College Grants

Met de enorme collegegeld dat je moet betalen voor colleges, er zijn veel mensen voor wie gaat naar de universiteit blijft gewoon een droom. Gelukkig, deze colleges erkennen ook de noodzaak van het verstrekken van beurzen en subsidies aan verdienstelijke kandidaten, en maken hun dromen te gaan naar de universiteit waar te maken. Een college subsidie ​​is vergelijkbaar met een beurs. Echter, in tegenstelling tot beurzen, waar er geen follow-up is van de voortgang van de studenten maakt, subsidies vereisen een dienst, en de organisatie die de subsidie ​​biedt over het algemeen controleert de voortgang van de student maakt, en zorgt ervoor dat alle verplichtingen naar behoren is voldaan. Deze worden meestal toegekend aan studenten afstuderen in een poging om onderzoek te financieren of aan te moedigen studie op een bepaald gebied of onderwerp. Het is meestal het geval indien de subsidies niet worden verstrekt in de richting van het collegegeld, maar voor uitgaven die nodig zijn om het onderzoek af te ronden. Er zijn zeer weinig beurzen beschikbaar voor studenten. De subsidie ​​bedraagt ​​variëren sterk en kan variëren van $ 100 tot zelfs $ 100.000.

Het aanvragen van een College Grant

Ten eerste, moet je de reden waarom je gaat een aanvraag voor een subsidie ​​vast te stellen, of het nu gaat mate-based, programmatische, of zelfs een minderheid subsidie. Subsidies worden gegeven op bepaalde factoren zoals lesgeld, gezinsinkomen, academische prestaties, studierichting, minderheid categorie, enz. Familie activa, student afhankelijkheid en verwachting gezin bijdrage wordt ook rekening gehouden met op dit moment. Dingen die moeten in orde zijn van de student die het toepassen van zijn fundamentele eisen zoals middelbare school diploma, Amerikaanse nationaliteit / aanmerking buitenlander, SSN, geen strafblad, en geen standaard op een student leem terugbetaling. Na het nemen van alle factoren rekening houden en het onderzoek van de aanvraag, ontvangt de student een verslag dat alle toelatingsvoorwaarden gegevens vermeldt. Sommige dingen in gedachten te houden zijn: uw aanvraag op tijd, zorg ervoor dat je weet wat je solliciteert voor precies, en dat u in aanmerking komt voor dezelfde, en bevestigen dat uw documentatie is alles op zijn plaats.

Soorten College Subsidies

Er zijn verschillende soorten subsidies die door verschillende organisaties. De categorieën waarin de subsidies worden verstrekt worden over het algemeen onderverdeeld als student specifieke, vakspecifieke, universitair niveau of voor een minderheid gemeenschap. Enkele van de voorkomende vormen van college subsidies zijn als volgt.

Federale Subsidies
Deze subsidies worden verstrekt door de federale overheid. Enkele van de beroemde en vaak gezocht subsidies zijn de Pell subsidie ​​die bestaat sinds 1972, en heeft financiële steun verleend aan miljoenen met een laag inkomen studenten. Hoewel dit programma is onder de strikte controle van de begroting van de federale overheid, is het een zeer waardevolle bron van financiering. De studenten die niet beschikken over een bachelor’s degree nog, en proberen in te schrijven in een post-secundaire instelling die herkent de subsidie ​​toe te passen kan. Ook de post-graduate studenten die die willen gaan voor een masteropleiding, maar kan zich niet veroorloven de school lesgeld komen in aanmerking voor toe te passen. Een andere veel gezocht subsidie ​​is het Academisch Concurrentievermogen (AC) Grant, die beschikbaar is voor undergraduate eerstejaars en tweedejaars die hebben een uitstekende academische records en zijn geslaagd met onderscheiding, en hebben ook aangetoond aanleg voor leiderschap en service. Dit is een perfect voorbeeld van een student op basis van subsidie. Dan is er de SMART, ook wel bekend als The National Science en Wiskunde Toegang tot Talent Grant behouden. Dit is in principe voor de derde en vierde jaars studenten die niet in staat om hun opleiding voort te zetten als gevolg van de betrokken kosten. Deze subsidies in aanmerking komt voor degenen die het nastreven van een graad in wiskunde, computerwetenschappen, biologie, scheikunde, natuurkunde, vrije kunsten, en engineering.

Staat Subsidies
Veel staten in de Verenigde Staten hebben ook subsidie ​​programma’s die worden aangeboden aan ingezeten studenten, en zijn gebaseerd op verdienste, behoefte, en het gebied van de studie. De Florida Department of Education biedt subsidies aan willen studeren in de staat zelf. Er is ook de FSAG dat aspirant-studenten kunnen gebruik maken. Californië Cal Grant Program is er op basis van GPA van een student en behoefte aan financiële bijstand. De Pennsylvania State Grant Program is er om subsidies te verstrekken aan studenten die zijn in een hogeschool of universiteit aanvaard door de PHEAA. De Wisconsin Hoger Onderwijs Aids raad heeft ook subsidies voor degenen die willen studeren in de staat. Het biedt ook voor talent gebaseerd op een aantal factoren, door speciale programma subsidies. Oklahoma biedt op behoeften gebaseerde subsidies en gespecialiseerde subsidieprogramma’s. De subsidieprogramma’s van de Michigan State zijn ontworpen voor een verscheidenheid van studenten als studenten, academisch begaafd, met een laag inkomen en volwassen studenten. Ook bijna elke staat de overheid biedt een soort van een subsidie ​​voor het hoger onderwijs. Er zijn verschillende soorten van steun die kan worden gemaakt, afhankelijk van verschillende factoren, zoals verdienste, financiële behoeften, enz.

Minderheden Subsidies
Afro-Amerikaanse beurzen zijn enorm populair geworden deze dagen. Als een zaak van de feiten, is het percentage van studenten die behoren tot de minderheden achtergrond en zijn afgestudeerd met een vier-jarige opleiding dramatisch gestegen. Ongeveer 40 hogescholen en universiteiten in de Verenigde Staten zijn catering aan subsidies specifiek voor Afro-Amerikanen. Als u een vrouw bent Afro-Amerikaanse student, dan moet u contact opnemen met Spelman College, zoals nu is het de meest populaire college in de Verenigde Staten, dat is het voeden van de behoefte aan vrouwelijke Afro-Amerikaanse studenten. Staten zoals Arizona, Texas, Californië en Florida is bekend dat Latijns-Amerikaans dienen hogescholen die subsidies speciaal voor de Spaanstalige gemeenschap bieden hebben. Native Americans, behalve dat de kleinste minderheid studentengroep, zijn ook de meest achtergestelde bevolkingsgroepen. Voor hen zijn er de Native American Grants. Dan is er de subsidies voor de Aziatische Amerikaanse studenten, die instaat voor de Aziatische Amerikanen, die de snelst groeiende etnische bevolking in de VS.

Onderwerp specifieke uitkeringen
Deze subsidies zijn zeer vaak voor, vooral gezien het feit dat veel professionele organisaties willen graag wat onderzoek gedaan naar het product van hun organisatie. Bedrijven spenderen miljoenen dollars aan subsidies met als doel het aantrekken van academisch gedreven en talentvolle studenten aan hun zakelijke plooien. Specifiek voor de zorgsector, het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services verstrekt subsidies voor studenten die minder bevoorrecht zijn. Velden zoals verpleging en onderwijs, die extra steun wegens personele uitdagingen, voornamelijk te wijten aan het feit dat de inschrijving tarief is veel minder dan het aantal banen dat nodig is om te vullen nodig hebben, worden subsidies toegekend aan de sector te versterken in de totale markt scenario.

Student specifieke subsidies
Sommige subsidies zijn ontworpen houden van een specifieke categorie van studenten in het achterhoofd. De meest voorkomende categorieën zijn niet-traditionele (net als volwassen studenten), een laag inkomen (of achtergestelde), graduate, undergraduate, middelbare school en militaire. Er zijn ook verschillende subsidies beschikbaar voor degenen die willen een doctoraat na te streven. Er zijn subsidies die de lage-inkomensgrens bereik van studenten richten. Aangeboden cursussen zijn inclusief avond-en weekendonderwijs, dat vooral omarmen degenen die werken en kan een hoger onderwijs zich niet veroorloven als gevolg van monetaire vraagstukken.

Vrouwen Grants
De subsidie ​​programma’s die zijn ontworpen voor vrouwen te helpen bevorderen van de deelname van vrouwen aan ondervertegenwoordigde opleidingen zoals wetenschap, wiskunde en het bedrijfsleven. De Amerikaanse Vereniging van Universitaire Vrouwen, die wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke organisaties in de Verenigde Staten, biedt een breed scala van subsidies aan minderheidsbelangen en achtergestelde vrouwen die willen terugkeren naar de universiteit en een diploma na te streven. Subsidies worden gepromoot voor vrouwen in het bijzonder is sectoren zoals verpleging, medisch onderzoek, wiskunde, wetenschap en techniek. De meest populaire verenigingen die subsidies voor vrouwen zijn het National Physical Science Consortium en de National Black Nurses Association.

Als je een student bent of uw kind wil gaan studeren, of weet je iemand die behoefte heeft aan deze subsidies om te gaan naar de universiteit, dan kunt u contact opnemen met de lokale scholen in uw wijk en ontdek meer over de subsidies die kunnen worden gemaakt . Een eerlijke academische eis is een must. Ieder individu heeft het recht op onderwijs, en veel organisaties maken een enorme inspanning om ervoor te zorgen dat je een goede opleiding krijgen. Je hoeft alleen maar een poging om hen te benaderen te maken, en als je aan hun eisen voldoen, dan zijn ze meestal al het mogelijke doen om u te helpen.

Hoe maak je een carrière te kiezen
Luchtvaartmaatschappij Vacatures
Best Jobs in de wereld
Doelstellingen van de Carrière: Voorbeelden van Doelstellingen van de Carrière
Beste Computer Banen voor de toekomst
Top werk in vraag
Online Jobs voor 15-jarigen
Makkelijk te Jobs Get
Computer Technician Salaris
Career Change Op 40
Interessante jobs die goed betalen

Leave a Reply