Career Opties in de farmacie

Apotheek kan worden omschreven als de wetenschap die onderzoek, productie en autorisatie van verschillende medicatie drugs omgaat. Het is een geweldige combinatie van chemische wetenschap, gezondheid wetenschap en directe patiëntenzorg. Een apotheker wordt gezegd dat een persoon die heeft gestudeerd en is opgeleid in de farmacie en wordt beschouwd als een expert gezondheidswerker te zijn. Apothekers hebben een breed scala van carrièremogelijkheden. Ze kunnen opzetten van hun eigen drogist of werk in een farmaceutische industrie en nog veel meer. Laten we een kijkje nemen op de verschillende carrière mogelijkheden voor apothekersassistenten.

Ziekenhuizen
Apothekers die werken in een ziekenhuis begeleiden de artsen met de samenstelling, dosering, effecten en bijwerkingen van de medicijnen. Zij adviseren patiënten over de medicatie die ze ondergaan. Deze systemen kunnen de arts met de juiste medicatie voor een specifieke patiënt. Een apotheker is de beste persoon om medicatie die een patiënt snel te herstellen zal helpen te bevelen. Ze hebben niet alleen leiden de artsen, maar ook alle andere ziekenhuispersoneel waaronder verpleegkundigen en andere leden. Aangezien een apotheker is goed op de hoogte over de samenstelling van de drugs, hij / zij weet wat medicatie moet worden voorgeschreven voor een patiënt. Zij adviseren verpleegkundigen van de dosering patroon van geneesmiddelen aan een patiënt. Ze maken artsen zich bewust van de gevolgen of bepaalde mogelijke bijwerkingen van de medicijnen. Ze helpen het ziekenhuispersoneel met zoekopdrachten eventuele medicatie. Een apotheker wordt beschouwd als de belangrijkste lid van het ziekenhuis team dat de patiënten behandeld worden. Werken in een ziekenhuis kan een grote carrière in de apotheek.

Farmaceutische Industrie
Apothekers bij een farmaceutisch bedrijf onderzoek, studie, analyseren, doen marketing, productontwikkeling of het testen van het eindproduct. Deze industrieën zijn gelicentieerd fabrikanten van geneesmiddelen die worden voorgeschreven of niet-voorgeschreven. Apothekers geïnteresseerd in de marketing van de producten kan kiezen voor een carrière die de lancering en promotie van een product inhoudt. Marketing omvat sales en management vaardigheden, die nodig zijn tijdige levering en de afronding van eisen van de klant te garanderen. Meestal wordt er een postdoctorale opleiding vereist om te werken in een farmaceutische industrie.

Academische Apotheek
Lesgeven wordt een nobel beroep, kan het een van de beste apotheek carrière. Deze carrière betreft het begeleiden van de studenten die studeren apotheek en hen bewust te maken van de carrière mogelijkheden en het voorbereiden van een goede basis voor een goede apothekers. Met deze carrière, krijgt men meer te weten komen met gelijktijdige lesgeven en leren. Academische apotheek kan een geweldige manier om de carrières van jonge apothekers vorm zijn. Om een ​​faculteit van een apotheek school of universiteit te zijn, wordt na afstuderen meestal de voorkeur.

Openbare apotheek
Openbare apotheek kan worden gedefinieerd als het particuliere bedrijfsleven in handen van een groep apothekers. Het bedrijf kan variëren met verschillende gemeenschappen, met inbegrip van distributie van geneesmiddelen, het begeleiden van de patiënten met een voorgeschreven en niet-voorgeschreven medicijnen en de algehele gezondheidszorg van de patiënten. Ook begeleiden de artsen de informatie over drugs. Ze bieden diensten voor gezondheidszorg in de huizen van de patiënten en werken voor de gemeenschap diensten. Zij begeleiden patiënten met alle benodigde informatie over de drugs en ook voorschrijven juiste medicatie voor specifieke gezondheidsproblemen. Kortom, openbare apotheek is een groep van apothekers die diensten verlenen aan artsen en patiënten.

Retail Pharmacy
Het is de meest voorkomende carrière-optie gekozen door de apothekers. Retail apothekers hebben een licentie distributeurs van verschillende medicijnen. Deze carrière-optie van de farmacie heeft grote economische / zakelijke potentieel, maar vergt veel inspanningen als het merendeel van de drogisterijen moeten open de hele tijd. Retail apotheek is niets anders dan de verkoop van medicatie om de massa’s en aan artsen. Zij hebben behoefte aan een track van de verkochte geneesmiddelen te handhaven, te onderhouden rekeningen en orde geneesmiddelen. Zo veel van business en management vaardigheden vereist zijn om een ​​retail apotheker te worden. Deze dagen online apotheken populair zijn, waar u kunt kopen medicijnen via internet.

Elke carrière in de farmacie betreft grote inspanningen om succesvol te zijn op het desbetreffende gebied. Het krijgen van een diploma van een gerenommeerde apotheek school of universiteit kan helpen een student de beste carrière die zou willen kiezen voor. Verwijzend naar de lijst van de Top 10 Apotheek Scholen in Amerika zal u helpen vinden van de school van uw keuze. Apotheek, met zijn brede scala aan carrière mogelijkheden, heeft een grote toekomst en wordt gezegd dat het een van de groeiende werkgelegenheid en zelfstandige gebieden. In 2004 werd het gemiddelde salaris voor farmaceutische banen geschat op rond de $ 85.000.

Stenograaf Salaris
ICT-banen die in de vraag
Voordelen van Becoming een Leraar
Career Quiz voor middelbare scholieren
Hoe voor te bereiden voor een Customer Service Job Interview
Quality Assurance Job Description
Goed betaalde banen met geen Degree
Alternatieve carrières voor Advocaten
Career Counseling
Medische Carrière Lijst
Leraar Interview Vragen en Antwoorden

Leave a Reply