Career Change Ideeën

” Voor veel mensen een baan is meer dan een inkomen – het is een belangrijk onderdeel van wie we zijn. Dus een carrière overgang van welke soort is een van de meest verontrustende ervaringen die je kan zien in je leven” -. Paul Clitheroe

Er zijn veel mensen die denken van het veranderen van carrière, maar omdat ze niet tevreden zijn in het veld worden ze momenteel werkzaam binnen Een carrière verandering heeft zijn eigen set van voor-en nadelen. Aan de positieve kant, het geeft het individu een gevoel van tevredenheid dat hij doet of gaat doen wat hij eigenlijk wil. Aan de andere kant, kan er veel verschillende obstakels of moeilijkheden die kunnen komen in tussen u krijgen in de nieuwe carrière. Dergelijke moeilijkheden zijn het verkrijgen van de gerelateerde veld trainingen en het krijgen van het inkomen van een onervaren professional op het nieuwe gebied van werk. Echter, met een aantal ideeën, je kunt probleemloos varen van uw oude carrière een nieuwe.

Noteer uw vaardigheden en capaciteiten
Als u denkt aan het veranderen van je carrière, je vooral nodig hebt om te beoordelen welke vaardigheden je momenteel bezit, die u kunt gebruiken in uw nieuwe carrière. U moet een lijst van alle bedrijven, gedrags-, communicatie, technische en analytische vaardigheden die je hebt te maken en als ze kunnen worden gebruikt om uit te blinken in je nieuwe baan te overwegen. Dergelijke vaardigheden zijn ook bekend als overdraagbare vaardigheden.

Bepaal het veld u Wanna Be In
Nadat u hebt vastgesteld al je mogelijkheden, gewoon bedenken in welk veld u zou zijn als het was niet de huidige veld waarin u zich bevindt Denk na over uw secundaire carrière mogelijkheden. Als u wilt een carrière te veranderen, alleen maar omdat je niet tevreden bent met uw huidige veld, kunt u zeker overwegen een carrière die zou geven u de grootste voldoening in het werk. Als u het krijgen in een nieuwe carrière te wijten aan minder loon en minder kansen op loopbaanontwikkeling, kunt u denken aan een carrière die in de vraag met een goede beloning.

Onderzoek de manieren om in het nieuwe veld
Nadat u weten welke carrière je wilt zijn in een uitputtende onderzoek te doen naar manieren en methoden voor het krijgen in dat gebied te bepalen. Maak een lijst van fundamentele eisen die nodig zijn in de nieuwe carrière. Kijk of je kunt je huidige vaardigheden en vermogens te gebruiken in je nieuwe baan. Woon banenmarkten, carrière onderwijs en loopbaanbegeleiding seminars. Als u nodig hebt om meer vaardigheden te verwerven, erachter te komen wat trainingen en certificeringen die u zou vereisen. Schrijf u in voor de noodzakelijke opleiding, diploma of certificaat, en goed presteren.

Gain enige ervaring
Het opdoen van enige ervaring van de uit te voeren taken in het toekomstige veld is een beter idee om te zien of je echt genieten van het werken op dat gebied. Tijdens uw huidige baan, probeer mogelijkheden om taken die rechtstreeks verband houden met die in de nieuwe carrière u kijken ernaar uit om te doen vinden. Als je tijd hebt, kun je zelfs kiezen voor een part-time baan om wat kennis en begrip over de nieuwe carrière te krijgen.

Flexibiliteit is de belangrijkste sleutel
Als je zelf je geest om te veranderen naar een andere carrière, is het zeer belangrijk dat u te openen en krijg flexibel voor het veranderingsproces. Je zou zeker voor moeten zorgen harde werk te doen voor het krijgen in een andere carrière. Laat je geest niet enkel bepaald op de taak die u wilt doen, maar ook andere carrièremogelijkheden in verband met het werk, is het niet eens uit of het van een lagere positie in een bedrijf. Vergeet niet dat in het veranderen van loopbaan en succes, moet je de meest flexibele op alle mogelijke situaties die komen voorafgaand aan de veranderingen om te gaan.

In veranderen van loopbaan, een belangrijk punt om te onthouden is dat je moet blijven bevorderen van je vaardigheden en flexibel zijn in welke omstandigheden je in je nieuwe carrière.

Teacher Assistant Job Description
Hoogste Betalen Entry-level Carrière
Neonatoloog Salaris
Helicopter Pilot Jobs
Interview Zwakke punten
Is Midlife carrière verandering een goede optie?
Seismoloog Salaris,
Vacatures in Investment Banking
Horeca Functiebeschrijvingen
Follow-up Call Na Interview
Different IT Jobs

Leave a Reply