College Professor Salaris

Dr Johnson, een van de moeder mijn goede vriend de oom heeft een BS graad, 3 master’s graden, een Ph.D. en heeft een aantal uitstekende werkervaring van 20 jaar. Hij is het hoofd van de afdeling economie-afdeling voor twee opeenvolgende keer en nu werkt als gastdocent in vele hogescholen. Het salaris dat hij nu verdient bevoegd is met de meeste van de traditionele banen. Als een nieuwe onderneming om mee te doen met studenten en verdien beter inkomen, heeft hij begonnen met het online lessen te nemen. Hoewel, het salaris nadert US $ 51.000 (op een gemiddelde), heeft Dr Johnson in staat geweest om voldoende inkomen op peil te houden voor de laatste 5 tot 10 jaar.

Het verhaal van Dr Johnson wijst op de verschillende manieren waarop een docent kan zijn winstpotentieel te verhogen. Terwijl arbeidssatisfactie, werkzekerheid en flexibele werktijden zijn enkele van de voordelen professoren genieten van de universiteitsprofessor salarissen zijn een punt van zorg voor al diegenen die willen worden professoren.

Salaris

Net als veel andere salarisschalen voor banen afhankelijk zijn van bepaalde dominante factoren, het salaris varieert aanzienlijk als gevolg van volgende factoren die hieronder besproken.

Werken Stad
De kosten van levensonderhoud varieert sterk tussen de steden. U kunt het onderzoek en de trends van het leven kosten te begrijpen in verschillende steden. Afhankelijk van welke stad u werkt als professor, zal uw salaris variëren.

Bijvoorbeeld, volgens de laatste berichten van 2010, de loonschaal van de professoren die in New York is ongeveer US $ 75.000 tot US $ 125,000, terwijl degenen die werkzaam zijn in Houston kan overal verdienen ongeveer US $ 50.000 tot US $ 115.000. Het is niet alleen, dat zich in een bepaalde stad kan je recht voor dergelijke hogere betaalt. Werkervaring en opleidingseisen zijn meer factoren bij het bepalen van het salaris.

Diploma’s
Vacatures voor leraren eisen hoogste niveaus van het onderwijs graden en diepgaande kennis van het onderwerp. Er wordt gezegd dat als een leraar of een professor leren nooit ophoudt en het is zo waar. Salaris onderhandelingen in de eerste jaren kan worden gebaseerd op uw academische kwalificaties.

Het hogere niveau van deskundigheid je hebt, hoe meer mogelijkheden je zal moeten een beter salaris pakketten te verdienen. Onderzoeksinstellingen huren hoogleraren na enkele jaren werkervaring als ze interesse hebben in dat gebied. Als je eenmaal hebt stapte in het beroep van leraar, is het aan jou om je carrière naar nieuwe hoogten.

Bachelor’s degree, na afstuderen graad, Ph.D., Promotie-onderzoek, enz., zijn een must om de werkingssfeer van verdienen en carrièremogelijkheden vergroten. Niet verwonderlijk, kan dit de vraag wat offers en hard werken.

Werkervaring
Hoe meer aantal jaren dat u hebt besteed als een universiteitsprofessor, zou beter zijn de kansen van uw het verdienen van een hogere loonschaal. Dit komt omdat het college instellingen kijken uit naar kandidaten die hebben een aantal goede werkervaring, zodat ze niet hoeven uit te leggen de verschillende fijne kneepjes van het beheer van de studenten. Dus, als je een frisser, zorg ervoor dat uw referenties zijn goed om je ergens in dienst en nadat je hebt gewerkt voor een aantal jaren in een college, ook u kunt uw werk te schakelen voor een betere groeimogelijkheden of u kunt onderhandelen voor hogere professor salaris.

Het salaris bereik voor diegenen die een werkervaring van minder dan een jaar ligt tussen US $ 40.000 tot US $ 70.000. Voor degenen die hebben gewerkt voor bijna 5 – 10 jaar, het gemiddelde salaris varieert tussen US 48.000 dollar tot US $ 80.000. Het salaris kan zo hoog als US $ 125,000 te gaan voor degenen die in dit vak al ongeveer 20 jaar.

Zoals u in acht kunt, het salaris is zeker fatsoenlijk en met hard werken en ervaring, kan men succesvol te zijn op dit gebied. Omdat het een universiteitsprofessor is een lucratieve carrière optie voor al diegenen die streven te worden professoren. Dus, als je interesse hebt in dit veld, moet u ijverig najagen. Wens u veel succes!

Computer Carrière en salarissen
Online Jobs voor 13-jarigen dat Pay
Executive Director Job Description
Carrière als Stage Manager
Wat Jobs het meeste geld verdienen
Top Jobs voor 2012
Employment Insurance
Hoogste betaalde banen – Tien Hottest Carrière
Laterale Career Move
Computer Operator Job Description
Follow-up Call Na Interview

Leave a Reply