Computer Technician Salaris

Met de groei en ontwikkeling in de software en hardware-industrie, is de behoefte aan geschoolde computer services en netwerk technici aangenomen grote betekenis. Tieners die belang op het gebied van de informatica in verband met het oplossen van problemen en het oplossen ervan in een zo vroeg hebben prachtige carrièremogelijkheden in dit gebied. De werkervaring verkrijgt men als een computer technicus verbetert praktische kennis en inzicht op dit gebied en het helpt met hogere studies en certificeringsprogramma’s. Met de computer zijn een noodzaak in ons dagelijks leven, om ze gecontroleerd en gerepareerd vaak noodzakelijk is. Het salaris van deze technici is gestegen in de afgelopen jaren en het salaris is afhankelijk van de job taken en diploma’s.

Job omschrijving
Er zijn verschillende soorten computers die vandaag de dag, net als desktop computers, laptops, palmtops en vele anderen. Terwijl basic ontwerpen en circuits van verschillende merken hetzelfde blijven, kan er aanzienlijke variatie in de software ontwerpen. Dus het oplossen van problemen van verschillende computers kan soms uitdagend. Hier zijn enkele baan taken van een computer technicus.

Neem deel aan het ontwerpen, tekenen en uitvoeren van computernetwerken in bedrijven.
Voer computer reparaties in woningen, kantoren en plaatsen van commercieel belang.
Plan tijden en beheren van contacten met betrekking tot het uitvoeren van de verantwoordelijkheden van de baan.
Moet beschikken over goede communicatieve vaardigheden in combinatie met veel geduld.
Beschikken over vaardigheden in het uitvoeren van computer hardware oplossen van problemen en oplossen van problemen met betrekking tot de interne circuits.
Blijf op de hoogte over de laatste ontwikkelingen op technologisch gebied met betrekking tot de anti-virus software en andere benodigde gereedschappen in hun werk.

Salarissen
Het gemiddelde salaris van een computer technicus is afhankelijk van verschillende factoren. Ze zijn hieronder vermeld.

Werkervaring
Aard van de werkgever
Industrie
Onderwijskwalificaties / graden / diploma’s / graden
Geografische locatie van de baan

Op basis van bovenstaande factoren, het salaris varieert voor elke staat en organisatie. Computer service en netwerk technici die minder dan een jaar werkervaring verdienen ergens tussen de US $ 27.000 tot US $ 40.000. Als werkervaring toeneemt, neemt de kans op het krijgen van een hogere loonsverhogingen voor een groot deel. Computer technici met 20 jaar werkervaring kan verdienen bijna US $ 65.000. Werkgever speelt een belangrijke rol bij het bepalen van hun winstpotentieel. Degenen die geschikt werkervaring kan zelfstandig werken en ze kunnen ergens tussen de US $ 55,000 verdienen zo laag als US $ 35,000! Dit is afhankelijk van het succes van de technici bij het vaststellen van goede contacten en de populariteit in hun gebied. Degenen die in staat zijn geweest om zich te vestigen in deze bedrijfstak kan werk krijgen door goede contacten en marketing vaardigheden!

De salarissen voor deze technici die werken bij de overheid en de federale kantoren is tussen US $ 29,000 tot US $ 52.000. Omdat dit gebied vraagt ​​om een ​​aantal goede kennis over computers, educatieve kwalificaties heb een cruciale rol spelen bij het bepalen van de salarissen. Die met een middelbare school diploma kan ergens tussen de US $ 30.000 tot US $ 45.000. Echter, rente en een drang om te werken op dit gebied is noodzakelijk om te slagen. Het salaris van deze technici het hebben van een bachelor-of associate’s degree is tussen de US $ 33.000 bij US $ 50.000. Sterker nog, deze zijn de professionals die altijd worden betaald voor hun werk en vaardigheden.

Als de complexiteit van de werkgelegenheid is toegenomen op dit gebied, klanten uit te kijken naar professionals die het vermogen hebben om de theoretische kennis te integreren met praktische toepassingen. Studenten die graag werken op de computer projecten en hebben een neiging tot hardware engineering kan in deeltijd werken om hun on-the-job-ervaring te verbeteren en waardevolle werkervaring op te doen.

Receptioniste Salaris
Elementary School Teacher Salaris
Industries die huren
Interview Zwakke punten
Autoverkoper Salaris
Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Microbioloog Salaris
Doctor in de holistische geneeskunde
Goed betaalde banen in Verenigde Staten
Actuaris startsalaris
Carrièremogelijkheden in de kunst

Leave a Reply