Changing Lanes: Managing Haard en Loopbaan

Werk, Bonded Labour

Aan het begin van mijn carrière, was er een definitieve gevoel dat ik het meest, die van het doorbrengen van een groot deel van mijn leven binnen de vier muren van mijn kantoor ervaren! Ik bedoel, ik had amper stapte uit de organisatie die de dag werd afgesloten en ik was een keer opnieuw verslag na een vermoeide, verstoorde cyclus van de slaap! Het voelde me bijna dat ik getrouwd was met mijn bureau, kletterend weg eindeloze uren van het werk. Werk, dat leek minder als een vorm van aanbidding is en dat meer te maken met pure, onvervalste marteling! Ik denk nu dat aan het begin van de carrière van ieders, ieder van ons hetzelfde voelen.

Huwelijk Changed dit volledig

Terwijl trouwen is een prachtig ding en elke aardse ziel die wil een normaal leven leiden moeten trouwen, ik denk ook dat je nodig hebt om een ​​echt goede te denken over het geval dat u nodig hebt om het na te streven na het huwelijk zo goed! Voor een luie moer net als ik, het huwelijk en het leven na het huwelijk binnen het kantoor beperkingen maakte hel break verliezen! Voor een moment dat ik dacht dat ik dan spelen mijn potje tennis! (Of was dat Badminton!)

Elk moment was ik ofwel ploeteren met wie geserveerd me eerst op kantoor kantine, of thuis te midden van de routine, (lees als alledaagse en eentonig) huishoudelijke taken! Ik denk dat iedere vrouw moet eerst onderzoeken haar leven, diep in introspectie in zichzelf en dan de sprong te wagen! Hoewel velen van ons te leren on the job en velen van ons zijn gemaakt om op de harde manier leren, hoewel het kan lijken als een eerste taak te volbrengen, is het zeker geen gemakkelijke manier om zowel huis en haard te beheren!

Mijn advies aan alle vrouwen die er zijn is dat als je hebt moed (en ik zeg je, je heel veel van nodig!) en de overtuiging om het te dragen door, kunt u het beheer beide fronten en met grote hoeveelheid werkzaamheid. Het is meer als leren MS Word, als je onder de knie hebt de basis, kunt u uw eigen korte bezuinigingen vinden in het volgen van door de cursus. Hoewel er bepaalde natuurrampen die ook een deel van je weg vormen naar succes, de belangrijke taak om te onthouden is dat je zal slagen! Trouwens, een andere belangrijke en nuttige tip is om te mediteren.

Hoe zou dat helpen, vraag je? En meditatie helpt op twee manieren. Aangezien u in mediteren moet je rekening houden met de tijd dat je doet en te plakken voor de beste resultaten. En twee, meditatie ontspant je, maakt je geest vruchtbaarder te voeden in de nieuwe gegevens voor andere planning van het leven het leven tot het maximum.

Bovendien, als je kan het werk voor het beheer, weet je al de methode om uw emoties te beheersen. En als een vrouw bekend is, als degene die niet wordt geregeerd door haar emoties, dan bent u het ‘meisje in control’! Manier om dames te gaan!

Carrière Aptitude Test
Snelst groeiende Carrière 2012
Forbes 10 Happiest Jobs
Airport Security Jobs
Online Instructor Jobs
Receptioniste Taken
Gemakkelijk Jobs te krijgen ingehuurd
Spannende Carrière
Career Doelstelling Voorbeelden
Job Description voor Executive Pastor
Meest gewilde Jobs

Leave a Reply