Commercial Pilot Salaris

” Up up and away!” De meeste, zo niet alle van ons hebben altijd al gefascineerd door de gedachte van de sterk stijgende in de lucht. Terwijl u misschien niet naar een cape (! Maar nogmaals je weet maar nooit) of postcode dragen rond het redden van de wereld, is er een ding dat komt heel dicht bij deze droom – een commercieel piloot baan. De kans om in te zoomen boven de wolken, en zie alles vanuit het standpunt van een adelaar’s standpunt heeft gefixeerd met ons op voor vele eeuwen. In de loop der jaren hebben we uitgevonden diverse machines en technologie van vandaag laat ons toe deze dromen om te zetten in een realiteit. Het is het commerciële piloten die leven hun droom, zoals miljoenen zakenmensen en families vliegen duizenden mijlen elke dag. Voor het uitvoeren van deze zeer bevredigend, en vaak gevaarlijke werk, het spreekt voor zich dat het salaris niet te verwaarlozen.

Gemiddeld salaris

Zoals eerder vermeld, dit beroep heeft vele speciale eisen, en de beloningen weerspiegelen dat. Het gemiddelde salaris voor een commercieel piloot is in het bereik van $ 100.000 – $ 200.000 per jaar (u kunt tot uw eigen vliegtuig te kopen in de tijd!). De beloning is uiteraard afhankelijk van de aard van de lading (mensen of goederen), het type vliegtuig, de reputatie en de grootte van de luchtvaartmaatschappij, de snelheid van het vliegtuig, om de totale afstand vliegen, en de staat. Een meer ervaren piloot zal uiteraard commando een hoger loon pakket. Hier is een blik op de gemiddelde salarissen van piloten met een aantal grote commerciële Amerikaanse maatschappijen.

AIRLINE
AANWIJZING

Eerste officier
Kapitein

American Airlines
Tot 110.000 dollar
Tot 400.000 dollar

Delta Airlines
Maximaal 70.000 dollar
Maximaal $ 200.000

UPS
Tot 160.000 dollar
Maximaal $ 200.000

FedEx
Tot 130.000 dollar
Maximaal $ 200.000

Southwest Airlines
Tot 140.000 dollar
Maximaal $ 200.000

DHL Aviation
Tot 80.000 dollar
Maximaal $ 200.000

Ondanks de grote uitbetaling, een piloot leven is niet makkelijk als hij / zij onderworpen is aan een hoop stress, en er is volop van de betrokken hard werken. Niet te vergeten, je kunt nooit het excuus te hebben gemist uw vlucht hebben! Als je denkt dat je het aankan, dan kunt u gemakkelijk vinden jezelf op wolk nummer 9. (Letterlijk dus!). Hieronder is de functieomschrijving van een commercieel piloot.

Job omschrijving

Een piloot vliegt het vliegtuig van punt A naar punt B. Dat klinkt eenvoudig genoeg eh! Niet helemaal. Er is veel meer dat gaat in het zijn een pilot. Terwijl de heer Schwarzenegger in True Lies zou kunnen maken een vliegtuig lijkt te spelen van een kind, zal iedereen die heeft gezien van een vliegtuig cockpit je vertellen dat alleen de aanblik van de vele controles en wijzerplaten aan boord krijgt je hoofd spinnen! Jaren van training en praktijk gaan in het maken van een piloot, en het maakt niet uit hoe hoog je denkt dat je kunt springen (je voelt dat je de hemel kan raken), vliegen is een totaal ander balspel helemaal. Het is de ontelbare uren en de enorme sommen geld geïnvesteerd in deze training dat de enorme salaris dat piloten mee naar huis rechtvaardigt. Een kort overzicht van de vele verantwoordelijkheden van een pilot gaat als volgt –

Controleer de geldigheid van informatie met betrekking tot route, weersomstandigheden, passagiersgegevens en de veiligheid van vliegtuigen.
Lijst van het vliegplan dat snelheid, hoogte en route omvat, om ervoor te zorgen dat de vlucht bereikt op schema.
Het bijhouden van de brandstof die nodig zou zijn voor de vlucht.
Ervoor zorgen dat alle veiligheidsmaatregelen in orde zijn.
Briefing het cabinepersoneel en onderhouden van contacten met hen tijdens de vlucht.
Controleren of navigatiesystemen goed werken voor het opstijgen.
Onderhouden van contacten, en voortdurend actualiseren van de Air Traffic Control over de status van het vliegtuig.
Ervoor zorgen dat aan alle veiligheidsvoorschriften worden gevolgd door de passagiers.
Het analyseren van de gegevens van de verschillende instrumenten van het vliegtuig.
Reageren snel op eventuele calamiteiten.
Het onderhouden van een logboek, en de rapportage na de vlucht is geland.

Al deze zijn zeer ingewikkelde taken worden uitgevoerd, en vereisen veel vaardigheid van de piloot. Iemand die zich van zo veel activiteiten verdient het om adequaat te worden beloond, want er zijn veel levens, afhankelijk van de competentie van deze ene persoon. Dit verklaart het hoge niveau van de salarissen.

Vereisten

Vliegen in een radiografisch bestuurbare vliegtuig zou kunnen ladingen van pret, maar het is niet helemaal mee als ervaring als het gaat om vliegen! Hier is een blik op enkele van de vereisten voor de inschrijving om piloot te worden.

Alle piloten moeten beschikken over een licentie, ouder zijn dan 18 jaar.
Een zekere mate in de wetenschap, of een wetenschappelijke of luchtvaart-gerelateerde veld is verplicht.
Alvorens naar de hemel, moet de piloot ten minste 250 uur vliegervaring. Personen die ingeschreven zijn in FAA vliegscholen mogelijk minder vlieguren ervaring.
Er zijn bepaalde fysieke vereisten voor luchtvaartmaatschappij banen en, als een piloot moet uitstekend zicht en gehoor te hebben.
Er zijn een aantal tests die een piloot moet doorlopen voordat hij kan vliegen. Deze omvatten schriftelijke tests over de verschillende regels, technieken, principes en fundamenten van veilig vliegen, en ook real-time flight module tests om een ​​potentiële piloot temperament te controleren.
Commerciële vlucht scholen hebben hun eigen eisen voor de inschrijving van een persoon, en alleen wetenschappelijk verantwoord individuen worden beschouwd.

Het onuitgesproken gaat, dat als naar beneden te kijken vanaf een hoge trap krijgt u in een tizzy, kunt u misschien beter af op zoek naar een meer ‘geaard’ beroep!

OPMERKING: De salarisschaal vermeld in het artikel is slechts een indicatie van de huidige markt trend. De salarissen kunnen variëren afhankelijk van de regio, ervaring, en de werkgever.

Forbes 10 Happiest Jobs
Gemakkelijk Jobs te krijgen ingehuurd
Bioengineering Salaris
Gemakkelijk Carrière to Get Into
Loopbaanontwikkelingsplan Template
Doctor in de holistische geneeskunde
Respiratory Therapist Job Description
Eisen aan een leraar te zijn
College Professor Salaris
Google Online Banen-legitieme of Scam?
Aandacht te besteden aan uw toespraak kan maken of breken een sollicitatiegesprek

Leave a Reply