Conciërge Job Description

Conciërges zijn een integraal onderdeel van elk hotel opgezet. Het is waarschijnlijk onmogelijk voor te stellen waar zou hotelgasten zijn zonder de aanwezigheid van een ervaren conciërge. De taak van een conciërge verplicht hen om tegemoet te komen aan de behoeften van de gasten en de taken die hen kan helpen bij het vervullen van de gasten verzoek coördineren. De carrière mogelijkheden op dit gebied zijn toegenomen door een hausse in het hotelwezen.

Wat is een conciërge?
Het woord conciërge heeft Franse oorsprong en het betekent bewaarder van de sleutels. In principe dit beroep dateert uit de middeleeuwen Frankrijk, wanneer individuen in dienst waren om te kijken na huizen en kastelen en kregen de verantwoordelijkheden van de beantwoording van verzoeken van de gasten. Als de wielen van de tijd zijn gevorderd, heeft dit beroep geëvolueerd zelf en plichten van conciërges hebben uitgebreid naar verschillende niveaus.

Taken van een conciërge
Hier zijn verschillende taken van een conciërge die een deel van hun werk.

Behandel mails en berichten van de gasten en beantwoorden snel aan de betrokken kwesties.
Schik reserveringen voor diners en concerten.
Suggestie restaurants, winkels locatie, spa’s, gezondheidszorg en andere plaatsen van belang zijn voor de gast in het gebied.
Optreden als reisadviseurs en gids de gasten op diverse korting reizen arrangementen en speciale diensten die worden aangeboden.
Fungeren als een gids in de lokale toeristische kaarten en geografisch gebied.
Behoud vertrouwelijkheid van de informatie van de gasten en houdt het alleen maar om de kennis van hotel management.
Het verzorgen van de gasten essentie en bezittingen.
Als het werken op een hoofd staat, kan een conciërge toezicht junioren en personeel.

Job Description van een hotel conciërge

Conciërges spelen een centrale rol in het beheer van klant operaties in resorts en hotels. Zij zijn de levensader van hotels en ze zijn belast met de taak van het beheren verzoeken van klanten en queries. Hun taak omvat activiteiten, variërend van het zoeken naar oplossingen van de gasten problemen aan het helpen van gasten in reserveringen voor diverse andere faciliteiten zoals spa’s, het regelen van shows en speciale evenementen. Verzoeken van de gasten kunnen vaak echter bizarre en schijnbaar onmogelijke, noem het de aard van dit beroep conciërges moeten hun best doen om het verzoek van hun gasten te vervullen.

De functieomschrijving van een conciërge houdt hem hebben uitstekende contacten met VIP’s en een diepgaande kennis van het lokale gebied en de verschillende plaatsen. Het maken van goede contacten is absoluut noodzakelijk voor een conciërge, als de eisen van de gasten kunnen vaak hulp van externe bronnen. Of het nu de opstelling van vervoer naar de stad of andere behoeften te bezoeken, conciërges werken voor vervulling van hun gasten op hun wenken. In VIP hotels, vertegenwoordigen zij het gezicht van hotels en ja, dit maakt hun positie een zeer verantwoorde aanwijzing. Hun positieve houding beïnvloedt bedrijven en grote bedrijven huizen naar het hotel vaak bezoekt. Hun bureau in hotels vormt het epicentrum van de verschillende werkzaamheden. Hun zorg en snelle aandacht voor de problemen van de gasten zorgt voor een goed beeld van de diensten.

Het krijgen van een baan als conciërge is geworden relatief gemakkelijker in de tijd van vandaag, want er zijn verschillende uitzendbureaus die gids individuen te worden ingehuurd op deze positie. Een bachelor’s degree in hotel management in combinatie met uitstekende bevel over Engels taal zijn de belangrijkste vereisten voor deze job. Taal kan een doorslaggevende rol spelen in het succes van een individu als een conciërge, die meertalig is een geweldig hulpmiddel om effectief om te gaan met klanten in dit vak vooral als de cliënt een buitenlandse gast.

Hoewel niet een regel, maar een conciërge kan en zal krijgen een eerlijk bedrag door de manier van tips die de reizigers en klanten in ruil voor snelle service en voorzieningen. Een imposante persoonlijkheid en een openheid voor andere culturen waarderen is nodig om succesvol te worden als een conciërge. Hun taak is om te voldoen verzoeken van de gasten, moeten ze ervoor zorgen dat deze verzoeken legaal zijn en ze hebben niet te land in de problemen bij het beheer van de behoeften van hun gasten.

Hoe voor te bereiden voor een interview
Competency Based Interviews
Gezondheidszorg Jobs in Demand
Gemiddelde salaris van een Pilot
Laterale Career Move
Beste IT-bedrijven om voor te werken
Hoe maak je een recreatieve Therapeut Word
De meeste vaste banen in Amerika
Top Jobs voor 2012
Top Jobs in de vraag naar de toekomst
Wat Career is geschikt voor u

Leave a Reply