Computer Networking Salarissen: Salaris van een Network Administrator

Computer-gerelateerde banen zijn een van de best beoordeelde banen wereldwijd. Computers zijn een onlosmakelijk onderdeel van de bedrijfscultuur, en computernetwerken professionals zijn in de vraag zowat overal. Maar computernetwerken is geen gemakkelijke taak, want het brengt een hoop verantwoordelijkheden, vooral als je de enige bent die de afhandeling van uw afdeling! Ontdek de functieomschrijving, opleidingseisen, en het allerbelangrijkste, het salaris van een netwerkbeheerder.

Netwerkbeheerder Opleidingseisen

Een netwerkbeheerder Het is de taak volledig een technische baan, dus het vereist een veel training en kennis over informatica en haar toepassingen. Als u een netwerk beheerder te worden, moet je een bachelor’s degree, hetzij in de informatica, computer engineering of telecommunicatie te verwerven. Maar slechts een bachelor’s degree is niet genoeg. Als u wilt werken met top-notch bedrijven, dan is een master’s degree in computer science nodig is, samen met kennis in verschillende netwerk-gerelateerde onderwerpen, zoals het netwerk ontwerpen, toepassing, security management, enz. Het houden van jezelf bijgewerkt op de verschillende aspecten van computernetwerken is evenzeer noodzakelijk op dit gebied van werk.

Job Description van een Network Administrator

Computer netwerkbeheerders zijn de belangrijkste leden van een organisatie. Dit komt omdat ze onder controle, ondersteuning en toezicht houden op de computer netwerk van een organisatie. Dit maakt de netwerken baan een moeilijk en uitdagend! Laten we de functieomschrijving van een netwerkbeheerder te zien.

Plannen en ontwerpen van het netwerk: De belangrijkste taak van een netwerkbeheerder omvat de planning van het computernetwerk. Zo’n planning bestaat uit het selecteren van de juiste netwerkadressering systeem, verbinding apparaten, en het ontwerpen van de lay-out van de verschillende netwerkconfiguraties.
Implementatie en onderhoud: Na nauwkeurige ontwerp en de planning, implementatie van het netwerk en het onderhoud van alle gebruikersaccounts vormt ook een belangrijk deel van de taak van de netwerkbeheerder.
Technische ondersteuning: Als technisch supporters, computer netwerken technici helpen om problemen en oplossen netwerkproblemen die men kunt ondervinden met het computernetwerk. Dit moet veel geduld en soms werken buiten de Call of duty.
Network Security: Netwerkbeveiliging op het gebied van beveiliging van gegevens vormt het belangrijkste onderdeel van elke organisatie. Daarom is de netwerkbeheerder is de taak van de beveiliging systemen te installeren en de gebruikers over beveiliging van gegevens te voeden, om ervoor te zorgen dat de organisatie de gegevens correct is behandeld en beveiligd.

Computer Networking Technician Salaris

Computernetwerken banen zijn een van de meest lucratieve banen in de markt. Dit is de reden dat bijna de helft van de jongeren worden aangetrokken naar de computer-industrie. Het gemiddelde salaris van een netwerkbeheerder of een netwerk-technicus is ongeveer 60.000 dollar – $ 75.000. Eigenlijk is de salaris is afhankelijk van de kwalificatie, ervaring. en het gebied van specialisatie ook. Hoe meer de kwalificatie en ervaring, hoe hoger het salaris, en daarom veel mensen gaan voor een master’s degree in netwerken of computer science. Laten we eens kijken naar de gemiddelde salarissen volgens specialisatie.

Computer Networking Salarissen

Specialisatie
Gemiddeld salaris

Junior Netwerkbeheerder
$ 50.000 – 60.000 dollar

Netwerkbeheerder
65.000 dollar – 75.000 dollar

Network Designer
$ 75.000 – 85.000 dollar

Firewall Administrator
$ 80.000 – 90.000 dollar

Network Engineer
$ 80.000 – 90.000 dollar

Netwerk Onderhoud Specialist
85.000 dollar – 95.000 dollar

Network Security Administrator
85.000 dollar – 95.000 dollar

Senior Network Engineer
90.000 dollar – 100.000 dollar

Senior Network Security Administrator
€ 100,000 – 110,000 dollar

Lood / Hoofd Network Administrator
125.000 dollar – 130.000 dollar

Nu heb je een idee van het salaris van een computer netwerkbeheerder. Dus als je wilt om je carrière te bouwen op het gebied van computer netwerken, moet je hardwerkende en toegewijde. Met hands-on ervaring en praktische kennis, kunt u zeker stijgen naar een toppositie op dit gebied.

Assembly Line Worker Job Description
Telefoon Interview Etiquette
Federal Employees Retirement System
Werken die goed betalen
Curator Job Description
Loan Officer Job Description
Parodontoloog Salaris
Stadia van Career Development
Kwaliteit Analyst Job Description
Online Vacatures voor Leraren
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek

Leave a Reply