Carrière Werken met autistische kinderen

Het kan een van de beste keuzes die je zal maken in je leven, als je het nemen van grote interesse in het helpen van autistische kinderen groeien en ontwikkelen in het leven, iets wat ze niet kunnen doen door zelf. Hoewel het kost veel tijd, geduld en werk, is het de moeite waard. De tevredenheid afgeleid van het helpen van kinderen die lijden aan autisme wordt beschouwd als de grootste motivatie voor mensen die willen een carrière in dit gebied voort te zetten. Als je een middelbare school student of je op het punt om uw college te voeren, kunt u van dit stukje informatie ten goede komen door het kennen van de verschillende carrières waarin u kunt helpen kinderen die lijden aan complicaties van autisme, het syndroom van Asperger, ADD, ADHD en soortgelijke ontwikkeling aandoeningen.

Hoe kun je helpen autistische kinderen?
Het is inderdaad prijzenswaardig dat u bereid bent om kinderen te helpen met autisme. Je intentie is welke het meest kwesties en u kunt uw missie start door te werken als vrijwilliger in diverse NGO’s of de gezondheidszorg eenheden die werven mensen voor het nemen van basiszorg van autistische kinderen. Een loutere blik op het Internet zal u helpen om adressen van verschillende organisaties en steungroepen voor autistische kinderen in uw plaats te vinden. Ik weet dat veel van mijn vrienden die op vrijwillige basis worden gewerkt om kinderen die lijden aan verschillende psychische stoornissen te helpen. U kunt ook als vrijwilliger te werken voor sommige ziekenhuizen al heb je wel of niet voor betaald te worden. Ondertussen kunt u doorgaan met je studie en kies een college dat cursussen met betrekking tot autisme verleent. Volgens het Centrum voor autisme en aanverwante stoornissen, het principe VS lichaam helpt autistische kinderen een normaal leven leiden, een bachelor’s degree in de psychologie, onderwijs, ontwikkeling van jonge kinderen, of een andere vergelijkbare mate is essentieel om een ​​carrière op dit gebied te maken. Verder kan het voltooien van een medische school studie van vier jaar om meer commando te krijgen over aandoeningen gerelateerd aan kinderen. Veel medische professionals die afstuderen als ergotherapeuten hebben diepgaande kennis over autisme en soortgelijke psychische stoornissen en vandaar dat zij gaan werken als artsen die helpen autistische kinderen. U kunt ook overwegen het nemen van een bachelor in de verpleegkunde opleiding, zodat u kunt eenvoudig de patiënt zorg en ondersteuning aan kinderen te bieden. Als u na het diploma bachelor u niet wilt om een ​​medische graad te nemen, kunt u gaan voor na afstuderen graad in pedagogie, psychologie of soortgelijke velden en pas examens om een ​​leraar voor gehandicapte kinderen te worden. Het hangt allemaal af van jou en de manier waarop u wilt autistische kinderen te helpen.

Je moet gaan zitten met uw college counselor en bespreken de mogelijke carrièrepaden u kunt nemen. Op basis van uw gesprekken met uw college counselor, leerkrachten en ouders, moet u een wijs besluit. Je moet die liefde voor autistische kinderen is het belangrijkst als u wenst om hen te helpen begrijpen, maar je moet goed onderwijs te krijgen voordat je in staat bent hen te helpen. Vandaar, onderwijs, verblijf en training zijn allemaal belangrijke onderdelen van verschillende beroepen werken voor autistische kinderen.

Vacatures te kiezen om autistische kinderen te helpen
De volgende zijn verschillende taken die u kunt kiezen in uw poging om een ​​professional die helpt autistische kinderen te worden.

Daycare Provider
Er zijn een groot aantal particuliere en openbare instanties die dag zorgaanbieders diensten aan te bieden voor kinderen met speciale behoeften. Dag zorgaanbieders zijn een grote hulp voor ouders die moeten werken of voor het uitvoeren van een aantal belangrijke taken tijdens de dag. Omdat het een bekwame en medelevende dag zorgverlener zijn belangrijke deugden om te gaan met autistische kinderen. Meestal, het kinderdagverblijf dienstverlenende agentschappen minimale training aan de kandidaten geïnteresseerd zijn in het werken met autistische kinderen. Terwijl slechts enkele staten hebben licenties en regelgeving voor de dagopvang, bijna alle van hen vereisen criminele achtergrond controles uit te voeren op de kinderopvang personeel. Het merendeel van de lokale overheden te reguleren normen, regels en vergunningen voor kinderdagverblijven. Hoewel, het werken als een kinderdagverblijf provider kan niet verdien je veel, het is een goede start voor studenten, huisvrouwen en andere mensen die willen om kinderen te helpen met speciale behoeften. Medische studenten die willen een eerste hand ervaring van het helpen van autistische kinderen hebben kunnen overwegen om par time werk in crèches als assistenten.

Leraar
Becoming een leraar voor autistische kinderen is een mooie carrière-optie zoals u zult helpen speciale kinderen nieuwe dingen beleven en zich te ontwikkelen in de reis van het leven. Omdat autisme veroorzaakt communicatie en sociale interactie gerelateerde problemen, de taak van de leerkrachten voor het buitengewoon onderwijs is zeer uitdagend. Om een ​​leraar voor autistische kinderen, moet men een bachelor’s degree in het speciaal onderwijs te nemen van een gereputeerde, geregistreerde en authentieke hogeschool of universiteit. De vier jaar bachelor graad wordt u voorzien van een breed begrip van ontwikkelingsstoornissen bij kinderen. Na de voltooiing van een bachelor, zult u gevraagd worden om een ​​pedagogisch licentie te nemen in de staat waar u wenst te leren. U zult worden toegekend onderwijs certificering van het departement onderwijs van uw staat nadat u goed te vullen de applicatie en laat de staat dat geleid examens. Verschillende landen kunnen meer dan een examen uit te voeren, dus informeer er in uw staat departement onderwijs kantoor. Verder moet je een master’s degree in het speciaal onderwijs krijgen of in de loop betrekking heeft op autisme bij kinderen. Het vereist jaren van het onderwijs en consistente hard werken om autistische kinderen te begrijpen en ze live een evenwichtiger leven te helpen.

Ergotherapeut
Of het nu op school of thuis, kan ergotherapeuten profiteren kinderen met autisme. Omdat de operationele therapeuten bestuderen de menselijke ontwikkeling, ze zijn op de hoogte van alle aspecten van een aandoening, pijn of letsel dat is, sociale, emotionele en fysiologische. Dit vermogen helpt hen met autistische kinderen werken nauwer en op een betere manier. OT’s zijn ingehuurd door scholen die kinderen met autisme te leren. In de eerste jaren van het onderwijs een autistisch kind, OT’s zijn in staat om de sterke en zwakke punten van het kind te identificeren, zodat ze kunnen krijt een strategie om de sociale vaardigheden van het kind te verbeteren. Om uitgegroeid tot een ergotherapeut met kinderen, men moet volgen alle eisen van het worden een algemene OT. Een bachelor’s degree in de life sciences, biologie of pre-ergotherapie en dan een master’s degree in een ergotherapie is vereist om een ​​pediatrische ergotherapeut te worden. Kennis over bijzondere handicaps bij kinderen is zeer belangrijk en vormt het deel van cursus in het OT het onderwijs. Verder moet men langs de certificatie-examen dat geleid werd door de De Nationale Raad voor certificering in de ergotherapie en behaalde toestand vergunning tot uitoefening als ergotherapeut helpt autistische kinderen.

Vergelijkbaar met de bovenstaande taken met betrekking tot autisme bij kinderen, zijn er verschillende andere therapieën, maatschappelijk werk en logopedist banen die men kan overwegen. Gezien de omvang en reikwijdte van de medische zorg voor kinderen met speciale handicaps, medische wetenschap studenten hebben een groot aantal opties. Het is aan u om uw interessegebied te beslissen en een wijs carrière beslissing te nemen.

Goede Career Choices for Men
Online Vacatures voor Leraren
Ziekenhuis Schoonmaak Vacatures
Kunst Werken die goed betalen
Hoe kan ik een baan te verliezen in 10 dagen
Doelstellingen van de Carrière voor leraren
Best betaalde IT-banen in de vraag voor 2012
Zes Figuur Jobs met een bachelordiploma
Algemene Chirurg Salaris
Conciërge Job Description
Jobs voor middelbare scholieren in ziekenhuizen

Leave a Reply