de recessie, net als elke andere industrie, maar de carrièremogelijkheden in deze industrie zijn niet van plan om te dimmen. Rising marktomstandigheden worden altijd begeleid door een aantal constructies. Naarmate de economie begint te groeien meer en meer, zal de bouw managers nodig zijn om de infrastructurele groei, gelijke tred houden met de herstellende economie.

Wat zijn de meest opwindende banen in de wereld
Goede Werken Zonder een College Degree
Ziekenhuis Vacatures – Soorten vacatures in ziekenhuizen
How to Get gecertificeerd als een badmeester
Top Medical Jobs
Gecertificeerde Notaris Ondertekening Agent
Career Test for Kids
Application Manager Job Description
Hoe kan ik een chirurg worden
Docent speciaal onderwijs Job Description
Orthopedisch chirurg Salaris

Leave a Reply