Carrière in de Informatie Technologie

Informatietechnologie is een zeer breed veld, en als een persoon denkt van het kiezen van een carrière in het, hij kan hebben om zeer specifiek te zijn over wat hij eigenlijk wil doen. Er zijn verschillende functies beschikbaar in dit gebied, die kunnen verschillen afhankelijk van de verantwoordelijkheden en taken van de IT-professional. Bovendien zijn deze professionals goed betaalde in vergelijking met andere banen. Certificaten en IT-gerelateerde trainingen zijn zeer essentieel, als men te bloeien op dit gebied, omdat ze nog belangrijker dan elementaire diploma’s, zoals bachelor en master’s degree. Bovendien vorige IT ervaart ook telt. Laten we weten dat sommige van de beroemde carrière in de IT kan men kiezen uit.

Software Engineering: Het is een van de meest veeleisende carrière in de IT-sector. De basisvereisten om een ​​software-ingenieur te worden is een bachelor’s degree in de informatica, maar een master’s degree kan de voorkeur voor senior posities. Software engineers zijn verantwoordelijk voor het coderen, het koppelen van toepassing modules en functionaliteiten, en het opsporen en corrigeren van fouten in een programma-code. Senior software engineers zijn verantwoordelijk voor het begeleiden van de junior die in de taken die zij reeds hebben uitgevoerd in het verleden. De loonschaal van junior engineers is $ 50.000 – $ 60,000 per jaar, terwijl voor senior ingenieurs, het salaris is afhankelijk van hun jarenlange ervaring.

Database Administrator: een IT-professional die zorgt voor de administratieve werkzaamheden van informatiebestanden staat bekend als een database-beheerder. Ze worden ook wel DBA’s, en het uitvoeren van database-ontwerpen, het behoud en de ontwikkeling van databases, en ook uitvoeren verschillende tests. Zij spelen een cruciale rol in het creëren van en het nemen van back-ups van gegevens, en ervoor zorgen dat de data herstelbaar is in het geval van een ongeluk. Ze zijn betrokken bij de planning, de coördinatie en de uitvoering veiligheidssystemen tot het bedrijf te beveiligen. Hun loonschaal varieert van $ 70.000 tot $ 95.000. Iemand die wil een database administrator moet ten minste beschikken over een bachelor’s degree in de informatica of een gelijkwaardige ervaring. Extra kwalificaties zijn een extra voordeel.

Web Developer: De primaire taak van web-ontwikkelaars is om websites te ontwerpen voor hun klanten. Zij zijn verplicht om goed thuis zijn in web ontwerpen talen zoals HTML, XML, CSS, Flash, PHP, etc. Zij gebruiken hun codering vaardigheden en creëren van websites en webpagina’s die kunnen worden bekeken en compatibel met elke browser. Bovendien zijn ze bedreven in het gebruik van andere applicaties zoals Photoshop, Illustrator, Dreamweaver, enz. Ze hebben een volledig begrip van hoe websites en webpagina’s werken. Zij kunnen worden verplicht om langer te werken uren als gevolg van het project deadlines. Ze krijgen betaald in een range van $ 40.000 tot 60.000 dollar per jaar, echter, ervaren professional kan een aanzienlijke salaris te trekken.

Systeembeheerder: Deze professionals zijn verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen, onderzoeken en evalueren van verschillende datacommunicatie systemen zoals Local Area Network (LAN). Zij kunnen ook eisen dat een onderzoek en stellen op verschillende netwerk-en hardware technologieën die blijven veranderen van tijd tot tijd. Een system engineer moet up-to-date met de nieuwe of verbeterde technologieën in de markt. Ze repareren en hardware componenten te behouden, zoals de CPU, monitor, toetsenbord en andere randapparatuur. Systeembeheerders moeten worden bedreven in technische vaardigheden met betrekking tot de installatie van computer hard-en software. Hun werk wordt zeer hectisch als er een probleem in het netwerk of enige hardware als belangrijk project werk wordt uitgevoerd.

Dit waren enkele van de vele carrières beschikbaar zijn in de IT-sector. Het selecteren van een informatie-technologie carrière is een individuele keuze, en volledig afhankelijk van de vraag of men wil het installeren van een computer, ontwerp websites, of het ontwikkelen van software.

Kindergarten Teacher Eisen
Interessante jobs die goed betalen
IT vacatures in de vraag
Vacatures in de reisbranche
Spine Chirurg Salaris
Hoge Salaris Jobs
Hoe maak je een loopbaanadviseur Kies
Goede Career Choices for Men
Employment Insurance
Carrières die betalen over 100k een jaar
Het veranderen van baan: Het nemen van dat Plunge

Leave a Reply