Chemist Job Description

Een chemicus is een wetenschap professional die zich bezighoudt met eigenschappen en structuren van verschillende chemische stoffen. De baan vooruitzichten voor een chemicus is erg groot, omdat hij / zij kan werken op diverse terreinen, zoals farmaceutische producten, onderzoek en ontwikkeling, mijnbouw, verwerking van levensmiddelen, behandeling van afvalwater, enz. Er zijn verschillende soorten van chemici die, analytisch chemici, organisch chemici omvatten, anorganische chemici, medisch chemici en materialen chemici. Voor het kennen van de salaris van een chemicus, laten we een kijkje nemen op de opleidingseisen.

Educatieve Vereisten

Grondige kennis van scheikunde, wiskunde en computers, zijn enkele van de fundamentele vereisten voor een chemicus te worden. Hij / zij moet ook vermogen om te plannen en op te lossen vragen, goede numerieke vaardigheden en goede praktische vaardigheden. Goede communicatieve vaardigheden zijn ook nodig voor de interactie met andere professionals. De student moet een goede kennis over de samenstelling van alle chemische stoffen, hun structuren, eigenschappen en de chemische processen waardoor ze worden omgezet naar andere stoffen.

Als u uw carrière als chemicus te starten, moet je het verwerven van een Bachelor’s degree in de chemie. U kunt het verwerven van een baan in de technische verkoop en service met mate deze bacheloropleiding. U kunt ook kiezen voor het onderwijs chemie in middelbare scholen na het behalen van deze graad. Met een bachelordiploma in je hand, dan kunt u ook helpen een ervaren chemicus. Als u wilt gaan voor een aantal hoog betaalde banen op dit gebied, dan moet je een master in de chemie, die in een of twee jaar worden verkregen na het afstuderen te verwerven. Sommige studenten ook het verkrijgen van een doctoraat in de scheikunde, die vier jaar van strenge studie vereist. Een doctor in de scheikunde kan u carrièremogelijkheden aan een beheerder of zelfs als leraar aan een universiteit te worden.

Job Description van een Chemist

Zoals eerder vermeld, een chemicus is een wetenschapper die studies en analyses samenstelling van verschillende chemische elementen. Een chemicus kan werken met een eigen industrie die zich bezighoudt met de productie van textiel, cosmetica of kunststof. Hij / zij kan ook werken in combinatie met een regering bedrijf voor bestrijding van verontreiniging, de landbouw en rioolwaterzuiveringsinstallaties. Een chemicus die gespecialiseerd is in anorganische chemie, bezig met anorganische stoffen, zoals metalen en mineralen. Een organisch chemicus, analyseert en onderzoekt op zaken die koolstof bevatten, zoals plastic. Medische chemicus of farmaceutische chemicus, is degene die ontwikkelt geneesmiddelen voor de gezondheid doeleinden. Een analytische chemicus analyseert samenstelling van verschillende chemische stoffen, zoals het analyseren van de samenstelling van het materiaal verkregen van een planeet. Zo kunnen we zeggen dat de taken van een chemicus is afhankelijk van het gebied waar hij / zij gespecialiseerd inch Onderstaande is een korte lijst van de verschillende taken van een chemicus.

Plan en synthetiseren nieuwe elementen.
Vinden verschillende manieren om de kwaliteit van een bestaande chemische product te optimaliseren.
Voorbereiden testoplossingen, chemische verbindingen en het uitvoeren van diverse laboratoriumtests.
Het uitvoeren van diverse analyses test en het vinden van de fysische en chemische eigenschappen van de verschillende chemische verbindingen.
Interactie met andere professionals, zoals chemische ingenieurs en wetenschappers.
Bereid analyse-rapporten, technische documenten en standaard specificaties voor de chemische product.
Analyseren en bestuderen effecten van verschillende processen op de samenstelling van een chemische stof.
Gebruik software voor het verwerken van de verkregen gegevens.

Salaris van Chemist

Het salaris van een chemicus wordt beheerst door verschillende factoren, zoals opleiding, ervaring, type werkgever en soort specialisatie. Onderstaande tabel geeft de apotheek salaris afhankelijk van ervaring en type van de werkgever. Het is een benadering die is na doorlopen data uit verschillende bronnen.

Aard van de Werkgever
Gemiddelde jaarsalaris (in $)

Overheid (lokaal of staat)
40.233 tot 60.875

Prive Firm
38.425 tot 54.464

Overheid (Federaal)
53.338 tot 91.296

Hogeschool / universiteit
29.161 tot 45.971

Jaren van ervaring
Gemiddelde jaarsalaris (in $)

Minder dan 1 jaar
31.115 tot 44.946

1-4
37.136 tot 49.227

5-9
44.969 tot 61.127

10-19
49.895 tot 66.066

Dit was een beknopte informatie over de functieomschrijving van een chemicus. De functie van een chemicus is heel uitdagend, kan dit ook vragen om te werken in giftige en explosieve omgeving. Een chemicus aan strikte regels en voorschriften te volgen, om verwondingen en ongevallen te voorkomen. Bovendien moet men veel geduld hebben terwijl analyseren en oplossen van diverse chemische problemen. Ik hoop dat de informatie in dit artikel zal blijken nuttig voor u.

Atletische Trainer Job Description
Kinesioloog Salaris
Machinist Salaris
Hoe maak je een College Kies
Top Betalen Majors in College
Paleontoloog Salaris
Vice President Job Description
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Professional Organizer Salaris
Creatief Schrijven Jobs Online
Federal Employees Retirement System

Leave a Reply