Carrière Werken met dieren

Ik heb een vurige liefde voor dieren. Ik ben omringd door verschillende huisdieren sinds ik een kleine jongen was. Doffers en duivinnen, honden en katten, zelfs een geit en haar lam, aquariumvissen en kleine muizen, alle hebben een plek in mijn huis en mijn hart. Ik weet zeker dat er veel mensen zijn die er ook van genieten beginnen rond dieren en delen van gevoelens van mededogen voor hen. Dit maakt hen vaak af of ze konden plezier mengen met werk. Daarmee bedoel ik dat ze willen leren over de verschillende carrières werken met dieren. Een paar jaar geleden, zoals carrière betrokken niets meer dan steeds een dierenarts, dier trainer, of een wildlife onderzoeker en wildlife fotografie. Als het bewustzijn met betrekking tot verzorging van dieren groeide meer en meer mogelijkheden met betrekking tot carrière met betrekking tot het werken met dieren werden opengegooid.

High Betalen Carrière Werken met dieren

De meeste van de tijd, mensen op zoek naar carrière werken met dieren zijn niet erg bezorgd over het geld dat ze verdienen. Echter, men moet om geld te verdienen en fatsoenlijk leven in de hedendaagse wereld van hoge inflatie. Er zijn maar weinig goedbetaalde carrière die niet alleen bieden u een manier van leven, maar ook een hoge tevredenheid en opwinding.

Dierenarts
Een dierenarts is een dier dokter. We weten allemaal dat een van de top betaalde banen is die van een arts. Meer en meer eigenaren van gezelschapsdieren een bezoek aan dierenartsen om hulp en verzorging van hun dieren. Niet alleen een prive-dierenarts een bloeiende baan te oefenen, zijn er andere wegen te beschikbaar. U kunt worden aangewezen als een dierenarts voor een dierentuin, een ranch, sportieve groepen en zelfs in laboratoria voor onderzoek en verzorging van dieren. Om te komen van een dierenarts, moet je een post bachelor’s degree te verdienen in Doctor in de Diergeneeskunde. Zodra u overstapt van een diergeneeskunde school, wordt u het nemen van een examen die u zullen helpen te verdienen uw licentie om te oefenen. Een dierenarts salaris is ongeveer 75.230 dollar / jaar. of $ 36.17/hr.

Dierenarts Technician
Net als alle artsen, dierenartsen kunnen niet zorgen voor de gezondheid van het dier in zijn eentje. Zij hebben behoefte aan de hulp van een getrainde en ervaren persoon om hen te helpen op de baan. Een van de loopbaan in de diergeneeskunde is van een dierenarts technicus. U moet een associate degree te hebben en een licentie-examen passeren. Een veterinaire technicus salaris is ongeveer 27.970 dollar / jaar of $ 13.45/hour.

Dierenarts Patholoog
Dierenarts patholoog worden getraind in het bestuderen van ziekten, de ontwikkeling en de oorzaak van de ziekte. Ze doen dezelfde dingen een patholoog voor ziekten bij de mens doet. Ze helpen de dierenarts de diagnose ziekten bij dieren en kies de juiste lijn van de behandeling. De mediane salaris voor een dierenarts patholoog is ongeveer $ 120.000 en $ 160.000.

Pet Sitters en Exerciser
Dit is een andere goedbetaalde carrière waar het werken met dieren vereist is. U kunt werken part-time of full-time als een huisdier sitter en trainer. U moet de huisdieren mee te nemen voor het verzorgen sessies, trainingen, bezoeken aan een arts. Het gaat ook om zorg voor huisdieren en baby-sitting huisdieren als eigenaars zijn uit of zijn gegaan voor een vakantie. Dit is een baan vol verantwoordelijkheid als je nodig hebt voor de verzorging van huisdieren die behoren tot anderen. Hoge werk ethiek, geduld en liefde voor dieren zijn de vereisten. Je moet op een flexibele werkduur hebben als je misschien nodig is om te zorgen voor een huisdier op elk moment tijdens de dag. Het jaarsalaris voor een enkele persoon die als een huisdier sitter is ongeveer $ 30, 000 tot $ 45, 000. Die met een groot huisdier zitten bedrijf te verdienen ongeveer $ 100.000 en nog veel meer.

Andere goedbetaalde carrière ook de volgende:
Onderzoek Dierenarts
Animal Fysiotherapeut
Animal Chiropractor
Dierenwelzijn
Animal Behaviorist
Animal Breeders
Animal Trainers
Canine Welzijn Technician
Werk in Herpetology
Loopbaan bij paarden
Hond Groomer
Hondengeleiders
Hond Gehoorzaamheid Trainer
Horse Trainers
Horse Racing Jockey
Primatologie Carrière
Professionele Farrier
Bereik Managers
Scheerder van schapen
Stabiele Lad
Pet Shop Owner
Petting Zoo Owner

Carrière Werken met Wilde dieren

Het is niet alleen de tamme dieren rond het blok, maar ook wilde dieren die onze zorg nodig hebben. Er zijn vele bevredigende loopbaanontwikkeling te werken met wilde dieren die vereist toewijding en moed. Men moet de moed, omdat ze immers wilde dieren zoals leeuwen, beren, olifanten, wolven, giraffen, zebra’s, enz. Als je een echte dier enthousiast en willen iets voor onze vrienden doen in de jungle, dan carrière werken met wilde dieren is je spel.

Zoo Keepers
Zoo keepers zijn degenen die werken en de zorg voor dieren die in de dierentuin. Zij hebben behoefte aan om zorg te dragen over de dieren voederen, schoonmaken van hun dierentuin en eventuele wijzigingen in de dieren gedrag te begrijpen. Ze moeten beschikken over voldoende kennis over de dieren uit de dierentuin. Zij moeten ook in staat zijn om uit te leggen over de verschillende habitat en gedragspatronen van de dieren aan de bezoekers. Een stagiair of niet zo ervaren verzorgers salaris is ongeveer $ 28.000 per jaar. Die zullen ervaren kan verdienen ongeveer $ 40.000 per jaar.

Zoölogen / wildbiologen
Wildbiologen zijn degenen die een studie wilde dieren en hun omgeving. Zij kunnen bestuderen dieren in prive laboratorium, universiteit of werk op het veld. Zoölogen functieomschrijving toont deze zijn experts die gespecialiseerd zijn in een diersoort als een vogel, dier, reptiel of vis. Om een ​​wildbiologen of zoölogen moet men veel studeren en vele graden te verdienen. Men kan het nodig zijn tot 10 jaar door te brengen op voorhand scholen en misschien zelfs verdien een Ph D. De mediane jaarsalaris van wilde dieren biologen en zoölogen is ongeveer 55.280 dollar of meer.

Andere carrières werken met wilde dieren omvat het volgende:
Conservation Officer
Bosbouw / Park Ranger
Milieuchemie
Ecologist
Cooperative Extension Agent
Interpretive Naturalist
Visteelt
Milieubeheer
Natural Resources Management
Wildlife Rehabilitator
Zoo and Aquarium Carrière
Zoological Park Carrière
Zoological Scientist
Game Warden
Jachtopziener
Wildlife Conservation
Fish and Game Wardens
Fish and Wildlife Management

Carrière Werken met Marine Animals

Als u graag buiten, werken in alle weersomstandigheden, zelfs in het weekend, ‘s nachts en zelfs vakanties, vervolgens carrière werken met zeedieren is uw kopje thee. Er zijn veel carrières werken met zeedieren, waarvan sommige moeten een 4 jaar hbo-opleiding en / of specialisatie graad. Laten we eens een kijkje bij enkele van de loopbaan het werken met zeedieren die u kunnen interesseren.

Marine and Freshwater Biologen
Die werken als zee-en zoetwater biologen moeten werken met dieren en planten van de rivieren, meren en de zee. Mariene bioloog functieomschrijving omvat redding en rehabilitatie van zeedieren die ofwel zijn gestrand, gewonde of zieke. Een zoetwater of mariene biologen salaris die werkervaring van meer dan 5 jaar is ongeveer $ 60.000 tot 70.000.

Aquarianen
Degenen die werken in een zoet-en zee-aquarium opstellingen worden genoemd aquarianen. Ze moeten de vissen en zeedieren voeden, hun gezondheid, kwaliteit van het water te controleren en in te stellen van de tanks voor tentoonstelling voor publiek en ook rekening met de wild dier gedrag in de aquaria. Een ervaren aquarianen verdient ongeveer 22.800 dollar per jaar.

Herpetologists
Degenen die een studie en onderzoek over reptielen en amfibieën worden genoemd herpetologen. De herpetoloog moet werken met schildpadden, kikkers, slangen, hagedissen, enz. De salaris voor een herpetoloog is ongeveer $ 18.000 tot 80.000 dollar, afhankelijk van het werk setup. Zij kunnen werken met musea, dierentuinen, wildbeheer, professoren, enz.

Andere carrières werken met zeedieren zijn de volgende:
Aquarium Supervisor
Curator
Naturalisten
Marine Mammal Trainers
Kwaliteit van het water Technici
Marine opvoeder
Marine filmmaker
Marine fotograaf
Ecotoerisme gids
Park Ranger
Beach opzichter
Maritime of milieu-advocaat
Kust of de oceaan beleidsdeskundigen
Aquavet (dierenartsen die gespecialiseerd zijn in zee-of waterdieren)
Marine archeoloog
Marine historicus
Aquaculturist broederij specialist
Liggend of maritieme architect
Marine botanicus

Carrière Werken met exotische dieren

Vacatures werken met exotische dieren gaat werken met wilde of verwilderde dieren afkomstig uit andere landen. Als u wenst te hebben verrijkt carrière werken met exotische dieren dan de opties die beschikbaar zijn onder meer een dierentuin keeper, dierenarts en een dier trainer. Als een exotisch dier trainer, moet men de dieren te trainen om te presteren voor grote groepen. Je moet veel geduld en doorzettingsvermogen hebben, terwijl de opleiding van deze dieren. Ze zijn immers wilde en verwilderde dieren die ook kan gevaarlijk zijn. Een aantal van de dieren die je kan hebben om te trainen onder dolfijnen, gorilla’s, chimpansees, leeuwen, tijgers, enz. U misschien in dienst van dierentuinen en revalidatiecentra. Animal trainer zijn ook in de vraag door filmmakers. Zij hebben behoefte aan om dieren te werken in films zoals honden, katten, paarden, apen, chimpansees, leeuwen, olifanten, enz. Naast training bepaalde exotische dieren een trein kan nodig zijn om cobra’s, pythons, krokodillen, etc. De mediane jaarsalaris van controle een dier handler misschien over 12.840 dollar naar 17.460 dollar naar 28.420 dollar en meer.

Er zijn veel meer verschillende banen werken met dieren die je kunt kiezen als een carrière. Je kunt vinden over alle mogelijke carrières werken met dieren in de regio waar u woont. Hoop dat de bovenstaande alinea’s hebben geholpen vind je een aantal goedbetaalde carrière en maak een carrière helpen van dieren.

De recreatieve Therapeut Job Description
Statisticus Salaris
Medische Loopbaan
Conciërge Job Description
Industries die huren
Zwakte Interview Vraag Voorbeelden
Best betaalde banen voor vrouwen
Best betaalde beroepen
Werk in Computer Hardware Engineering
Pilot Salaris
Vacatures Zonder een High School Diploma

Leave a Reply