Census Bureau Jobs

Verschillende landen in de wereld gedrag volkstelling eens in de tien jaar en de Verenigde Staten is een van hen. Het nemen van een landelijke telling is een vrij grote taak, waarvoor het US Census bureau heeft aan duizenden mensen in te huren voor permanente en tijdelijke functies. Het verhuren van tijdelijke functies vindt meestal plaats voorafgaand aan de geplande volkstelling. Van de verschillende permanente telling banen, de belangrijkste zijn het werk van statisticus of analist, wiskundige statisticus, geograaf, cartograaf en informatietechnologie specialist. Onder de tijdelijke banen, zijn de grootste inhuren inspanningen verricht voor tellers. Het is een veld baan, waar tellers moeten elk huis van het gebied toegewezen om hen te bezoeken en de volkstelling vormen of de vragenlijst gevuld te krijgen. Andere tijdelijke banen tijdens de volkstelling periode zijn, de bemanning leiders, kantoor assistenten en begeleiders. De carrière mogelijkheden op dit gebied zijn immens en de beschrijving hieronder zal je precies bekend te maken met het zelfde.

Werken bij Census Bureau

De banen die het meest kritisch zijn voor de werking van het Census Bureau zijn, de banen van statisticus, geograaf, cartograaf, wiskundige statisticus, informatietechnologie specialist, toezichthouders, bemanning leiders, kantoorpersoneel en tellers.

Statisticus
Een statisticus van het Census Bureau heeft meestal te werken op gegevens van twee hoofdcategorieën, die bekend staat als demografie en economie of sociale wetenschappen. Om een ​​statisticus te worden, is een graad die op elk van de volgende velden – economie, statistiek, marketing, financiën, bedrijfsvoering, sociologie of demografie.

Wiskundige Statistician
De taak van een wiskundige statisticus is om nieuwe statistische methoden, time-serie model, de demografische prognoses te ontwikkelen en enquêtes te ontwerpen met het oog op inkomen, armoede, werkloosheid en diverse andere aspecten van de economie te meten. Een aanvrager voor deze job is vereist om een ​​sterke achtergrond in wiskunde en statistiek hebben.

Geograaf
Een geograaf die werkzaam zijn in het Census Bureau moet ontwikkelen expertise in kaart brengen of kaart ontwerp, dat de tellers kan begeleiden bij het verzamelen volkstelling informatie. Een geograaf is ook verantwoordelijk voor het analyseren van data en het plannen en monitoren werking op het veld. Een sterke achtergrond in geografie en andere aanverwante gebieden, zoals cartografie is nodig om aan de slag gekwalificeerd voor deze job.

Kartograaf
De taak van een cartograaf is het ontwikkelen van expertise op het gebied in kaart brengen en de kaart ontwerpen, voorbereiden gespecialiseerde kaarten, cartografische bestanden en de ontwikkeling van geautomatiseerde kaart productiesystemen. Een zekere mate in de cartografie, samen met een sterke achtergrond in wetenschap-zijn de vereiste kwalificaties te solliciteren voor deze job.

Technology Specialist
Een andere Census Bureau taak is informatie-technologie specialist, met als belangrijkste verantwoordelijkheid is het onderhoud van hardware en software systemen, alsmede de planning en coördinatie van de installatie, bediening, het testen en het oplossen van problemen van het zelfde. Vereiste kwalificaties voor deze baan is een graad in de informatica, informatiekunde of beheer van informatiesystemen met ervaring in de IT-sector. Voor zover selectie voor tijdelijke banen, zoals, tellers, toezichthouders of teamleider betreft, wordt dit gedaan door het uitvoeren van proeven.

Hoe kan ik een baan in de Census Bureau Get?

U moet de verschillende criteria te voldoen. De kwalificaties die nodig zijn om de vaste banen te krijgen zijn al uitgelegd. Het grootste aantal kansen op werk worden verondersteld om tellers. De tellers zijn verantwoordelijk voor het verkrijgen van de volkstelling vragenlijst opgevuld door het publiek en voor het verifiëren van de adreslijst van de telling. Voor het aanvragen van een volkstelling baan, in de eerste plaats dat u moet invullen van een aanvraagformulier, dat kan worden gedownload van de website van het Census Bureau. Anders kunt u naar uw regionale Census Bureau kantoor om informatie over werkgelegenheidskansen te krijgen.

Aanvragen worden meestal verplicht te worden ingediend in persoon op de dag van het dienstverband test. De eerste stap om een ​​dergelijke baan te krijgen is om duidelijk de test die het bureau voert voor de selectie. De test is niet zo moeilijk, maar een beetje lastig. Vragen zijn meerkeuzevragen en zijn ontworpen om numerieke vaardigheden, maar ook vaardigheden te testen op administratief, besluitvorming, kaartlezen en begrip. Ter voorbereiding op de test, dan kunt u het nemen van de volkstelling praktijk te testen, om vertrouwd te raken met de vraag patroon.

Zodra je het Census Bureau taak van tellers, bereid zijn om de huizen van de plaats of het gebied is toegewezen aan die u bezoekt. Je moet de huishoudens in uw plaats te interviewen en vul de vragenlijst in. De kans op het krijgen van een volkstelling baan hangt af van verschillende factoren, zoals, testscore, talenkennis, beschikbaarheid van werk in uw omgeving en ook het aantal uren dat u beschikbaar bent om elke week te werken. Meestal zijn de salarissen zijn US $ 14 tot US $ 20 voor elk uur.

Leraar Interview Questions
Autoverkoper Salaris
Kinesioloog Salaris
Dermatologie als een Career
Stappen om leraar te worden
Internist Salaris
Korte Carrière dat goed salaris
Art Carrière
Wat doet een netwerkbeheerder doen?
Best Jobs in de wereld
Reden voor Leaving Huidige vacatures

Leave a Reply