Computer Hardware Engineer Salaris

Een computer hardware engineer is verantwoordelijk voor het onderzoeken, ontwerpen, ontwikkelen en testen van computers of andere apparatuur die is gerelateerd aan de werking van een computer voor het doel van commerciële, industriële, militaire en wetenschappelijke gebruik. Samen met dat hij misschien ook om te kijken over de productie en installatie van gevarieerde onderdelen met betrekking tot de computer. In deze dag en de leeftijd waar computers zijn uitgegroeid tot een cruciaal onderdeel van ons leven, kan men zich voorstellen hoe belangrijk dat dit beroep zal vergen. Daarom zal de salaris voor dit beroep ook worden uitgevoerd in hoge aantallen. In het volgende artikel zullen wij het krijgen in iets meer detail over de salaris en de factoren die deze cijfers beïnvloeden. Maar voordat dat, laten we begrijpen wat een computer hardware engineer eigenlijk doet.

Financiële maatregelen Goederencode

Hier is een kort verslag van de taak die een computer hardware engineer draagt ​​door.

Hij is een sterke ondersteuning van technische kennis voor de ontwerpers, ingenieurs en de andere professionals die betrokken zijn bij het productieproces van de ontwikkeling en implementatie van het product.
Hij zorgt ervoor dat het product is ontworpen en voldoet aan de specificaties die worden verstrekt.
Hij heeft om te studeren en onderzoek van de beschikbare gegevens en daarmee de plannen van de lay-out en uitvoering van de verschillende producten.
Hij formuleert verschillende prototypes gebaseerd op de modellen die zijn ontworpen met het oog op het kiezen van de meest perfecte beschikbaar.
Ze werken ook aan de ontwikkeling en gevarieerde onderdelen van een computer te verbeteren, zoals de toetsenborden, geheugen chips, routers, circuit kaarten en derge-lijke.

Salaris

Het gemiddelde salaris van een computer hardware engineer binnen het bereik vallen van $ 55.000 – $ 92.000 (per jaar). Men moet ook begrijpen dat er verschillende factoren die verder gaan in het beïnvloeden van dit salaris. Deze factoren omvatten het gebied van de werkgelegenheid, de stad van de werkgelegenheid, de opleiding en het aantal jaren ervaring. Laten we in elk van deze factoren kijken in meer detail in de volgende paragrafen.

Educatieve Kwalificatie
Er werd gezien dat een zekere mate in de wetenschap, gevolgd door een specialisatie in de elektrotechniek kan een persoon om te verdienen een salaris dat valt in de range van 72.000 dollar – $ 132.000. Anders dan dat, heeft een postgraduaat in elektrische en computer engineering bekend te brengen in een salaris dat valt in het bereik van 60.000 – $ 96.000. Een postgraduaat in computer engineering kan brengen in een salaris dat valt in de hoge aantallen van 54.000 dollar – 88.000 dollar. Het is daarom een ​​goede optie om te gaan voor een postgraduaat in de elektrotechniek.

Jaren van ervaring
Minder dan 4 jaar in de industrie kan een ingenieur verdienen een startsalaris van maximaal $ 71, 400. Het verzamelen van ervaring in deze industrie zal een positieve invloed hebben op het salaris en het is gezien dat het werken in deze industrie voor meer dan 20 jaar kunt verdienen hem een ​​high-end salaris van 131.000 dollar.

Plaats van Werkgelegenheid
Het gebied of de stad waar de professional ingehuurd zal ook bepalen het salaris. Het is onderzocht dat een baan in Santa Clara krijgt een ingenieur een salaris van 87.000 dollar – 111.000 dollar. Andere hoge betalende plaatsen zijn San Jose (101.800 dollar), Texas (99.300 dollar), San Diego ($ 95.000), New York (94.230 dollar) en Raleigh ($ 92.000).

Industrie van de Huur
De halfgeleiders industrie betaalt deze ingenieurs een van de hoogste cijfers van het salaris – 136.000 dollar. Er zijn een aantal andere industrieën die een hoger bedrag te betalen dan de meeste industrieën in vergelijking. Hier zijn een aantal van hen – Productie microprocessors ($ 123.000), Semiconductor chip industrie (102.800 dollars), Aerospace and Defense (101.300 dollar) en Computer hardware en software-industrie ($ 98.000). Het is dus niet alleen de IT-industrie dat deze professionals huurt en betaalt ze goed.

Geslacht Bijzonderheden
Deze industrie betaalt mannelijke professionals een hoger salaris cijfer in vergelijking met hun vrouwelijke tegenhangers. Het salaris bereik voor mannen is gezien op ongeveer 56.000 dollar – 98.000 dollar. Overwegende dat, zijn vrouwelijke ingenieurs is bekend dat een aanzienlijk lagere bereik van $ 45.000 krijgen – $ 75.000.

PS ~ Het is belangrijk op te merken dat al deze figuren zijn een benadering en dat het niet mogelijk om specifieke cijfers.

Het hebben van een idee van de verschillende salarisschalen voor banen helpt een persoon te bepalen en dienovereenkomstig plannen hun carrière, en hebben een grondige kennis van wat te verwachten en niet. En nu dat dit artikel heeft u een grondige kennis van de factoren die van invloed zijn en bepalen het salaris, Moet u helpen te bepalen of deze baan is in feite een goede keuze te maken.

Gemiddelde MBA startsalaris
Korte en lange termijn carrière doelen
Beste Carrière voor Introverte
Speciale School Teacher Salaris
Tips over hoe je een College Grant Get
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen
Opdrachten die vereist reizen rond de wereld
Beste manier om een ​​baan zoeken
Detective Eisen
Top Jobs in Demand
Hoe kan ik een baan Snelzoeken

Leave a Reply