Career Test voor middelbare scholieren

De sterke en zwakke punten, intelligentie en neigingen van de studenten zijn verschillend, en het is essentieel om volledig te kunnen identificeren hen op tijd om de juiste carrière beslissing te nemen. Vele malen, ouders zijn zich niet bewust van de sterke en zwakke punten van hun kind en uiteindelijk het nemen van verkeerde beslissingen bij het kiezen van een carrièrepad. Een enkele verkeerde beslissing kunnen ruïneren de gehele loopbaan van de student. Carrière tests worden bereid door ervaren academici en pedagogen, die een aantal jaren doorgebracht in het onderwijs en hebben geleid duizenden studenten.

Overzicht

Carrière testen bevatten een aantal typische en goed ontworpen vragen die helpen om het vermogen van de student te analyseren. De test kan iets tussen vijftig tot honderd vragen en de meeste van de tijd, je zal een minuut te krijgen op een gemiddelde op een bepaalde vraag te beantwoorden. De vragen zullen hebben meerdere opties en de kandidaten verschijnen voor de carrière-test worden verondersteld om de juiste alternatief te kiezen. Uiteraard, hoe meer correcte antwoorden die u geeft, zal meer je intelligentie en de raadsheren zal het resultaat blad te gebruiken om u te begeleiden in het bereiken van uw carrière doelen. Deze tests zijn zeer nuttig in carrièreplanning en loopbaanontwikkeling.

De carrière-test bevat vragen over alle onderwerpen en bevatten vragen om je algemene kennis en persoonlijkheid te testen. Er zullen intelligentie testen vragen, zoals het vinden van de ontbrekende nummers, het maken van zinvolle woorden, enz. wiskundige vragen over wiskundige concepten, stellingen en het oplossen van problemen, astronomische vragen en die met betrekking tot onderwerpen als natuurkunde, scheikunde, biologie, techniek, etc. U kunt verwachten vragen testen algemene redenering vermogen en ruimtelijk inzicht in de carrière test voor studenten. Wat wordt verwacht van de kandidaten is dat ze oprecht alle vragen proberen met behulp van hun eerder opgedane kennis in de toegewezen tijd. Hoe meer juiste antwoorden die u geeft op de vragen van een bepaald onderwerp, hoe meer zijn uw kansen op het maken van een succesvolle carrière op dat gebied. Bijvoorbeeld, om uit te blinken in het veld, zoals engineering, moet u goed redeneervermogen, samen met wiskundige vaardigheden en ruimtelijk inzicht. Ondernemersvaardigheden kan ook worden getest met behulp van carrière tests.

Soorten Career Tests

De Algemene Aptitude Test Battery, Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) en sterke interesse Inventaris zijn de beroemde of bekende carrière test voor studenten. Deze zijn besproken

De Algemene Aptitude Test Battery
De bezetting gerelateerde vaardigheden kunnen worden getest met behulp van de Algemene Aptitude Test Battery die werd ontworpen weg terug in 1940. De beroeps-of het dienstverband begeleiders doorgaans gebruik van deze test voor een perfecte begeleiding doeleinden. De geschiktheid van de kandidaat, die wordt gemeten aan de hand van deze test, wordt vergeleken met de normen die zijn vastgelegd door bedrijven die goede prestaties aan te duiden. Verbale aanleg, vorm waarneming, numerieke aanleg, administratief perceptie, ruimtelijke aanleg, vingervlugheid, handvaardigheid en motorische coördinatie, samen met vier andere testen van de uitrusting zijn de inhoud van de Algemene Aptitude Test Battery.

Myers-Briggs Type Indicator (MBTI)
De Myers-Briggs Type Indicator (MBTI) test wordt gebruikt om de manier waarop een kandidaat uitzicht weet, denkt en waarneemt dingen om hem heen. Deze test is eigenlijk een tool die kan brengen de persoonlijkheidskenmerken van het individu en suggereren hem een ​​carrière die zijn persoonlijkheid past het meest.

Sterke interesse Inventory
De sterke interesse Inventory test is een psychologische test die door EK Strong, Jr ontwikkeld in 1927 en werd later herzien door vele getalenteerde psychologen. Deze test heeft een tijdsduur van ongeveer vijfentwintig minuten en wordt vaak gebruikt door mensen die huren medewerkers. Dit is een van de meest bekende tests die altijd wordt aanbevolen door academici.

Dit artikel heeft de nadruk gelegd op het belang van de loopbaan tests. Echter, hard werken en aanhoudende inspanningen zijn essentieel om een ​​individu te nemen tot grote hoogten in de toekomst.

Nucleaire Apotheker Job Description
Basisvereisten om leraar te worden
Waarom kiezen voor Apotheek als een carrière?
Civil Service Vacatures
Vaatchirurg Salaris
Census Bureau Jobs
Receptioniste Salaris
Online Jobs voor tieners
Farmacoloog Salaris
Actuaris Salaris
Verschillende politieke wetenschappen Carrière

Leave a Reply