Computer Carrière en salarissen

De lijst van de loopbaan in computers is vrij lang, want er zijn vele soorten banen beschikbaar zijn in dit beroep. Becoming een netwerkbeheerder, programmeur, software tester, database administrator, hardware engineer, computer graphics designer, carrière in het leger, in het strafrecht is opgenomen in de computer loopbaan. Laten we bespreken deze computer carrières en lonen getrokken door deze professionals.

Netwerkbeheerders
Een goede computer netwerken is zeer essentieel in deze wereld van geavanceerde technologie, om kleine of grote organisaties aan te sluiten en de middelen te delen. Of deze organisaties is opgenomen in de Informatie Technologie (IT) sector of niet, doet er niet toe in dit opzicht. Carrièremogelijkheden als een netwerkbeheerder kan u in gebieden ervaren als bescherming van mensen die proberen te infiltreren in het netwerk, het verstrekken van middelen om computers in een netwerk, waardoor de toegang tot verboden middelen door middel van computers, het verlenen van technische ondersteuning, netwerkbeveiliging en het verzorgen van de computersystemen. Deze aspecten van het werk maken het zeer lucratieve en goed betaald. De jaarlijkse gemiddelde computernetwerken salaris bedraagt ​​USD 55.000 en men kan eventueel verdienen veel meer dan dat, met enige kwaliteit ervaring.

Programmeurs
Computer programmeurs werken voor software bedrijven op het gebied van software ontwikkeling. Weten programmeertalen zoals C, C + +, JAVA,. (Dot) Netto, en expertise in web applicaties, die de snelst groeiende concepten, is een must voor mensen die geïnteresseerd zijn in het programmeren van computers carrière. U kunt dit veld met een bachelor-of master’s degree in IT Het jaarlijkse gemiddelde salaris in de programmering is rond de USD 65.000.

Software Testers
Software testers doen de taak van het bestuderen en analyseren van de software ontwikkeld door software-ontwikkelaars, en op te sporen gebreken en fouten in hun functioneren. De mogelijkheden voor deze job testen van software is vrij breed – het heeft ook toepassingen in de voorbereiding van software voor games. Getalenteerde software testers verdienen een fatsoenlijk salaris pakket van USD 60.000 of meer. U kunt stevig vast te stellen zelf op dit gebied door het doen van een masteropleiding van een gereputeerde universiteit.

Database Administrators
De database administrators, die ook bekend staan ​​als informatici, zijn meestal betrokken bij taken zoals hardware creatie, voorbereiding robots, het ontwerpen van netwerken voor datacommunicatie, het handhaven van de datacommunicatie-netwerken, het onderhouden van websites en het opslaan van de georganiseerde data. Een geschikte diploma van een goed instituut, zal u helpen zak een salarispakket tussen USD 50.000 USD 100.000.

Cyber ​​Law
Het gebied van cyber wet groeit in een hoog tempo en is het creëren van veel kansen op werk voor verdienstelijke kandidaten. In deze cursus wordt u het bestuderen van de basis van de technologie, digitale verbintenissenrecht, e-governance, de Information Technology Act, cyber wetten kwesties, wereldtoneel op het gebied van cyber recht en de problematiek van de intellectuele eigendom in cyber wet. Er zijn veel computer professionals verdienen USD 50.000 USD 80.000 op dit gebied.

Grafische ontwerpen
Grafisch ontwerpen is een van de heetste computer carrières, zoals grafisch ontwerpers doen een verscheidenheid van banen zoals website design, het maken van video games, logo ontwerpen voor verschillende bedrijven, producten en websites, en het creëren van advertenties met software zoals fotozaak. De multi-media ontwerpers werken in de gebieden zoals animatie, televisie door het geven van technisch advies over vele onderwerpen. De grafisch ontwerpers staan ​​bekend om een ​​mediane salaris van USD 40.000 te verdienen, terwijl er veel verdienen veel meer dan dit bedrag.

In de Militaire
Mensen die werken in de computers afdeling in het leger nodig hebben professionals om te werken in een kantoor en het takenpakket die min of meer dezelfde als die van de netwerkbeheerders te behandelen. Hun taken zal de problemen die zich voordoen in de netwerken, het onderhouden van de netwerken, de bescherming van het netwerk tegen virussen, het ontwerpen van de software programma’s voor het gebruik van de militaire worden het oplossen van problemen, enz. Aangezien dit een regering baan, krijg je al die voordelen, incentives en perks die worden genoten door andere werknemers bij de overheid. De salarissen voor de overheid banen worden vastgesteld door de overheid. Je moet hard werken aan uw diploma’s, ervaring en speciale vaardigheden om deze baan te krijgen.

Criminal Justice
Computer forensische onderzoekers die meestal computer engineering afgestudeerden, is bekend dat ze op het gebied van computers te werken in het strafrecht. U kunt de werkgelegenheid in de wetshandhavingsinstanties en kan een salaris van ongeveer USD 100.000 verdienen. Dit is een van de best betalende banen in de computer gebied.

De informatie op de computer van carrières en lonen in dit artikel zal u helpen om een ​​geschikte te kiezen als per uw interesses en voorkeuren. Om te slagen in deze carrière, het houden van jezelf voortdurend bijgewerkt met de nieuwste technologieën en oefenen ze tot in de perfectie te krijgen is van het grootste belang.

Verschil tussen een hogeschool en universiteit
Wat is de Rol van een Leraar
Beste Computer Banen voor de toekomst
Oncoloog Salaris
Top Betalen Vacatures
Beste universiteiten ter wereld
Hoe kan ik een interview vertrouwen tegemoet te
Rechter Salaris
Verschillende banen in de Medical Field
Construction Management Career Information
Verrassende topsalarissen

Leave a Reply