Career Test voor middelbare scholieren

De carrière tests of loopbaan assessment programma’s zijn gericht op het helpen van studenten inzicht krijgen in hun eigen interesses, voorkeuren, waarden, drijfveren, vaardigheden, enz., en hun invloed op het proces van het kiezen van een bepaalde carrière. Studenten kunnen profiteren van deze tests, omdat ze mogen weloverwogen beslissingen te nemen en over hun carrièreplanning op een goede en georganiseerde manier te gaan. Tegenwoordig zijn er verschillende soorten carrière tests beschikbaar voor studenten die hen in staat stellen de juiste carrièrepad te begrijpen. Laat het ons weten meer over deze tests.

Career Assessment
Career tests zijn belangrijk voor middelbare scholieren om een ​​geïnformeerd besluit over hun carrière te maken, en ook in het kiezen van de juiste carrièrepad. Gratis test voor studenten en verschillende carrière assessment tools beschikbaar op het internet zou moeten helpen bij het nemen van de belangrijke beslissing van hun carrière.

Career Test voor middelbare scholieren
Leerlingen van de middelbare school zijn in hun ontwikkelingsfase. Beslissen over een carrière op deze leeftijd moeilijk kan zijn voor hen. De tests bedoeld voor de beoordeling van de persoonlijkheid moet daarom, van pas komen om uit te spitten de toekomstige koers van de carrière voor hen.

Het kiezen van de juiste carrièrepad kan lastig zijn op keer. Men zou in de war raken bij het zien van het grote aantal carrière mogelijkheden die er zijn om uit te kiezen. Echter, met behulp van de juiste methoden voor de beoordeling van de persoonlijkheidskenmerken, kan men op zijn minst een ruw idee over welke weg is de beste voor hem / haar. Het internet is een heel handig hulpmiddel voor het verkrijgen van informatie over de verschillende carrière tests beschikbaar in de markt. Sommige online diensten te bieden evaluatie-instrumenten die de studenten te testen op verschillende parameters. Functiebenamingen die relevant zijn voor de resultaten van deze tests worden verstrekt aan studenten om hen te helpen bij het maken van een goede carrière keuze. Laten we eens kijken naar de verschillende carrière evaluatie-instrumenten online beschikbaar.

Career For Me II: Het is een papieren potlood carrière assessment instrument dat helpt studenten om over hun belangen denken voor het kiezen van de juiste carrière. Met behulp van dit instrument kunnen studenten informatie over de nieuwe functiebenamingen krijgen, meer informatie over hun persoonlijke belangen, te begrijpen hoe de verschillende soorten banen zijn gegroepeerd in categorieën en nog veel meer. De categorieën of clusters waarin verschillende functiebenamingen worden gegroepeerd zijn onder ‘Environmental & Landbouw’, ‘Human Services’, ‘Gezondheid’, ‘Business & Management’, ‘Arts & Communicatie’ en ‘Industrial & Engineering Systems’.

Karakter Ontwikkeling Schaal: De ‘Character Development Scale’ carrière assessment instrument / tool is nuttig bij de beoordeling van eigenschappen als integriteit, vriendelijkheid, vastberadenheid, burgerschap, respect en verantwoordelijkheid op de middelbare school studenten. Deze evaluatie instrument is eenvoudig in gebruik en een niet vereist niet meer dan 15 minuten om deze test te voltooien.

Career For Me Plus: De ‘Career For Me Plus’ tool is een uitbreiding van de verschillende ‘Career For Me’ tools beschikbaar. Deze tool legt in detail over de verschillende clusters van functietitels en het onderzoek dat studenten nodig hebben om dit te doen om hun persoonlijkheid en interesses te beoordelen in een veel uitgebreidere manier.

Picture Interest Loopbaan Enquête: De ‘Picture Interest Career Survey’, zoals de naam al doet vermoeden, maakt gebruik van foto’s bij het uitvoeren van de beoordeling. De beoordeling wordt gedaan voor intensieve service en het beroepsonderwijs rehabilitatieprogramma’s. De uitsluiting van op tekst gebaseerde items in deze tool helpt snel voltooien. Het duurt minder dan 15 minuten voor de voltooiing van de test, en onmiddellijk een profiel van de kandidaat. Pictorial vorm van deze test helpt degenen die minder vertrouwd zijn met het Engels, ontwikkelingsachterstand vertraagd of uitgeschakeld.

Carrière test voor studenten en de verschillende carrière-test voor kinderen zou helpen bij het maken van weloverwogen beslissing over de loopbaan te kiezen. Inzicht in uw sterke en zwakke punten door het geven van deze tests blijkt van groot nut zijn bij het nemen van beslissingen die een effect hebben op de lange termijn carrière doelen te hebben. Uitstekende carrière mogelijkheden zijn er voor het oprapen, maar een goede gedachte en planning moet worden gedaan.

Vacatures voor gepensioneerde leerkrachten
Oogheelkundige Technicus Salaris
Beste Betalen Vacatures voor mannen
Opdrachten die betalen meer dan 100K
Best Jobs voor een carrière te veranderen
Gevaarlijke Jobs die goed betalen
Meest lonende banen
Professional Organizer Salaris
Orthopedisch Chirurg Job Description
Verschillende gebieden van de geneeskunde
Het analyseren van de mythen over lerarensalarissen

Leave a Reply