Carrière als Stage Manager

Management: Het is een kunst. Hoe is het toch te beheren kunst? Houd een controle op de artistieke bewegingen? Uw directeur benodigdheden? De technici ‘eisen, en natuurlijk, je acteurs frequente driftbuien (arr. ..)? Inderdaad, het is leuk om een ​​stage manager. Terwijl de regisseur werkt op het maken van een show succesvol, u, die verantwoordelijk is voor het gehele regie, samenwerken met, het verzorgen van de lichten, de gordijnen, de rekwisieten, de technici, de acteurs, en al het andere dat maakt laten een stadium een succes te maken. Ze communiceren met de organisatoren van de show door het nemen van alle details, en uit te voeren voor het doel van het maken van een show een succes. Nou, het zou niet verkeerd zijn om te zeggen dat een stage manager is van de regisseur favoriete persoon! Echter, is alles goed als het goed gedaan. Management omvat een grote verantwoordelijkheid, en het stadium managers zijn geen ninja’s die niet kunnen fouten maken. Daarom, als je gaat om te werken als een professionele regisseur in de nabije toekomst, is het een goed idee om in detail leren over welk stadium managers doen, wat zijn de vereisten om een ​​te worden, hoeveel ze jaarlijks te maken, en wat de mogelijkheden voor de toekomst. Dus, maak aantekeningen.

Aard van het werk
Ze hebben een hectische werkende leven, en soms, in openlucht te werken in het weekend. Echter, de taak van het podium managers is vol plezier. Hun belangrijkste taak is het beheren van alles wat op het podium, zodat het publiek wordt uit de theater opgetogen en tevreden na de show is voorbij. Hun verantwoordelijkheden omvatten de analyse van scripts, personeelsplanning, het beheren van het aantal vereiste tekens, de rekwisieten en meubels nodig, kostuums worden gedragen, lichteffecten om gebruikt te worden, en catering aan de basisbehoeften van de werknemers. Het is een belangrijke taak als iedereen werkelijk is gebaseerd op een stage manager voor hun werk. Stage managers ook coördineren met hun productie managers en actoren voor de show, en stelt hen over de repetitie locaties. Inderdaad, het is een moeilijke taak, en alleen degenen die je goed in bent het managen van mensen kunnen denken van slagen in deze interessante beroep.

Educatieve Vereisten en vaardigheden
Het maakt echt niet uit welk gebied u behoorde tot eerder. Waar het om gaat is wat ga je doen na dat. Stage management vereist het omgaan met mensen, en het leren van de kunst van het management met elk project dat u ondernemen. Dit veld staat open voor afgestudeerden op alle terreinen. Echter, een achtergrond in podiumkunsten, muziek of theater het verhogen van uw kansen op het opzetten van uw plaats hier. De reden hierachter is het feit dat mensen die behoren tot podiumkunsten weten over de piepklein procedures die, gezamenlijk, maakt u een succesvolle beurs. Maar zelfs als je niet uit het veld van de podiumkunsten, dan kunt u altijd getraind op de baan. Bovendien instituten zoals de Los Angeles Film School of Academy of Art University in San Francisco bieden tal van cursussen om mensen die geïnteresseerd zijn in het worden een stage manager, en je kunt krijgen gecertificeerd na het voltooien van een beroepsopleiding van deze. Veel instellingen zijn een partner voor uitvoerende kunsten werkgevers, en dus, dit verhoogt uw kansen op plaatsing rechts nadat u afgestudeerd. Rust, krijgt u informatie over het beheren van shows als je eenmaal bent aangenomen.

Loonschaal
Stage managers doorgaans goed verdienen tussen de $ 30.000 – 45.000 dollar in de loop van de eerste jaren van hun carrière. Echter, dit salaris figuur toeneemt, en gaat verder dan 60.000 dollar met een paar jaar ervaring, en de mate van het project dat een regisseur is een onderdeel van. Merk op dat, wordt uw salaris als regisseur zeer gedreven door het gebied van de podiumkunsten je werkt in (muziek, theater, dans, enz.), en de geografische regio die u kiest om te dienen binnen Terwijl Los Angeles, Californië en New York buitengewoon besteden aan stage managers, zijn er verschillende staten in de VS die typisch minder te betalen.

Loopbaanperspectief
Voor een stage manager, carrièremogelijkheden in de podiumkunsten industrie zijn in bulk, om de eenvoudige reden dat, de wereld van entertainment heeft spruitstuk ontwikkeld, en met meer en meer liefhebbers van kunst te draaien producenten en regisseurs om iets nieuws aan de wereld, de te bieden behoefte aan mensen die hun hele setup kunt beheren wordt steeds groter. Stage managers werken voor theater en concerten kunnen verwachten grotere carrièremogelijkheden, die toenemen in overeenstemming met de omvang en het niveau van het project.

Meestal worden stadium managers werkzaam op basis van contracten, en werken seizoen. Echter, grote bedrijven is dat zij zich full-time te werken, en dus een grotere vergoeding te betalen voor hen. Als je helemaal klaar om je niche te snijden in de wereld van de podiumkunsten, en hoe je een horde mensen te beheren kennen, kan de taak van een regisseur bieden u eindeloze mogelijkheden om uw toekomst veilig te stellen.

Beslissen over een College
Docent speciaal onderwijs Job Description
Interessante Carrière die goed betalen
Jobs die goed betalen
System Administrator Job Description
Werken die goed betalen
Nucleaire Apotheker Salaris
Alternatieve carrières voor Verpleegkundigen
Universitair docent Salaris
Geofysicus Salaris
Alternatieve carrières voor Artsen

Leave a Reply