Civil Service Vacatures

Ambtenarenapparaat carrières van bijna alle landen zijn een prestigieuze, evenals een zeer verantwoordelijk kantoor te houden. Een eenvoudige definitie voor hetzelfde zou zijn, een dienst waarin werknemer werkt voor een overheidsinstantie. Overheidsfuncties carrières verschillen in hun selectie normen en werkprocedures tussen landen, maar het onderliggende principe hetzelfde blijft over, dat is, service in een regering kantoor, de overheid gesteunde afdeling of instelling.

Civil Service vacatures in de Verenigde Staten

De Civil Service Commission van de VS werd formeel opgericht door de vaststelling van de Pendleton Civil Service Reform Act, op 16 januari 1883. Na de passage van de wet, deze diensten en de daarop volgende veranderingen die zij ging door in de komende jaren, heeft geleid tot een systeem, grotendeels verstoken van politieke of andere invloeden. Dit vergemakkelijkt een eerlijke, niet-corrupte en efficiënte bureaucratie. Bijna 80% van de federale banen worden gevuld door vergelijkend examen. Deze examens maken deel uit van het streven van de Amerikaanse regering in stand te houden en aan te trekken een verdienstelijk human resource, in de meest cruciale en bepalende banen, voor de dienst van de natie.

De Verenigde Staten Civil Service heeft afgeschaft verplichte tests voor een carrière kans in bureaucratie. In het huidige systeem, het Bureau van Personeel Management en andere dergelijke federale organisaties na functie-eisen of vacatures die kan worden aangevraagd door geïnteresseerde kandidaten. Volgens de eisen van de functie, de kandidaat gaat door bepaalde tests, die in de natuur variëren over de verschillende afdelingen en de categorie van de dienstverlening. Deze carrières zijn gecategoriseerd door de vereisten van de functie en de aard van de gevolgde werving stappen.

De banen met veel vakkennis en bestuurlijke functies, vereisen doorgaans een kandidaat om te gaan door middel van een schriftelijk examen, maar het is niet verplicht. De startkwalificatie gaat om een ​​fatsoenlijke bachelor’s degree of een geschikte en relevante werkervaring voor de betrokken post. Echter, afstuderen of werkervaring is weer niet verplicht en de leerlingen kunnen ook in aanmerking komen voor tests of een interview procedure, door het bezitten van een combinatie van werkervaring en relevante academische opleiding. Zo kan een twee jaar werkervaring, samen met 2 jaar formeel onderwijs van de 3, voor een relevante baan aanvaard worden als een in aanmerking komende criteria.

De Outstanding Scholar Program is een speciale criteria, waarbij een kandidaat met een GPA meer dan 3,45 of in de top 10% uitvoerders van zijn grote of academische opleiding, die studenten kunnen in aanmerking komen voor de desbetreffende baan. Relevante functie verwijst naar de taak die in het gebied van de academische gebied van keuze van de kandidaat. Anders dan dat, moet de aanvrager een inwoner en burger van de VS, het bezit van een geldig sofi-nummer voor een overheid baan. Public relations, diplomatiek of buitenlandse dienstverleners en de verschillende departementen van de federale systeem moet in staat individuen om deze banen te behandelen, die een hoge expertise in de betrokken gebieden.

Deze carrière is een van de meest stabiele en bevredigende streven, dat kan worden nagestreefd door een individu. Samen met het prestige en de stabiliteit in verband met het werk, is het diep bevredigend om service te verlenen aan de natie in je eigen kleine, maar significante manier. Daarom is de volgende keer dat u wordt geconfronteerd met een twijfel als: Wat voor soort banen zijn ambtenarenapparaat banen?, Altijd jezelf eraan te herinneren over het dienen van de natie.

Reden voor Leaving Huidige vacatures
Gemakkelijk werk in het Medical Field
Career Personality Test
Medische Loopbaan
Federal Air Marshal Salaris
Wat moet ik Major In
Job Interview: Dressing up succesvol
Umpire Salaris
Gemakkelijk Jobs dat een hoop geld te verdienen
Algemene Chirurg Salaris
Gemakkelijk Carrière to Get Into

Leave a Reply