CIO Salaris

De Chief Information Officer is een functie gegeven aan een persoon die aan het hoofd van de IT-afdeling van een organisatie. In een organisatie, technici hebben de know-how van de informatie technologie en business mensen zijn goed in het bedrijf dingen. Organisaties hebben behoefte aan een persoon die beschikt over een gedegen kennis van IT-diensten, en weet deze kennis te gebruiken om de business afdelingen dienen. De positie van een CIO in een organisatie is strategisch, en hij rapporteert rechtstreeks aan de Chief Executive Officer (CEO) van de organisatie. Geen wonder dat de CIO salaris is een van de beste in het bedrijfsleven, en ze hebben ook genieten van vele andere voordelen.

Job omschrijving

Als hoofd van de IT-afdeling, de CIO moet ervoor zorgen dat de IT-functies en toepassingen van een organisatie inspelen op de algemene doelstellingen van de organisatie en strategieën. Het is zijn verantwoordelijkheid om zijn ondergeschikten toezicht om ervoor te zorgen dat ze werken volgens de verwachtingen. Een CIO heeft ook om vast te stellen IT-normen en het beleid voor werknemers en als deze worden nageleefd controleren. Elke organisatie heeft een databank die belangrijke informatie over de organisatie, haar plannen, strategieën, klantenportefeuilles, etc. Een CIO moet ervoor zorgen dat deze beveiligd zijn tegen zowel interne als externe bedreigingen heeft, en er is een sterke data back-up en ramp herstelplan op zijn plaats om de gegevens in geval van een ongelukkige situatie te halen.

Het is de plicht van een CIO om ervoor te zorgen dat de IT-tools en applicaties worden gebruikt om het beste van hun vermogen. Om ervoor te zorgen deze, moet hij nauw samen met zijn team van netwerkbeheerders, software professionals, etc. De Human Resource managers nemen het advies van het CIO, terwijl de werving van nieuwe medewerkers voor verschillende IT-banen, zodat talentvolle en verdienstelijke kandidaten worden ingehuurd door de organisatie.

De taak rol van een CIO eist ook dat hij de veranderende trends verwacht in de IT-industrie en communiceert dit effectief aan de bestuurders van de vennootschap. Het is absoluut noodzakelijk voor hem om de kansen grijpen die de mogelijkheid van het transformeren van de organisatie positief te hebben. Analisten zijn van mening dat het werk rol van een CIO heeft een aantal drastische veranderingen in de afgelopen vijf jaar gezien. Zij wijzen erop dat het werk is complexer geworden, en de toekomst CIO zal moeten visionair en pragmatisch in hun aanpak. Ze moeten het gebruik van nieuwe technologieën in de organisatie te bevorderen, maar op hetzelfde moment, ze moeten omgaan met de realiteit van het bedrijf, zoals de winstgevendheid en de productiviteit van de huidige IT-oplossingen.

Employment Outlook en gemiddelde salaris

Volgens tal van enquêtes, het gemiddelde salaris van een CIO is rond de $ 180.000 per jaar. Ze zijn ook het recht om bonussen en extraatjes. New York, Chicago en Dallas zijn de steden die de beste beloningspakket en bonus tot CIO’s aan te bieden. Wat de stand-wise salaris betreft, CIO’s in Californië, Texas en New York verdienen meer dan hun collega’s in andere staten. Individuen worden beschouwd voor de functie van een CIO na een verblijf van enkele jaren in een organisatie, dus CIO’s met tien of meer jaar ervaring ontvangen salarissen van meer dan $ 200.000 of meer. Onderzoeken hebben ook ontdekt dat CIO’s het werken met bedrijven waarvan de jaaromzet van meer dan $ 5 miljard, meer dan $ 300.000 per jaar te maken. Het salaris van de CIO’s het werken met Fortune 500-bedrijven kunnen niet meten met wat hun CEO’s mee naar huis nemen, maar ze zijn niet bezig te slecht. Terwijl salaris pakket en voordelen zijn tot daar met de beste in de business, de tenure is een bron van zorg voor de meeste CIO’s. De gemiddelde ambtstermijn van een CIO in de VS is slechts ongeveer 4 – 5 jaar.

Een CIO speelt een vitale rol in het verbeteren van de groei van een organisatie en het besturen business innovatie. Zoals eerder vermeld, is de rol van een CIO veranderd in de afgelopen jaren aanzienlijk, en CIO’s meer gericht op het maken van noodzakelijke veranderingen in de IT-structuur, zodat de organisatie in gelijke tred met de mondiale zakelijke omgeving.

Lange termijn carrière doelen
Goede Carrière to Get Into
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Gemiddelde salaris van een Pilot
Carrière Advies voor Studenten
Behavioral Interviews
Top Loopbaan bij een Associates Degree
Beste Carrière voor 2012 en Beyond
Overheid Employee Benefits
Oncoloog Job Description
Hoe maak je een College Professor Word

Leave a Reply