Chirurg Salaris door Specialty

Geen sarcasme of de strafbaarstelling van ambities van een persoon of dromen, maar iedereen die wil een chirurg, voor de flinke salaris, goed, niet aanbevolen. In een dergelijk geval is de kans op falen in de kwalificatie als een chirurg is vrij hoog. Zodra een operatie leraar, in een toespraak, merkte op dat er drie kwaliteiten die een persoon moet hebben, om een ​​groot chirurg, een, mooie vingers, twee, een passie voor de geneeskunde en het menselijk lichaam te bestuderen, en drie worden, een proeve van bekwaamheid te analyseren, beoordelen, berekenen, bestuderen en een ongeslagen en onbetwiste conclusie met betrekking tot een te bereiken zei medische situatie, binnen een kwestie van seconden. Algemeen, is het moeilijk om een ​​gekwalificeerde chirurg, en bovendien is het nog moeilijker om een ​​goede chirurg nadat u passed out van een operatie school. Er moet worden opgemerkt dat een persoon medicijnen studeren en werd een arts of arts chirurg worden.

De reikwijdte van de Chirurgie

Wat maakt een chirurg functieomschrijving, verschillend van een huisarts of een specialist? Het antwoord is eenvoudig, in de geneeskunde, een chirurg is in hoofdzaak een expert in invasieve behandeling van het menselijk lichaam. Het grote verschil is dat een huisarts of een specialist een externe diagnose maakt en geeft een externe behandeling. Een chirurg, anderzijds, snijdt open lichaam, om de schade te herstellen. Klinkt een beetje brutaal, maar elke chirurg eigenlijk snijdt openen van het lichaam voor de behandeling. De vaardigheid van een chirurg is zo scherp en scherp dat het opensnijden van het lichaam om beschadigde organen te herstellen is zo geavanceerd dat de overige organen en de rest van het lichaam, blijven in een normale toestand, ongestoord en functioneren perfect natuurlijk. Vandaar dat een chirurg is een dokter met nauwkeurige vaardigheid en kennis. Chirurgen de grootste deskundigen op sommige specifieke organen en delen van het menselijk lichaam.

Salaris van Chirurgen als Per Specialty

Iedere chirurg heeft een of de andere specialiteit. Het menselijk lichaam is zo gecompliceerd dat het een bijna onmogelijk voor een chirurg te richten op verschillende lichaamsdelen en organen. Vandaar chirurgen gespecialiseerd in een gebied, zoals een hartchirurg kan uitvoeren een chirurgische procedure die betrekking heeft op het hart of een orthopedisch chirurg een procedure uit te voeren op een botten in het lichaam. De algemene vuistregel is dat hoe complexer de chirurgische ingreep, meer is het salaris van de chirurg. Hier zijn een paar ingangen met betrekking tot de chirurg salaris specialiteit. Er zijn verschillende manieren waarop chirurgen en hun specialisaties zijn ingedeeld. De volgende zijn enkele ingangen.

Algemene Chirurgie: De algemene chirurgie verwijst naar de chirurgen die presteren op algemene aandoeningen, die niet precies ten opzichte van bepaalde organen, maar meestal kennis van een chirurgische ingreep zoals plastische chirurgie, transplantatie of huid operatie. In gedetailleerde procedures, algemene chirurgen functie in samenwerking met senior en meer ervaren chirurgen die hebben gestudeerd een gespecificeerde orgaan of systeem. Het gemiddelde salaris van een algemeen chirurg varieert van 291.000 dollar naar 520.000 dollar, afhankelijk van vaardigheid, ervaring en reputatie.
Cardiovasculaire en Hartchirurgie: De cardiovasculaire chirurgie is de operatie met betrekking tot hart. Sommige cardiovasculaire chirurgen beginnen als algemene chirurgen en vervolgens een upgrade naar cardiovasculaire procedures. Sommige chirurgen studie cardiovasculaire chirurgie vanaf het begin. Deze cardiovasculaire en hartchirurgen salaris overspant uit 558.000 dollar naar 852.000 dollar.
Vascular Surgery: De operatie te maken in de procedures van de slagader en aders, staat bekend als een vasculaire chirurgie. Dit soort operatie is nauw verbonden met cardiale en cardiovasculaire operaties en cardiovasculaire chirurgen en vaatchirurgen werken vaak in samenwerking. 329.000 dollar voor 629.000 dollar, is het gemiddelde bereik van het salaris.
Urologie: het gebied van urologie een uitstekend voorbeeld waar chirurgen studie een volledig systeem, in dit geval de urinewegen of de urinewegen. Uroloog die chirurgen verdienen ongeveer 358.000 dollar om 619.000 dollar.
Dermatologie: Het gebied van de geneeskunde en chirurgie dat zich bezighoudt met de menselijke huid. Dermatologie chirurgen vaak nauw samen met plastisch chirurgen. Het salaris van deze chirurgen varieert van 308.000 dollar naar 452.000 dollar.
Plastische Chirurgie: Plastische chirurgen gaan met de wederopbouw van bepaalde menselijke lichaamsdelen, zoals huid, bepaalde botten, externe of oppervlakkige spieren, enz. De gemiddelde salaris van een dergelijke chirurgen varieert van 412.000 dollar naar 820.000 dollar.
Orthopedische chirurgie: Deze chirurgen zijn specialisten in de menselijke botten en het skelet. Orthopedisch chirurgen zijn waarschijnlijk de best betaalde chirurgen verdienen tot ongeveer 459.000 dollar aan 1.352.000 dollar, de orthopedisch chirurg salaris, maar is niet de hoogste een als er neurochirurgen die meer verdienen dan dat.

Er zijn een aantal kostbare procedures, zoals het degenen die zijn uitgevoerd door neurochirurgen, deze chirurgen in rekening onaangenaam bedragen in bepaalde gevallen, terwijl in landen als India, ook zij hetzelfde doen voor gratis. Spine chirurgen en orthodontisten zijn enkele andere voorbeelden van chirurgen. De gebruikelijke carrièrepad dat de meeste chirurgen nemen is dat ze studeren en specialiseren als bepaalde chirurgen, waarna ze werken als algemeen chirurgen voor een aantal jaren onder de mentor-schip van senior chirurgen, voordat het ontwikkelen van een zeer gespecialiseerde chirurgische ingreep.

Jobs in ziekenhuizen zonder een diploma
Wat zijn de voordelen en nadelen van jobhoppen?
Loan Officer Job Description
Vacatures voor Geschiedenis Majors
Hoogste Betalen blauwe boorden banen
Life Coach Salaris
Paleontoloog Salaris
Met behulp van Job Search Engines
Air Hostess Eisen
Medische Carrière Lijst
Hoogste betaalde banen zonder diploma

Leave a Reply