Computer Programming Carrière

De massale golf van informatietechnologie die de wereld raakte een paar jaar geleden heeft gezien zowel jongeren als mensen van middelbare leeftijd op zoek naar het programmeren van computers als een winstgevende carrière-optie. En waarom niet? Kijk om je heen. Computers worden gebruikt in hotels, banken, warenhuizen, winkelcentra, overheidsgebouwen, reisbureaus, bibliotheken en in duizenden andere plaatsen. Dit is het digitale tijdperk waar het werk steeds meer wordt gedaan bij de klik van een knop. Computer technologie is niet meer van louter ‘hulp’ voor ons, het is pure noodzaak. Daarom is in zulke tijden, maar het is natuurlijk dat het programmeren van computers wordt gezien als een uitstekende carrière kansen. Wat dat betreft, laten we eens een kijkje op de verschillende carrières op het gebied van het programmeren van computers, hun voorwaarden en lange termijn vooruitzichten.

Computer Programming Field

Dit is een veel voorkomende vraag die op de lippen van de meeste nieuwkomers in het programmeren van computers. Wat is het programmeren van computers? Wat is nu precies een carrière in de computer programmeren? Wat voor werk doet een computer programmeur hoeft te doen? Laten we antwoord op deze vragen een voor een.

Wat is Computer Programming?
Laat me dit uitleggen met een voorbeeld van een populaire PC game – flipperkast. Ieder van jullie moet vertrouwd zijn met flipperkast en hoe het wordt gespeeld. Laten we nu eens naar flipperkast te kijken vanuit het perspectief van een computer programmeur. Voor een computer programmeur, flipperkast is niets anders dan een computer applicatie die is ontwikkeld met de hulp van een computer algoritme en door het gebruik van een bepaalde programmering tools. Nu, wat is een computer algoritme? Nou, zeg je doel is het uitvoeren van een bepaalde taak (in het geval van flipperkast, het zou het slaan van de bal met de hendel en het voorkomen van het invoeren van de gevarenzone). Een algoritme is een reeks stappen of regels, die gebaseerd zijn op pure logica en met behulp waarvan u begint vanaf het startpunt en de vooruitgang bij de verwezenlijking van het gewenste doel. Simpel gezegd, het programmeren van computers gaat met behulp van verschillende software development tools voor het ontwikkelen van computer-toepassingen op basis van logisch ontworpen computer algoritmen.

Soorten Carrière
In eenvoudige woorden, een loopbaan in het programmeren van computers zijn drie soorten:
applicatie-ontwikkeling
programmering van het systeem
het testen van software

Ik weet zeker dat je misschien wel eens gehoord van een aantal andere carrières, zoals spel ontwerpen, computer-animatie, graphics ontwerpen, enz. en zich waarschijnlijk afvragen waar ze passen in het bovenstaande schema van de dingen. Nou, laat me antwoord op uw vraag. Als u denkt dat van het programmeren van computers aan een boom, dan applicatie-ontwikkeling, systeem programmeren en testen van software worden kan worden beschouwd als de drie hoofdtakken. Elk van deze drie takken een aantal kleinere zijtakken. Bijvoorbeeld, spel ontwerpen, computer-animatie, website ontwerpen, etc. behoren tot de belangrijkste categorie van applicatie-ontwikkeling. Programmering van het systeem, in een notendop, omvat diverse gespecialiseerde carrière takken die allemaal gericht zijn op het verbeteren van de interne code en de werking van het besturingssysteem, samen met andere systeemcomponenten. Software testen is een tak van het programmeren van computers die grondig testen van de ontwikkelde computertoepassing voor de detectie en verwijdering van ontwerpfouten en fouten gaat.

Vereisten
Verschillende carrières hebben verschillende eisen op het gebied van vaardigheden, kennis van computers en programmeertalen en werkervaring. Een formele graad in computer engineering is de beste keuze voor jongeren die serieus zijn over een baan. Als alternatief zijn er tal van andere job specifieke cursussen die men kan kijken, als er een formele graad in Computer Engineering is iets dat buiten je bereik. Bijvoorbeeld, diploma of certificaat programma’s in animatie, web development, testen van software, enz., zijn zeer gunstig voor mensen die geen eigenaar zijn van een formele computer ingenieursdiploma nog geïnteresseerd zijn in het nastreven van dat specifieke aspect van het programmeren van computers.

Ondanks de huidige wereldwijde recessie, het blijft een feit dat een loopbaan op het gebied van informatietechnologie en computer programmering zijn hier om te blijven. Met een goed salaris en veel ruimte voor carrière groei, de toekomst is helder voor degenen die in het programmeren van computers.

Wat Jobs het meeste geld verdienen
Hoe maak je een Receptioniste Word
Vacatures in de vraag naar de toekomst
Marketing Teacher
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Wat Career is geschikt voor u
Best betaalde banen
Hottest Job Markten
Commercial Pilot Salaris
Medical Sales Salaris
Hoe maak je een loopbaanadviseur Word

Leave a Reply