Computer Network Technician Job Description

Computernetwerk technici zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de goede werking van computernetwerken. Een computernetwerk is een groep computers die met elkaar communiceren via een server. Een netwerk technicus zet en beheert het netwerk voor een organisatie.

Bedrijven op zoek naar kandidaten die beschikken over een Bachelor’s degree in de informatica. Degenen die een graad in elektronica en telecommunicatie kunnen ook van toepassing zijn voor deze banen. Voor personen met een graad in andere aanverwante gebieden, een certificering cursus in netwerken kan echt nuttig zijn. Er zijn een aantal gecertificeerde cursussen die een aspirant-kandidaat kan ondernemen. U kunt als volgt te werk gaan.

CompTIA A +
Cisco Certified Entry Networking Technician (CCENT) en Cisco Certified Network Associate (CCNA)
Microsoft Certified Technology Specialist (MCTS) en Microsoft Certified IT Professional (MCITP)
Certified NetWare Engineer (CNE) en Certified Network Expert (CNX)

Job omschrijving

De taak rol van een netwerk technicus een samenwerking met het IT-team van een organisatie en het oplossen van de software en de hardware problemen. Enkele van de voornaamste taken en verantwoordelijkheden zijn –

Een computernetwerk technicus is verantwoordelijk voor het controleren van de computers en verwante toepassingen op gladde operaties te behouden.
Een netwerk technicus voortdurend actualiseren van de netwerkbeheerder over de installatie en configuratie van de verschillende toepassingen.
Ze helpen bij het onderhouden en repareren van de netwerkinfrastructuur, zoals besturingssystemen, routers en andere netwerk gerelateerde componenten.
Er zijn momenten waarop bepaalde problemen met het netwerk kan worden hersteld als deze in een vroeg stadium gediagnosticeerd, zodat het netwerk technicus om alle componenten te controleren en de mogelijke problemen te identificeren.
Computer technici moeten geschreven materiaal voor te bereiden op de informatie over de servers om de organisatie op een professionele manier over te brengen.
Sommige van de systemen die het netwerk technici moeten kijken na zijn e-mailsystemen, VOIP, IP-adressen. Zij moeten ervoor zorgen dat deze ter beschikking worden gesteld voor bevoegde gebruikers.
Ze zijn toevertrouwd aan de organisatie adviseren over aspecten zoals netwerkadressering systemen en netwerkconfiguraties.

Employment Outlook en Salaris

Volgens het Amerikaanse Bureau of Labor Statistics, computernetwerk technici hebben een uitstekende loopbaanmogelijkheden als de groei naar verwachting op 18% tot 2016. Deze groei zal leiden tot ongeveer meer dan honderd duizend banen. Computernetwerken zijn steunpilaar van veel bedrijven en het netwerk technici zal altijd in de vraag. De grootste bedreiging die de organisaties worden geconfronteerd met vandaag zijn systeem crasht en cyberaanvallen en netwerk technici kunnen helpen bij het voorkomen van deze problemen.

Het gemiddelde salaris van een netwerk technicus is tussen de $ 33.000 bij $ 50.000. Er zijn veel factoren die het salaris pakket en groeimogelijkheden, primaire onder hen zijn werkervaring, opleidingsniveau, type werkgever enz. Computer netwerk technici invloed hebben ook recht op winstdeling en bonussen die meestal in de range van $ 1.000 tot $ 2.000 per jaar. New York is de beste stad om te werken voor het netwerk technici met betere groeimogelijkheden en competitief salarispakket, gevolgd door Houston en Chicago. Netwerk technici met meer dan vijf jaar ervaring kan maken meer dan $ 60.000 en het goede nieuws is dat het niet alleen de particuliere bedrijven die huren netwerk technici, maar de US Air Force, Navy en Army zijn de top werkgevers van het netwerk van technici.

Als je een middelbare school diploma of een gelijkwaardige en streven naar een netwerk technicus te zijn, dan zul je blij zijn om te weten dat een gecertificeerde cursus en indrukwekkende aanbevelingen kunnen u helpen grijpen de verschillende mogelijkheden die deze sector te bieden heeft.

Industrieel Ontwerpen Carrière
Doelstellingen van de Carrière Verklaring Voorbeelden
Beste Betalen Loopbaan bij Degree een Associate’s
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay
Wat banen vereisen High School Diploma
Career Change Ideeën
Top Liberal Arts Colleges
Telefoon Interview Etiquette
School Technician Job Description
Lijst van carrières die mensen te helpen
Leraar Interview Vragen en Antwoorden

Leave a Reply